GAMZE ABLA NİYE YALAN SÖYLEYEYİM KLİP ELİMİZDE OLMADIĞI İÇİN SIK SIK İZLEYEMEDİĞİMDEN YAŞIMIDA GÖZ ÖNÜNE ALIRSAK HATIRLADIĞIM KADARIYLA KIZGIN KUMUN GÜNEŞİN PARLAKLIĞI PORTAKAL RENGİ GÖRKEMLİ ÇOK GÜZEL OLUŞU ATİLLA ABİMİN BEDEVİLER VE SANIRIM HURMA AĞACIYDI GÖLGESİNDE MİNİ MİNİ BEBEKLERLE ÇOK GÜZEL BİR KLİPTİ
atillanın kliplerini söyle bi sıraya koyun deseniz bana ilk yapacagım sıralama ilk sırada yer alacak olan sanırım emmi klibi olur ates böcegi de olabilir ikisi arasında gidebilirim inanılmaz güzel bir klipti piramitler atinin dansı ati ah ah ...
bence GÜNIŞIĞIMIN çektiği en güzel klip diyebilirim kucağında bebekler filan vardı dansı inanılmaz develer vs muhteşem o klibi burda görmek istiyorum kurucumuza duyurulur gamzemiz umarım bulabilirsin
Orjinal Yazari xmeralx
bence GÜNIŞIĞIMIN çektiği en güzel klip diyebilirim kucağında bebekler filan vardı dansı inanılmaz develer vs muhteşem o klibi burda görmek istiyorum kurucumuza duyurulur gamzemiz umarım bulabilirsin
duyur duyur gamze bu aralar can derdindee üstüne klip derdi de eklensin aslında eklenmesine gerek yok bu klip zaten hep vardı aramadıgım yapmadıgım istemediğim sormadıgım yer kalmadı artık tek kaynak atilla. kanallarda bile yok sadece kralda var orayada gitmek nasip olmadı. klibi temin etmeye çalışacağım. bu yaza elimize gececeğine inanıyorum... GEÇMELİ ARTIK.