Taş ayrıca çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Şu anda beşinci albümüm çıktı. Bu albüme ‘Paşa Paşa’ adlı klip çektik. O klip önümüzdeki günlerde Kral TV’de hayranlarımın beğenisine sunulacak. Ayrıca bir televizyon proğramı yapıyoruz, büyük ihtimalle Haziran ayında yayınlanacak" dedi.
ATİLLA TAŞIN VERMİŞ OLDUĞU BİR DEMEÇ. yorumlarınızı bekliyorum.
Süper yaa, gamzem mükkemel bir haber bu. Insallah Haziranda ekranlar cosacak desene
Hic kacirmadan izleriz, Atilla hayranlarin seni dört gözle bekliyor
muhteşem bi haber beni tutana aşk olsun tanrım ne zaman gelecek bu haziran ayı ..hadi bakalım millet ekranda güzellik izlesin inşallah
bi prüz çıkmazda yayına girer haber için tşk ederim gamzecim
çok sevindim çok mutluyum çok
hayırlı olsun dort gozle beklıyoruz ınsalah ılk yayınlarda reytıng alırda cabucak kapanmaz bunun ıcın arkadslar yayınlandıgı gun tum atıcıler tv karsısına
bence program kısa bi süreliğine olacak haziranda olmasından belli çünkü haziranda şuan yayında olan programlar tatila giriyor ya işte o süreçte tlvzyonda yeni ama kısa süreliğine programlar için bi kaç ünlü ile anlaşıp program yayınlıyorlar..eğer hatırlarsanız buna benzer bi şey kibariye ile olmuştu hatta ATİLLAMIZ PAŞAMIZ da o programa katılmıştı ve yeni sezon açılınca program bitmişti..bunun gibi bişey olabilir.ama inşallah yanılıyorumdur.benimki bi tahmin .ve öyle olursa bile inşallah
reytingleri alt üst ederizde uzun süreli bi program olur inşallah GÜNIŞIĞIM dualarımız seninle
Orjinal Yazari xmeralx
bence program kısa bi süreliğine olacak haziranda olmasından belli çünkü haziranda şuan yayında olan programlar tatila giriyor ya işte o süreçte tlvzyonda yeni ama kısa süreliğine programlar için bi kaç ünlü ile anlaşıp program yayınlıyorlar..eğer hatırlarsanız buna benzer bi şey kibariye ile olmuştu hatta ATİLLAMIZ PAŞAMIZ da o programa katılmıştı ve yeni sezon açılınca program bitmişti..bunun gibi bişey olabilir.ama inşallah yanılıyorumdur.benimki bi tahmin .ve öyle olursa bile inşallah
reytingleri alt üst ederizde uzun süreli bi program olur inşallah GÜNIŞIĞIM dualarımız seninle
bi çıksın görelim de kim bilir bazı diziler öyle kısa dönemli çekiliyor daha sonra devam ediyor uzun soluklu oluyorlar. belki de bir yaz programıdır. beklemekten başka bi çaremiz yine yok.
insallah kisa süreli bir program olmaz da, pasamizi cok uzun zamanlar ekranlarda görebiliriz.
Edilla bu gercekten süper bir haber, sizin adiniza inanilmaz sevindim.
Insallah gerceklesir
iananmıyorum bu gerçekmiiiiiiiiii???????? ayyyyyyyyy deliye döndüm sevincimden eğer öyle bişiy olursa hergün orda olurum yaaaaaaaaa sitedeki hekez geliirr dimi??? çok güzel olur ya gerekirse ben tatilme bile gitmemmmmmm ayyyyyy müthiş olurrrrrr