Atilla Taş'a bir şeyler olduÖnce umreye, sonra da hacca gitmek için hazırlanan popçu Atilla Taş, gece gezmelerine ve alkole tövbe etti. 33 yaşındaki şarkıcı bu değişikliği, 'Genç bir kız babasıyım. Hayatımda ciddi tecrübelerim oldu. Artık maneviyatla ilgileniyorum' sözleriyle açıkladı.
Namaz da kılıyor
Beş vakit namaz kılmaya başlayan Taş, bu kararları almasında kızı Sezen'in etkisi olduğunu belirterek, 'İlk hedefim bir ilahi albümü çıkarmak. Farklı işler yapmak istiyorum' dedi
inanamıyorum
çok şaşırdım herşeye evet te ilahi albüm biraz garip
geldi bana ..ah be GÜNIŞIĞIM herkes bi şey bekliyo zaten seni taşlamak için tamam umurumuzda değil ama hacca ve umreye gittin diye neler dediler..ne diyelim hayırlısı olsun ..gamzecim haber için tşk ederiz emeğine sağlık
ben inanmiyorum atillanin ilahi albumu yapacagina daha oncede ingilizce, arapca album yapacagini soylemisti once o verdigi sozleri tutsunda ondan sonra ilahi albume sira gelsin
helal olsun Atilla abime, bu zamana kadar hep sesini beyenirdim ama buyuk bi hayrani degildim..bundan sonra oyleyim
allah yolunu acik etsin atti.
Ben Atti'yi canli yayinda gordum gercekten cok etkilendim keske obur sanatcilarda artik dine imana gelse.
Programdaki obur adam tepemi atirdi, Atilla tasta ona biraz kizar gibi oldu neyse ilahi kasedi cok guzel olacagindan eminim!
Orjinal Yazari Sevda yanigi
ben inanmiyorum atillanin ilahi albumu yapacagina daha oncede ingilizce, arapca album yapacagini soylemisti once o verdigi sozleri tutsunda ondan sonra ilahi albume sira gelsin
bi noktada haklısın. şuanda ülkenin durumu belli. ilahi türban o tarzda gitmesine şaşırdım atilladan beklemezdim. ilahi albüm çıkaran sanatçılarla ilgili Atilla star magazinde bir açıklama yapmıştı şimdi kendisnin ilahi albüm çıkaracak olmasına söylediği sözleri söylememiş gibi davranmasına kayıtsız kalınmaz. onun bir hayranı olarak albümü alırım yapmam gerkeeni orjinal cd ve kasetini alırım arşivime koyarım ama açık ve net bir şekilde söylüyorum DİNLEMEM.
bi noktada haklısın. şuanda ülkenin durumu belli. ilahi türban o tarzda gitmesine şaşırdım atilladan beklemezdim. ilahi albüm çıkaran sanatçılarla ilgili Atilla star magazinde bir açıklama yapmıştı şimdi kendisnin ilahi albüm çıkaracak olmasına söylediği sözleri söylememiş gibi davranmasına kayıtsız kalınmaz. onun bir hayranı olarak albümü alırım yapmam gerkeeni orjinal cd ve kasetini alırım arşivime koyarım ama açık ve net bir şekilde söylüyorum DİNLEMEM.
ben ilahiyi severim ama atillanin ilahi album yapacagina inanmiyorum tekrar tekrar soyluyorum inanmiyorum r
Vallahi Sevilcim ben inaniyorum çünkü o bize bir hediye vermek istiyor o yüzden hemde çok yakışıcak ona. Her tarzında süper oluyor.
Benim aklımda Atilla ilgiliye bir planım var ama zaman gelince paylaşıcaz
valla atillamıza ne olmuşsa çok iyi olmuş bence böyle daha iyi ilahi albümüde yapsa müzikaline devamda etse onu heppp dinlicem çünkü onun sesinide kendisinide çokkk beğeniyorummmm...
çok şaşırdım ama niye olmasın arkadaşlar.daha önce ne açıklaması yaparsa yapsın sonuçta atilla o kutsal topraklara gitti orda nefes aldı haliyle çok etkilenmiştir bunun üzerinede düşünmüştür
neden dinlemediğini biliyorum yine herzamaki gibi konuları gündeme getirceksin üstüne yook ilahi yapsın normalden daha çok satılır.
neden dinlemediğini biliyorum yine herzamaki gibi konuları gündeme getirceksin üstüne yook ilahi yapsın normalden daha çok satılır.
yapma yaa.
yobazlığını bu siteye de taşıma.
kaşınma.