ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Güncel Haberler » aTİLLA tAŞ uMREYE GİTMEDEN İMZA GÜNÜNE GİTTİ » [|]
| | |
aTİLLA tAŞ uMREYE GİTMEDEN İMZA GÜNÜNE GİTTİ
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,388

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,928,086
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

aTİLLA tAŞ uMREYE GİTMEDEN İMZA GÜNÜNE GİTTİ       

ATİLLA TAŞ, SUNUCU MENEKŞE GÜNGÖR'ÜN ORGANİZE ETTİĞİ İMZA GÜNÜNE KONUK OLDU.

Ay sonunda Umre'ye gideceğini açıklayan ve 'Artık maneviyatla ilgileniyorum. Hacı da olacağım' diyen Atilla Taş, hayranlarıyla hasret giderdi. Menekşe Güngör'le esprili bir sohbete imza atan Taş, 'Güzelliğinize nazar değmesin' diyerek, genç sunucuya iltifat etti.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
04-29-2008 18:29 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

niluefer-86
Moderator

images/avatars/avatar-1464.jpg

06-25-2007
1,509

: 

36 [?]
852,659
1,000,000

bilgi icin cok tesekkürler gamzecigim, eminim cok güzel bir gün olmustur.
Onu görme firsati bulan arkadaslari kiskandim Crying Crying
05-01-2008 01:21 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

aticiyim LANG_THREAD_MALE
Çavuş

images/avatars/avatar-1376.jpg

03-25-2008
131

: 

21 [?]
38,038
38,246

Alinti:
Orjinal Yazari niluefer-86
bilgi icin cok tesekkürler gamzecigim, eminim cok güzel bir gün olmustur.
Onu görme firsati bulan arkadaslari kiskandim Crying Crying

aaaaa cok ayıp nıye kıskanıyonkı Wink bak sende gormusun resımde cekmısın yaaaa Smile Happy

bılgı ıcın tsk ederım..sımdı bız atıla abıye ne dıcez Confused hacı ati abımı ??? Roll Eyes

aticiyim :
ne töre ne aşiret durmadı karsımızda
hem ıstanbul hem midyat sahit oldu askımıza
gel gelelım geldık bu askın sonuna
sürgün ask sürgün ask

sürgun askı ben yaratım
ugruna sarkı yazdım
gökyüzünde yıldız yaptım
sürgün ask sürgun ask

LANG_THREAD_EDITOR

05-04-2008 12:43 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,402

: 

35 [?]
746,151
824,290

Valla bilmiyorum ben ona hep Kralım Ati abim diyeceğım!!!!

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
05-04-2008 14:22 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,047

: 

33 [?]
531,275
555,345

menekşe güngör Confused haber için emeğine sağlık gamzemiz Happy Happy o kim acaba ve niye o organizeyi yapmış ?neyse kim bilir ne güzel bi gün olmuştur Crying Crying

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?

LANG_THREAD_EDITOR

05-15-2008 17:31 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

35 [?]
723,309
824,290

Alinti:
Orjinal Yazari xmeralx
menekşe güngör Confused haber için emeğine sağlık gamzemiz Happy Happy o kim acaba ve niye o organizeyi yapmış ?neyse kim bilir ne güzel bi gün olmuştur Crying Crying

sen neden orada hatay da oturuyorsun neden şuanda bu sitedesin senin sorunda bu sorular gibi olmus. Wink menekşe güngör bahsi geçen yerde devamlı imza günü düzenliyor birçok sanatçı oraya gidiyor atilla da şartlar elverdiiği için gitmiş.

Zafer.Sert :
05-17-2008 15:34 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Güncel Haberler » aTİLLA tAŞ uMREYE GİTMEDEN İMZA GÜNÜNE GİTTİ

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.secilakmirza.net
www.klipler.tk
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
turkceklip.biz
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.izlee.tk

Anahtarlar aTİLLA tAŞ uMREYE GİTMEDEN İMZA GÜNÜNE GİTTİ atilla taş, aTİLLA tAŞ uMREYE GİTMEDEN İMZA GÜNÜNE GİTTİ atilla taş resimleri, aTİLLA tAŞ uMREYE GİTMEDEN İMZA GÜNÜNE GİTTİ atilla tas, aTİLLA tAŞ uMREYE GİTMEDEN İMZA GÜNÜNE GİTTİ atilla taş video klipleri, aTİLLA tAŞ uMREYE GİTMEDEN İMZA GÜNÜNE GİTTİ atilla taş şarkıları ham çökelek, aTİLLA tAŞ uMREYE GİTMEDEN İMZA GÜNÜNE GİTTİ atilla taşı seyret , aTİLLA tAŞ uMREYE GİTMEDEN İMZA GÜNÜNE GİTTİ atilla taş dizileri zilyoner, aTİLLA tAŞ uMREYE GİTMEDEN İMZA GÜNÜNE GİTTİ bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,