ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Güncel Haberler » Atilla Taş umreye gitti » [|]
| | |
Atilla Taş umreye gitti
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,388

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,928,167
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Atilla Taş umreye gitti       

Atilla Taş umreye gitti

İSTANBUL (İHA)
Ünlü sanatçı Atilla Taş, umreye gitti. Bütün sevenlerinden helallik isteyen sanatçı, "Artık dinimi daha çok yaşamak istiyorum" dedi.

THY'nin İstanbul-Medine seferini yapan tarifeli uçağıyla kutsal topraklara giden ünlü Şarkıcı Atilla Taş, Atatürk Havalimanı'nda ihram giyerek gazetecilerin karşısına geçti. Umre kafilesi ile birlikte Suudi Arabistan'a gideceği için çok mutlu olduğunu söyleyen Taş, bundan sonraki hayatında daha dikkatli olacağının altını çizdi. Taş, "Uzun zamandır Umreye gitmeyi düşünüyordum. Karşıma güzel bir fırsat çıktı. Ben de bu fırsatı değerlendirmek istedim. Çünkü iş ve konser yoğunluğu nedeniyle bazı şeyleri hep erteliyoruz. Benim yaptığım da çok özel ve artı bir şey değil. Gücü yeten her Müsluman'ın yapması gereken bir şey. Bana da kısmet oldu. Allah'ıma şükrediyorum. Bundan sonra hayatıma daha dikkat etmek zorundayım ve de dinimi daha çok yaşamak istiyorum" dedi.

Gazetecilerin "Hacca gitmeyi düşünüyor musunuz?" şeklindeki sorusuna ünlü sanatçı, "Evet hacca da gitmeyi düşünüyorum. Allah onu da nasip eder inşallah. İçinde bulunduğum dünya, yaptığım işten manevi açıdan hiçbir şey vermedi. Hiçbir hazzım olmadı. Çok paralar kazandım, şöhret kazandım ama manevi açıdan hep bir boşluk vardı. Kendi adıma bize bunları veren Allah'ı unuttuğumu söyleyebilirim. Buradan bütün sevenlerimden helallik istiyorum. Haklarını helal etsinler. Kimi kırdıysam isteyerek ya da istemeyerek üzdüysem hepsinden özür diliyorum" cevabını verdi.

Atilla Taş, içinde yaşadığı dünyanın maneviyatı tamamen unutturduğunu ve çok büyük bunalımlar yaşadığını belirtti. Çok para kazandığını fakat bununla birlikte başka şeyleri kaybettiğini ifade eden sanatçı, "Dünyadaki birçok şey geçici ama ben kalıcı şeyler istiyorum. Ve geçici bir çok zevk yaşadım. Ama bundan sonra daha maneviyatı yüksek şeyler yapmak istiyorum. Hayatıma daha dikkat edeceğim. Bundan sonra beni öyle barlarda diskolarda gece hayatında göremeyeceksiniz. Bundan sonra işimi de yapacağım ancak bazı kurallara da riayet edeceğim. Aşırıya kaçmadan işimi yapmaya devam edeceğim. Eğlencenin ve gece hayatının sonu yok" açıklamasında bulundu.

29.04.2008

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
04-29-2008 18:16 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
838

: 

31 [?]
336,490
369,628

HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN ATİLLA ABİ UMREYE GİTMENE ÇOK SEVINDIM. ÖNCE İNANMADIM BİZİ BIRAKICAĞINI İŞİNİ YAPMAYACAĞINI ZANNETTİM BU YAZIYI OKUYUNCA ÇOK SEVİNDİM. ALLAH A EMANET OL ABİCİM. Pleased

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
04-30-2008 19:15 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM

niluefer-86
Moderator

images/avatars/avatar-1464.jpg

06-25-2007
1,509

: 

36 [?]
852,695
1,000,000

canim benim yaa, cok sevindim umreye gitmesine gercekten. Insallah istedigi gibi en kisa zamanda Hacca´da gider. Allah her seyi gönlüne göre versin Pasamizin!
05-01-2008 01:13 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,047

: 

33 [?]
531,300
555,345

hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin tanrım seni korusun ve şimdiden kabul olsun GÜNIŞIĞIM ve elbette helal olsun Pleased Pleased Happy tanrı iyi niyetine güzellikleri versin

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?

LANG_THREAD_EDITOR

05-15-2008 17:35 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Sevda yanigi LANG_THREAD_FEMALE
Dünya Tatlısı

images/avatars/avatar-1471.jpg

06-20-2007
460

: 

30 [?]
261,793
300,073

ben hic memnun olmadim boylesi kutsal bi ibadeti tv lerde gostermesine cok uzuldum hatta kizdim tv de gosterecekse hic gitmeseydi daha cok sevap kazanirdi bence kimse gucenmesin benim dusuncem bu
05-16-2008 01:37 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,047

: 

33 [?]
531,300
555,345

sanırım PAŞAMIZIN açıklamalarını duymadınız yada izlemediniz sevda yanığı o zaten basınla bişey paylaşmadı bizim magazin dünyasını biliyorsunuz abartmakta üstlerine yok ..ve menejeri ile bunu basına iletti fotoyu onun yollamadığını herkes biliyor.evet hava alanında röpörtajı oldu o kadar da olsun ama ihramlı görününce basının sorularını yanıtlaması gerekiyordu bence ..o ünlü bi sanatçı elbette her yaptığı konuşulacak bu onun elinde olmasada .. bu da benim düşüncem saygılar

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?

LANG_THREAD_EDITOR

05-16-2008 14:01 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,402

: 

35 [?]
746,185
824,290

ATİLLA TAŞ DÖNDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
05-16-2008 17:52 LANG_MEMBERS_USERONLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Güncel Haberler » Atilla Taş umreye gitti

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.secilakmirza.net
www.klipler.tk
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
turkceklip.biz
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.izlee.tk

Anahtarlar Atilla Taş umreye gitti atilla taş, Atilla Taş umreye gitti atilla taş resimleri, Atilla Taş umreye gitti atilla tas, Atilla Taş umreye gitti atilla taş video klipleri, Atilla Taş umreye gitti atilla taş şarkıları ham çökelek, Atilla Taş umreye gitti atilla taşı seyret , Atilla Taş umreye gitti atilla taş dizileri zilyoner, Atilla Taş umreye gitti bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,