ay o programı kaçırcaktım azkalsın ama bi ar4kadaş haber vermişti hemen koşa koşa evime gidip evimde rahat rahat izledim çok güzeldi çok şeker konuşuyodu ya ama en son oraya gittiğinde ben vardım orda görünce içim gitti yaaa
resimler gayet güzel site isimleri logolarında gayet başarıılı.
bu programndan benim elimde de birkaç görüntü ve programın birkısmının kayıdı mevcut benden hızlı davranmışsın tebrikler teşekkürler
Nasıl olur öyle Cemil ya.
Çok güzel bir programdı Atilla mız 'Türkiyem' şarkısını söyledi. Çok eğlenceliydi bide biraz Zamane*yi canlı seslendirdi oturuken ve o masaya çalarken o iki küçük beyler gibi. Biliyorsunuz ya bütün programları geziyorlar bişey sankı şarkı söylüyor masaya çalarken. Onlarla Atilla mız beraberdi. Çok tatlı ya....Atilla tabiki çocuk gibi
Orjinal Yazari edilla_tas
Nasıl olur öyle Cemil ya.
Çok güzel bir programdı Atilla mız 'Türkiyem' şarkısını söyledi. Çok eğlenceliydi bide biraz Zamane*yi canlı seslendirdi oturuken ve o masaya çalarken o iki küçük beyler gibi. Biliyorsunuz ya bütün programları geziyorlar bişey sankı şarkı söylüyor masaya çalarken. Onlarla Atilla mız beraberdi. Çok tatlı ya....Atilla tabiki çocuk gibi
edilla abi arkadaşlarımla biraz vakit geçirdim dışarda bilseydim atilla abimin çıkacağını tv de hiç oyalanırmıydım dışarıda çok üzgünüm edilla abi atilla abim her zamanki muhteşemdi eminim
artık nekadar üzülsem boş