ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » BUZDA DANS » Resimler » Atilla Tas Buzda Dans 3 Hafta Resimleri » [|]
| | |
Atilla Tas Buzda Dans 3 Hafta Resimleri
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,801,116
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

resimlerle 3 haftanın incelenmesi
RESİMLERE SADECE TŞK, SAĞOL VE SMİL KULLANMAK YASAKTIR BU ŞEKİLDE GELEN CEVAPLAR SİLENECEKTİR. EMEĞE SAYGI LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
04-25-2008 22:12 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,116
2,111,327

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT
KONU: Atilla Tas Buzda Dans 3 Hafta Resimleri       

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
04-25-2008 22:12 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,116
2,111,327

KONU: KONU: Atilla Tas Buzda Dans 3 Hafta Resimleri       

GamzeSel :
04-25-2008 22:13 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,116
2,111,327

GamzeSel :
04-25-2008 22:13 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,116
2,111,327

KONU: KONU: Atilla Tas Buzda Dans 3 Hafta Resimleri       

GamzeSel :
04-25-2008 22:14 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,116
2,111,327

GamzeSel :
04-25-2008 22:20 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,750
1,209,937

ayyyyyy cannıım benim yaa

tşkler gamzecim gerçektende müthişinde ötesinde resimleri paylaşıyosun bizlerle emeğin çok büyük ya çok tşklerr . RESİMLER ÇOK TATLI ÇOK ŞEKER O BENİM BİTANEM YA ,, o hafta en ii puanı almıştı ben olsam 6,00 veririism ya adalet istiyoruzz Crying Big Grin

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
04-26-2008 13:22 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,750
1,209,937

tşkler resimler için gamze Smile

incelediğime göre o hafta sizlerde ordaydınız diğilmi keşke daha önceden üye olsaydım atillamı görmüş olurdum Crying

olsun bende bidahakine görürüm artık.. resimler çok hoşuma gidiyo ya çok tatlı çıkıyor hep, ama orda yanındaki kızı çok kıskanmıştımm yalan yok Big Grin

dilara :

04-26-2008 13:35 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

elçin
Er

04-26-2008
2

8 [?]
443
674

Alinti:
Orjinal Yazari dilara

incelediğime göre o hafta sizlerde ordaydınız diğilmi keşke daha önceden üye olsaydım atillamı görmüş olurdum Crying

olsun bende bidahakine görürüm artık.. resimler çok hoşuma gidiyo ya çok tatlı çıkıyor hep, ama orda yanındaki kızı çok kıskanmıştımm yalan yok Big Grin

ya kusura bakmayoın arkadaşımın kullanıcı adından yorum yaptım,, özür dilerim dilara.. bu arada ben yeni atilla taş hayranıyım adım elçin.
04-26-2008 13:42 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,750
1,209,937

Alinti:
Orjinal Yazari elçin
Alinti:
Orjinal Yazari dilara

ya kusura bakmayoın arkadaşımın kullanıcı adından yorum yaptım,, özür dilerim dilara.. bu arada ben yeni atilla taş hayranıyım adım elçin.

ELÇİNNN çabuk msn ye gel çok kzıdım sana yaa hemen değiştircem şifreyi neden böle bi hata yaptın ya benden izin aldınmı sen Mad

dilara :

04-26-2008 13:45 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,046

: 

33 [?]
492,060
555,345

fotoğraflar kusursuz çok güzel di o akşam çok eğlenmiştim onu izlerken sempatik şirin di ellerine sağlık gamzecim Happy

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
04-26-2008 14:07 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

34 [?]
676,275
677,567

DİLARA SADECE SUNU AÇIKLARMISIN AYNI BİLGİSAYARDAN MI ARKADAŞIN GİRDİ YOKSA SEN ŞİFRENİ VERMİŞTİN BAŞKA BİR BİLGİSAYARDAN MI GİRDİ?

resimler çok güzel bu haftayla ilgili herşeyi çok güzel yansıtmış

Zafer.Sert :
04-26-2008 15:42 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

34 [?]
676,275
677,567

Alinti:
Orjinal Yazari dilara
Alinti:
Orjinal Yazari elçin
Alinti:
Orjinal Yazari dilara

ELÇİNNN çabuk msn ye gel çok kzıdım sana yaa hemen değiştircem şifreyi neden böle bi hata yaptın ya benden izin aldınmı sen Mad

ANLAŞILAN ELÇİN BAŞKA BİLGİSAYARDAN GİRMİŞ SENİN DEDİĞİNE GÖRE VE SENİN DEDİĞİNE GÖRE SENİN ŞİFRENLE GİRMİŞ AMA BİZDEKİ VERİLERİ KONTROL ETTİĞİMİZDE IP ADRESLERİN AYNI BİLGİSAYARDAN GİRİLDİĞİ YANİ İKİ KİŞİNİN DE SEN OLDUĞUNU BELİRLEDİK.

FORUM KURALI MADDELERİNDEN HATIRLATMA
9. Board Yönetimi tarafından, aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle, farklı kişilermiş gibi aynı konuda görüş belirttigini tespit etmesi durumunda, kişinin tüm mesajlari silinir ve boarda girişi yasaklanir.Yine buna ba li olarak aynı kişinin birden fazla e-mail adresi ile başvurarak farklı isimler ile yazdı ının tespit edilmesi durumunda boarda olan üyeliĞi derhal silinir.

üyelik sililinip silinmeyeceğine yönetim karar verecektir YÖNETİM KURULUNA SEVKEDİLDİN.

Zafer.Sert :
04-26-2008 15:51 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Zerrin LANG_THREAD_FEMALE
ÖZEL ÜYE

images/avatars/avatar-1412.jpg

06-20-2007
290

: 

27 [?]
154,304
157,092

resimler çok güzel bu konu bir takım gölgeliklrin arkasında kalıyor gibi olmuşş ama kalamaz tabikii süper esimler tşkler gamze

Zerrin :
Orhan Veli sevgisini çaresizliğini isterdi annesi duymasın.
Oysa ben çaresizliğimi, sevgimi
Değil anneme
Cümle âleme
Duyurmak,anlatmak istiyorum
Duyuramıyorum,anlatamıyorum...
SENİ SEVİYORUUMMM ATİLLAM
[IMG]http://www.atillatas.org/image_arsiv/atillatas_zerrin.jpg[/IMG]
04-27-2008 18:44 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

mihriban LANG_THREAD_FEMALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1438.jpg

08-29-2007
32

18 [?]
14,799
17,484

yukarıdaki resimde üstteki kayarkendeki gülüşü çok tatlı dudaklarında kalbimi bulabiliyorum.
05-25-2008 19:15 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,398

: 

35 [?]
692,289
824,290

Bu resimleri videolari her gördüğüm zaman içim gülüyor o kadar güzel bişeydi hiçbir kelimeyle anlatamam.

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
08-28-2008 15:23 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH