1.ANKET YÖNETİCİLER TARAFINDAN OLUŞTURULACAKTIR.
2OLUŞTURULURKEN DİKKATE ALINACAK KOŞUL ÜYENİN O AY Kİ MESAJLARI VE TABİ Kİ MESAJLAIRNIN İÇERİĞİ
2.ANKET 10 -15 GÜN SÜRECEKTİR.
3.ANKETTE OY KULLANMAK İÇİN TEKRAR ÜYELİK ALAN ÜYELERİMİZ OLURSA ÜYELİKLERİ KİLİTLENECEKTİR.
4.ANKETTE OY VERDİKTEN SONRA ANKETE OY VEREN ARKADAŞLAR OYLARINI AÇIKLAMAKLA YÜKÜMLÜDÜR CEVAP OLARAK KİME OY VERDİĞİ BELİRTMEZSE SON GÜN KARŞILAŞTIRMA YAPILDIĞĞINDA OY İPTAL EDİLECEKTİR.
5. TEST MODERATÖRLER DE YARIŞMAYA KATILABİLİRLER.
şubat ve mart ayının üyeliği ünvanını kapan zerrin arkadaşımız bu ankette aday gösterilmemiştir. GÖSTERSEK ONDAN BAŞKALARINA GEÇMEYECEK AYIN ÜYESİ ÜNVANI.
bende katılıyorum nisan ayının üyesi olmayı cemil olmalı. sabahları siteye giriyorumbi bakıyorum cemil var osaatlerde de kimse güzel yatağından kalktığını da pek sanmıyorum.
bizim adminler başımda kalk kalk diye başladılar yine bi fırsat vermiyorlar bana.
ee ben kime vereceğim.
burada destn gibi güzel yazıları ile cemil ii adaylarama bu ay ben karar veremiyorum
hepiniz çok iyisiniz arkadşalar
birisinden tüyo mu alsam kopya mı çeksem ne yapsam. edilla da aday mış
tamam yeter bu kadar kararsızlık benim oyum da cemil kardeşime.
foruma en çok bişe ekleyene bakarak oy verirsek sitenin kurucusu hiçbir zaman anketi kaybetmez heralde.
ben cemile oy vermek istiyorum. yaşına rağmen güzel yorumlar yazması onunla yaşıt olup da çok cocukca boş yazanlara bir ders verir nitelikteci cevaplarına sadece bir oy vermişim çok mu başarılar cemil.
ben meral arkadaşımıza veriorum sakin kimse bana oy veren o olduğu için ona oy kullandığımı sanmasın o hakeden arkadaşlarımızdan bir tanesi çok aktif ve konuları çok güzel