İNANILMAZSIN GAMZECİM YEMİN OLSUN ŞU AN İNTERNET KAFEDE SENİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM BRAVO
BU NE HIZ MAŞŞALLAH
SENİNLE GURUR DUYUYORUM Bİ ATİLLA TAŞ HAYRANI OLARAK
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM
ama keşke GÜNIŞIĞIM şu sunucu şafak karamana ağzının payını verseydi acayip sinir oldum ya
UYARI!peşpeşe mesaj atmak yasaktır. yorumlarınızı tek mesaj içinde atın değiştirmek isterseniz mesajınızı editle değiştir kısmından düzenleyebilirsiniz
forum yönetimi
siz yorum isteyin yeter ki... harikasınız arkadaşlar
ben tasadüfen denk geldim, gözümü bile kırpmadan izledim sonra
programı sevdim. şafak karaman'ın tarzı öyle xmeralx ATİ hiç altta kalmadı.çok güzel cevaplar verdi.kaç kere lafı ağzına tıkadı sunucunun. helal olsun!
beyaz ATİye çook yakışıyor. evde geçirdiğim son gecemdi.en güzel bi şey oldu ATİyi izlemek. çooook mutlu oldum. ve onu bir kere daha ne kaadar çok sevdiğimi anladım.
Orjinal Yazari xmeralx
İNANILMAZSIN GAMZECİM YEMİN OLSUN ŞU AN İNTERNET KAFEDE SENİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM BRAVO
BU NE HIZ MAŞŞALLAH
SENİNLE GURUR DUYUYORUM Bİ ATİLLA TAŞ HAYRANI OLARAK
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM
ama keşke GÜNIŞIĞIM şu sunucu şafak karamana ağzının payını verseydi acayip sinir oldum ya
UYARI!peşpeşe mesaj atmak yasaktır. yorumlarınızı tek mesaj içinde atın değiştirmek isterseniz mesajınızı editle değiştir kısmından düzenleyebilirsiniz
forum yönetimi
güzel yorumun için teşekkür ediyorum. çalışmalarımız devam edecektir.
gerçelkten çok tatlı emeğiniz için çokk tşkekürler süper anlarda süper resimler çekiyosunuz
program çokta kötü geçmedi atilla ağzının payını vermeye çalıştı ama ben şafak sezerin atillanın albümü hakkında öyle konuşmasına dayanamamdım
hele hele atillada ona katılıyordu yha sinir oldum
niyemiş canım bu albümünde parçaları çok güzeldii atillanında önemli olan beni sevenlerin beğenmesi ve önemli olan sadece karizmamla değli şarkılarımlada dinleyici edindim demesi gerekirdi bunu beklerdimm....
OFF YA OFF NE OLDU BİRİLERİ ANLTSIN ARKADAŞLAR ATİLLAMA NE DEDİİ SİZDE ŞİMDİ BANA NE BİÇİM ATİ HAYRANI DİYECEKSİNİAZ AMA İZLEYEMEDİM ÖZÜRDİLERİM O SAATTE BAŞKA Bİ İŞİM VARDIII RESİMLERİ ÇOK BEĞENDİM HER BİRİNDE AYRI Bİ TARZI VAR ATİLLANIN KELİMELER YETMEZ ONAAAAAAA
hiç şaşırmadım sitemiz daha öncede buna benzer belki çok daha hızlı çalışmalar yapıp eklemelerde bulundu en önemlisi atillayı getirdi. ileride de inş. böyle hızlı çalışmalarınız olur devam eder. nazar değmesin
teşekkürler gamze teşekkürler zafer
bir iki resim var ama kalitesi kötü ben ekliyeyim bu programdan kaliteli resimler yaz döneminde ekleyebilirim şu finaller vizelerden kuttulduğum zaman.
resimler icin cok tesekkürler arkadaslar, maalesef bende izleyemedim programi ama arkadaslar neden bu kadar sinirlenmisler????
Anladigim kadariyla Atillamiza laf atanlar olmus öylemi? ben izlemedim ama benim tanidigim atilla asla altinda kalmamistir, gerektigi yerde süper yapistiriyor pasam cevabi