ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Güncel Haberler » Bağcılar Atilla Taşla coştu » [|]
| | |
Bağcılar Atilla Taşla coştu
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,388

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,928,319
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Bağcılar Atilla Taşla coştu       

Hayatın ve eğlencenin yeni adresi Hayatpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçilerine birbirinden özel sürprizler hazırlamaya devam ediyor. 15 Mart Cumartesi etkinliğine katılan Hayatpark ziyaretçileri ünlü sanatçı Atilla Taş'ın şarkılarıyla coşarken, Sezgin Maden'in showuyla da eğlencenin tadına vardılar. Açıldığı ilk günden itibaren İstanbulluların ilgi odağı haline gelen Hayatpark'ın bu etkinliğinde yer alan Mehteran Konseri ve muhteşem Sema gösterisi de ziyaretçilere unutulmaz birgün yaşattı.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
04-20-2008 23:07 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

erdall LANG_THREAD_MALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-33.jpg

08-29-2007
38

19 [?]
18,982
22,851

KONU: Bağcılar Atilla Taşla coştu       

baya kalabalık olmus ee atilla taş gitmiş çok normal

erdall :
erdal
04-21-2008 17:55 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,047

: 

33 [?]
531,347
555,345

bu haber yenimi? Confused valla yeniyse gidenler adına çok sevindim Smile

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
04-22-2008 21:25 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

kışcı LANG_THREAD_FEMALE
Çavuş

images/avatars/avatar-1458.jpg

01-25-2008
115

: 

22 [?]
40,318
49,025

OFFF BEN BUNA ALIŞTIM SANIRIM ARTIK BENİM ULAŞILMAZIM HAYALİMDEKİ TEK ADAM O OLACAKK ONU GÖRMEK BANA KISMET OLMAYACAK ARTIK ŞU SATTEN SONRA ÖLE DÜŞÜNÜYORUM NEDEN ALLAHIM NEDENNNN ONU GÖREYİMMMMMMM
04-23-2008 18:32 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,350
1,460,206

OFFFFFFF YAA ABLAMLARA GİDERKEN HEP ORADAN GEÇİYORDUM KEŞKE DAHA ÖNCEDEN HABERİM OLSAYDI UF CEZA REMEN EN İİ CEZA BANA Crying

AMA GERÇEKTEN ÇOK İYİ VAKİT GEÇİRMİŞLERDİR ORADA OLMAZ İÇİN NELERİ VERMEZDİM Frown

TŞKLER HABER İÇİN Smile

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!

LANG_THREAD_EDITOR

08-26-2008 15:04 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

35 [?]
723,397
824,290

BAĞCILARDA BİRİSİ OTURUYORDU SİTEMİZE ÜYE GAMZE SANIRIM ONA HABER VERMİŞTİ. SONUNA YETİŞMİŞMİYDİ YETİŞEMEMİŞMİYDİ YİNEDE GÜZELMİŞ. HABER İÇİN TESEKKÜRLER

Zafer.Sert :
08-27-2008 16:28 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,350
1,460,206

aaaaaaaaaaa bu üyemiz her kimse ortaya çıksınn dıdıddd Big Grin Happy

eğer resim videosu fln varsa biizmle paylaşırsa çok güzel olurduu tşkler

dilara :

08-27-2008 19:03 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

35 [?]
723,397
824,290

BİR DEĞİL Kİ BİRDEN FAZLA Cool

Zafer.Sert :
08-27-2008 21:51 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,350
1,460,206

yaa ne güzel katılan arkadaşlarımız varsa resimler video vss paylaşmasını tüm içtenlğimle istiyorum Smile

1 gün siteye girmememin cezalarından birtanesi daha mesela.. buda ders olur bana Roll Eyes

dilara :

08-28-2008 12:56 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Güncel Haberler » Bağcılar Atilla Taşla coştu

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.secilakmirza.net
www.klipler.tk
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
turkceklip.biz
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.izlee.tk

Anahtarlar Bağcılar Atilla Taşla coştu atilla taş, Bağcılar Atilla Taşla coştu atilla taş resimleri, Bağcılar Atilla Taşla coştu atilla tas, Bağcılar Atilla Taşla coştu atilla taş video klipleri, Bağcılar Atilla Taşla coştu atilla taş şarkıları ham çökelek, Bağcılar Atilla Taşla coştu atilla taşı seyret , Bağcılar Atilla Taşla coştu atilla taş dizileri zilyoner, Bağcılar Atilla Taşla coştu bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,