FOTOĞRAFLAR ÇOOK GÜZEL BEN BU PROGRAMI İZLEMEMİŞTİM GENE BENİM HATAM YÜZÜNDEN
.KENDİMİ AFFETMEYECEM ..
VİDEOSU OLAN YOKMU BU PROGRAMLA İLGİLİ?
..İNŞALLAH
VARDIR...ZAFER EMEĞİNE SAĞLIK
Orjinal Yazari xmeralx
.KENDİMİ AFFETMEYECEM ..
..İNŞALLAH
programla ilgili video daha önce yayınlandı o kadar ilgisizliğe başka video yayınlarlarmı yayınlamaya izin verirler mi bilmiyorum ve sanmıyorumda
Zafer elerine sağlık bende görüyorum ki bazı burdaki insanlar Atilla*nın videoları için hiç bilemiyorlar. Arkadaşlar youtube sitesinde bütün Atilla Taş*ın programlardan şarkıları bulabilirsiniz. Hem Gamze hemde ben bazı şeyleri paylaştık. Emeğimize saygı llüüüüttfeeen
Aramalısınız biraz herşey hazır olmaz sizde hayranlağınız ispat edin eğer gerçek hayran iseniz.
Orjinal Yazari edilla_tas
Zafer elerine sağlık bende görüyorum ki bazı burdaki insanlar Atilla*nın videoları için hiç bilemiyorlar. Arkadaşlar youtube sitesinde bütün Atilla Taş*ın programlardan şarkıları bulabilirsiniz. Hem Gamze hemde ben bazı şeyleri paylaştık. Emeğimize saygı llüüüüttfeeen
Aramalısınız biraz herşey hazır olmaz sizde hayranlağınız ispat edin eğer gerçek hayran iseniz.
.... ANLAYIŞINIZ İÇİN TŞKLER ARKADAŞLAR
Alinti:
Orjinal Yazari Zafer.Sert
Alinti:
Orjinal Yazari xmeralx
.KENDİMİ AFFETMEYECEM ..
..İNŞALLAH
programla ilgili video daha önce yayınlandı o kadar ilgisizliğe başka video yayınlarlarmı yayınlamaya izin verirler mi bilmiyorum ve sanmıyorumda
YOUTUBE YA HİÇ GİRMEDİM BU BİR AYIPSA ÜZGÜNÜM..BİLMİYORDUM BEN HERŞEYİ SİZDEN BEKLEMEKTE HAKSIZ DEĞİLİM ÇÜNKÜ SİTEYİ SİZLER KURMUŞSUNUZ O VİDEOLARI BAŞKA YERDE BULABİLECEĞİMİ BİLMİYORDUM...ÖZÜR DİLERİZ ARKADAŞLAR