Atilla Taş;Bu Halk Kavga istiyor uçankus resimleri
Atilla Taş;Bu Halk Kavga istiyor uçankus resimleri
bu reesimler başka nerede var sadece burada YORUMLARINIZDA TŞK, SAĞOL GİBİ BASİT YORUMLAR YAZMAYIN ÖYLE YAZACAKSANIZ HİÇYORUM YAPMAYIN. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.
İyi ki geçti bu çok kötü hatıralar öncelikle Atilla ya haksızlık yaptığından zamanı.
Ben gerçekten bu sözlere hiçbir zaman inanmadim çünkü Ati o kadar sinirlendi ve herşey için üzüldü o yüzden iyi düşünmeden ağzından bu sözleri söyledi. Ama zamanla öğrendi ki hep onun yanındayız ve en gerçek en büyük en dürüst Biz oluyoruz. Resimler için teşekkürler Zafer ama böyle gülümsemeyerek Atilla yi görmek pek sevmem.
AY Bİ YARIŞMA YAPTILAR GÜNIŞIĞIMI KATILDIĞINA BİN PİŞMAN ETTİLER ..
DAHA İLK HAFTA AGRESİFSİN DEDİLER ..ŞİMDİ GELDE BÖYLE Bİ YARIŞMADA AGRESİF OLMA Bİ LAF DEDİ HAKLIDA ALTINDA KALKAMADI..NECMİYİ YAPTIĞI Bİ HATADAN DOLAYI YOLA GETİRMEYE ÇALIŞTI GENE OLMADI...HERŞEYE RAĞMEN ELEDİLER ONU GENE KURTULAMADI..AMAN GÜNIŞIĞIM GÜNEŞ YÜZLÜ DELİKANLIM İYİKİ
ELENDİN DAHA DA STRES OLACAKTIN BOŞVER GÜNIŞIĞIM BİZ ARKANDAYIZ FANCLUP OLARAK SENİ YALNIZ BIRAKMIYORUZ ASLA ..EMEĞİNE SAĞLIK ZAFER ELLERİNE SAĞLIK FOTOLAR ÇOOOK GÜZEL
KONU: KONU: Atilla Taş;Bu Halk Kavga istiyor uçankus resimleri
Alinti:
Orjinal Yazari erdall
kuzen sen bu programı nerden buldun bu sende yoktu sizde süper üçlü oldunuız birinizde olan bir program video birinizde eksik olmuyor.