Sevgili Aticiler bundan sonra her ay 5 videolari vericez en çok beğendiğiniz videosu için oy verebilirsiniz. Nısan ayınIN sonuna kadar oy verebilirsiniz ama lütfen videolari öncelikle sona kadar izleyin ondan sonra en sevdiğinizin videosuna oyunuzu kulanın.
Hadi bakalım neler var:
Sağol. Biliyoruz ama burası en güzel seçmek zorundayız. Kim yapmış hiç önemli değil en sevdiğiniz videosuna bir oy verin.
Bu ilk 5 klipleri 2 Gamze*nin ve 2 benim video var beşinci kim yaptığını bilemiyoruz...
Bİ ARA BEN HANGİSİNİ SEÇECEM DİYE KARARSIZ OLDUM HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ..2. KLİPTE Kİ O KÖPRÜ ÜZERİNDEKİ FOTORAF SÜPER OLMUŞ...BEN 4. VİDEO DİYORUM. YARALI HER PROGRAMDAN ALINTI YAPILMIŞ YA MÜKEMMEL OLMUŞ .AMA SON VİDEODAKİ O SON FOTORAFIDA GÖZ ARDI EDEMEYECEM ÇOOOK TATLI ÇIKMIŞ ALLAHIM SENİ NAZARLARDAN SAKLASIN
..BEN KISACA 4. VİDEO DİYORUM...TEKRAR TEBRİKLER
hepsi güzel
ilk sırada yer alan videoya oyumu verdim cook hoş olmus en başarılı resim slayt gösterisi diyebilirim çok farklı efektler kullanılarak resimler gelior gidiyor ve en önemlisi üç muhteşem şarkıdan oluşuyor sen delikanlımısın eyvallah bir öpücük ver bana atiillaya söylenen güzel sözler manasında da ele alabiliriz.