atilla taşı yıllar önce ilk ham çökelekle tanımıştım. o kadar çok sevmiştimki her şeyini yakından takip ediyor onu görünce ölecek gibi oluyordum.ama herkes şanslı olmuyor maalesef benim yaşadıgım şehre ne konsere geliyordu nede ben istanbula gelebiliyordum. o sadece benim hayellerimde görebilcegim biriydi..ve yıllar geçti.şimdi zaman geçti bbilgisayarım var ona daha yakınım ama bu bile aslında çok büyük bir uzaklık benim için ne garip onu hiç göremeyecegim sadece bigün ona yazdıklarımı okur diye bekleyeceegimm. ve yine yıllar geçecek...zaman bana inattt benden uzaklara akmaya devam edecek.eger olurda bu yazdıklarımı görürse ssadec şunu bilsin isterdim o bilmesede km lerce ötede onu seven o kadar çok insan varkii.keşke hepimiz onu görebilseydi.
lalhera hayatta hiç bir şey imkansız değildir. bende önceden imkansız sanıyordum atilla abime bu kadar yakın olmayı. taki chatte konuşana kadar.umarım sende karşılaşırsın.bende bir daha karşılaşıp konuşacağım günü iple çekiyorum. atilla abim çok keyifli birisi
zehracım çok güzel yazmışsın.Ama çok dertlisin bu konuda sanırım ama ümidini hiç bi zaman yitirme aynı benim gibi gün gelir karşına çıkar dünya bizim sandığımızdanda küçük emin ol bu kadar karamsar olma bizimle iyi vakit geçirirsin eminim sitedeki arkadaşlarımız çok keyifli çok iyiler her ne kadar hepsiyle tanışmış olmasamda Edilla DİLARA GAMZE MERAL çok süper insanlar daha adını sayamadığım daha çok üye var dedim ya hepsini fazla tanımıyorum fırsat olmadı nesse asıl konumuza dönelim bende görmedim atillayı yakından hiç ne üzücü ama ümidimi yitirmedim bigün onu görücem diye ONU ÇOK SEVİYORUM zehraaa
Orjinal Yazari kışcı
zehracım çok güzel yazmışsın.Ama çok dertlisin bu konuda sanırım ama ümidini hiç bi zaman yitirme aynı benim gibi gün gelir karşına çıkar dünya bizim sandığımızdanda küçük emin ol bu kadar karamsar olma bizimle iyi vakit geçirirsin eminim sitedeki arkadaşlarımız çok keyifli çok iyiler her ne kadar hepsiyle tanışmış olmasamda Edilla DİLARA GAMZE MERAL çok süper insanlar daha adını sayamadığım daha çok üye var dedim ya hepsini fazla tanımıyorum fırsat olmadı nesse asıl konumuza dönelim bende görmedim atillayı yakından hiç ne üzücü ama ümidimi yitirmedim bigün onu görücem diye ONU ÇOK SEVİYORUM zehraaa
...KIŞÇI TŞK EDERİM YAZDIKLARIN İÇİN VE EVET SANA KATILIYORUM BURADAKİ HERKES O KADAR KUSURSUZ VE MÜKEMMEL Kİ ANLATILMAZ...LALHERA YAZDIKLARINA GELİNCE EVET BENDE EN AZ SENİN KADAR BU KONUDA DERTLİYİM ..NİYEMİ ÇÜNKÜ BENDE ONU ASLA ÖMRÜM BOYUNCA CANLI CANLI GÖREMEYECEM .BUNA ASLA ÜMİDİM YOK ..BUNU BİLE BİLE BURDA OLMAK BANA BİRAZDA OLSA ÜMİT VERİYOR YA DA BEN KENDİMİ KANDIRIYORUM GALİBA.....BÖYLE DÜŞÜNME DERİM BELKİ BİR GÜN OLUR BEN ASLA GÖREMEYEBİLİRİM AMA SENİN İHTİMALİN OLABİLİR...