ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » FORUM HAKKINDA » Hoşgeldin ve Tanışma bölümümüz » neden burdayımmmm » [|]
| | |
neden burdayımmmm
« | »
lalhera LANG_THREAD_FEMALE
Er

04-03-2008
13

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

13 [?]
3,175
4,033

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

neden burdayımmmm       

atilla taşı yıllar önce ilk ham çökelekle tanımıştım. o kadar çok sevmiştimki her şeyini yakından takip ediyor onu görünce ölecek gibi oluyordum.ama herkes şanslı olmuyor maalesef benim yaşadıgım şehre ne konsere geliyordu nede ben istanbula gelebiliyordum. o sadece benim hayellerimde görebilcegim biriydi..ve yıllar geçti.şimdi zaman geçti bbilgisayarım var ona daha yakınım ama bu bile aslında çok büyük bir uzaklık benim için ne garip onu hiç göremeyecegim sadece bigün ona yazdıklarımı okur diye bekleyeceegimm. ve yine yıllar geçecek...zaman bana inattt benden uzaklara akmaya devam edecek.eger olurda bu yazdıklarımı görürse ssadec şunu bilsin isterdim o bilmesede km lerce ötede onu seven o kadar çok insan varkii.keşke hepimiz onu görebilseydi.
04-07-2008 18:22 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,398

: 

35 [?]
692,239
824,290

Aramıza Hoşgeldiniz

Umarim ki iyi vakıt bizlerle ve sizin en sevdiğiniz sanatçısıyla Atilla Taş*la eğleneceksiniz Cool

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
04-07-2008 20:49 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
825

: 

31 [?]
300,691
369,628

Cemİl X Atİlla TaŞ       

lalhera hayatta hiç bir şey imkansız değildir. bende önceden imkansız sanıyordum atilla abime bu kadar yakın olmayı. taki chatte konuşana kadar.umarım sende karşılaşırsın.bende bir daha karşılaşıp konuşacağım günü iple çekiyorum. atilla abim çok keyifli birisi

ATİLLA TAŞ

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
04-08-2008 15:43 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

kışcı LANG_THREAD_FEMALE
Çavuş

images/avatars/avatar-1458.jpg

01-25-2008
115

: 

21 [?]
36,050
38,246

zehracım çok güzel yazmışsın.Ama çok dertlisin bu konuda sanırım ama ümidini hiç bi zaman yitirme aynı benim gibi gün gelir karşına çıkar dünya bizim sandığımızdanda küçük emin ol bu kadar karamsar olma bizimle iyi vakit geçirirsin eminim sitedeki arkadaşlarımız çok keyifli çok iyiler her ne kadar hepsiyle tanışmış olmasamda Edilla DİLARA GAMZE MERAL çok süper insanlar daha adını sayamadığım daha çok üye var dedim ya hepsini fazla tanımıyorum fırsat olmadı nesse asıl konumuza dönelim bende görmedim atillayı yakından hiç ne üzücü ama ümidimi yitirmedim bigün onu görücem diye ONU ÇOK SEVİYORUM zehraaa
04-08-2008 16:36 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,046

: 

33 [?]
492,022
555,345

Alinti:
Orjinal Yazari kışcı
zehracım çok güzel yazmışsın.Ama çok dertlisin bu konuda sanırım ama ümidini hiç bi zaman yitirme aynı benim gibi gün gelir karşına çıkar dünya bizim sandığımızdanda küçük emin ol bu kadar karamsar olma bizimle iyi vakit geçirirsin eminim sitedeki arkadaşlarımız çok keyifli çok iyiler her ne kadar hepsiyle tanışmış olmasamda Edilla DİLARA GAMZE MERAL çok süper insanlar daha adını sayamadığım daha çok üye var dedim ya hepsini fazla tanımıyorum fırsat olmadı nesse asıl konumuza dönelim bende görmedim atillayı yakından hiç ne üzücü ama ümidimi yitirmedim bigün onu görücem diye ONU ÇOK SEVİYORUM zehraaa
...KIŞÇI TŞK EDERİM YAZDIKLARIN İÇİN VE EVET SANA KATILIYORUM BURADAKİ HERKES O KADAR KUSURSUZ VE MÜKEMMEL Kİ ANLATILMAZ...LALHERA YAZDIKLARINA GELİNCE EVET BENDE EN AZ SENİN KADAR BU KONUDA DERTLİYİM ..NİYEMİ ÇÜNKÜ BENDE ONU ASLA ÖMRÜM BOYUNCA CANLI CANLI GÖREMEYECEM .BUNA ASLA ÜMİDİM YOK ..BUNU BİLE BİLE BURDA OLMAK BANA BİRAZDA OLSA ÜMİT VERİYOR YA DA BEN KENDİMİ KANDIRIYORUM GALİBA.....BÖYLE DÜŞÜNME DERİM BELKİ BİR GÜN OLUR BEN ASLA GÖREMEYEBİLİRİM AMA SENİN İHTİMALİN OLABİLİR...

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
04-09-2008 13:14 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Zerrin LANG_THREAD_FEMALE
ÖZEL ÜYE

images/avatars/avatar-1412.jpg

06-20-2007
290

: 

27 [?]
154,294
157,092

KONU: neden burdayımmmm       

neden burdayım ÇÜNKÜ;
KALBİM ATİLLA TAŞ İÇİN ÇARPIYOR

Zerrin :
Orhan Veli sevgisini çaresizliğini isterdi annesi duymasın.
Oysa ben çaresizliğimi, sevgimi
Değil anneme
Cümle âleme
Duyurmak,anlatmak istiyorum
Duyuramıyorum,anlatamıyorum...
SENİ SEVİYORUUMMM ATİLLAM
[IMG]http://www.atillatas.org/image_arsiv/atillatas_zerrin.jpg[/IMG]
04-09-2008 20:09 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » FORUM HAKKINDA » Hoşgeldin ve Tanışma bölümümüz » neden burdayımmmm

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar neden burdayımmmm atilla taş, neden burdayımmmm atilla taş resimleri, neden burdayımmmm atilla tas, neden burdayımmmm atilla taş video klipleri, neden burdayımmmm atilla taş şarkıları ham çökelek, neden burdayımmmm atilla taşı seyret , neden burdayımmmm atilla taş dizileri zilyoner, neden burdayımmmm bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,