ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Diskografi » Emmilenyum » Emmilenyum albümü için Yorumlarınız » [|]
| | |
Emmilenyum albümü için Yorumlarınız
« | »
edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,402

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

35 [?]
746,120
824,290

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Emmilenyum albümü için Yorumlarınız       

Emmilenyum albümü için Yorumlarınız 'sadece' bu başlıkta yazabilirsiniz.

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
04-05-2008 13:36 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

zeycey43 LANG_THREAD_FEMALE
Astsubay

images/avatars/avatar-1439.jpg

06-23-2007
234

: 

27 [?]
132,491
157,092

ben en çok bu albümde emmiyle kaynanayı seviyorum.
kaynanam ölüyormuuuş,mezarını kazmaya geldikSmile hala dinliyorum bunu hep annemle

zeycey43 :
hayat şahane herşey bahane=)
ama bu da her zman olmuyo işte=(
04-14-2008 10:41 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,047

: 

33 [?]
531,251
555,345

BİR ÖPÜCÜK VER BANA O ZAMANLAR.... RADYOYU ÇOK DİNLİYORDUM HER GÜN ARAYIP BU ŞARKISINI İSTİYORDUM İSTEK PROGRAMINDA EN SONUNDA TLFN AÇINCA İSMİMİ VERİP İSTEĞİ SÖYLEMEYE GELİNCE TAMAM ANLADIM ATİLLA TAŞ TAN Bİ ÖPÜCÜK VER BANA İSİMLİ ŞARKIYI İSTİYORSUNUZ DEĞİLMİ DİYORDU Big Grin Big Grin ..KUSURSUZ Bİ ALBÜMDÜ BENCE.ATİLLA NIN OLGUNLAŞMAYA HAZIR OLDUĞUNUN Bİ KANITIYDI BENCE Happy Happy ..EDİLLA TŞKLER Happy Happy

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
04-15-2008 14:53 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,149
1,460,206

BENCEDE EN İYİ ALBÜMÜYDÜÜ BUU BAYILA BAYILA DİNLERİDMM HALADA ÖYLE...

ÖYLE GZL PARÇALARI VARKİ COŞMAMI ZGEREKEN PARÇALARDA ÇOŞUYOO,, HÜZNLENMEMİZ GEREKEN PARÇALARDA HÜZÜNLEDİNYODUK

BEN NERELERDE VE NANKÖRÜ ÇOK SEVİYODUMM..

BAŞTAN ÇIKAR, KARA KIZ VE KAYNANAYA BAYILIYODUMMMM Big Grin

SÜPER PARÇALAR YAAA Smile Smile Smile Happy

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
06-18-2008 14:50 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

35 [?]
723,280
824,290

sitede yalan konusmaya hiç gerek yok bazı üye arkadaşlarımıza duyrulur üzerine alınması gereken şimdi hiç üzerine alınmaz o başka mesele ya.

en başarılı albümüydü diyebilirim. klipleriyle albüm resimleri albüm şarkıları hit olma süresi gazetelerde çıkan boy boy atilla posterleriyle daha da üzeridne durulması gereken en mükkemel albümdü...

Zafer.Sert :
07-10-2008 22:49 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Diskografi » Emmilenyum » Emmilenyum albümü için Yorumlarınız

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.secilakmirza.net
www.klipler.tk
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
turkceklip.biz
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.izlee.tk

Anahtarlar Emmilenyum albümü için Yorumlarınız atilla taş, Emmilenyum albümü için Yorumlarınız atilla taş resimleri, Emmilenyum albümü için Yorumlarınız atilla tas, Emmilenyum albümü için Yorumlarınız atilla taş video klipleri, Emmilenyum albümü için Yorumlarınız atilla taş şarkıları ham çökelek, Emmilenyum albümü için Yorumlarınız atilla taşı seyret , Emmilenyum albümü için Yorumlarınız atilla taş dizileri zilyoner, Emmilenyum albümü için Yorumlarınız bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,