ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Diskografi » Kırmızılım Remix » Kırmızılım Remix albümü için Yorumlarınız » [|]
| | |
Kırmızılım Remix albümü için Yorumlarınız
« | »
edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,402

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

35 [?]
746,252
824,290

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Kırmızılım Remix albümü için Yorumlarınız       

Kırmızılım Remix albümü için Yorumlarınız 'sadece' bu başlıkta yazabilirsiniz.

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
04-05-2008 13:35 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,047

: 

33 [?]
531,350
555,345

İTİRAF ETMEM GEREKİRSE BU ALBÜMÜNÜ ALMADIM ...KLİBİ ÇOOK GÜZELDİ KIRMIZILIM REMİX ÇOK BEĞENİYORDUM..ELLERİNE SAĞLIK EDİLLA

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
04-15-2008 14:48 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,357
1,460,206

Smile gerçekten güel bir albüm edilla hatırladınmı burda buzda dansa gelmiştin ertesi günüde atillanın posteelerini bulmak için kırtasye kırtasiye gezmiştik bir kasedçiye girdiğimizde gördük Smile Smile

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
07-10-2008 20:04 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

zeycey43 LANG_THREAD_FEMALE
Astsubay

images/avatars/avatar-1439.jpg

06-23-2007
234

: 

27 [?]
132,514
157,092

ben de istiyorum ama bulamadım yaaa

zeycey43 :
hayat şahane herşey bahane=)
ama bu da her zman olmuyo işte=(
07-10-2008 20:05 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,388

: 

40 [?]
1,928,330
2,111,327

KONU: Kırmızılım Remix albümü için Yorumlarınız       

albümbirbirinden değerli sanatçıların yaptığı remixlerden oluşuyor güzel kaçırılmaması gereken bir albüm

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
08-20-2008 14:07 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Diskografi » Kırmızılım Remix » Kırmızılım Remix albümü için Yorumlarınız

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.secilakmirza.net
www.klipler.tk
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
turkceklip.biz
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.izlee.tk

Anahtarlar Kırmızılım Remix albümü için Yorumlarınız atilla taş, Kırmızılım Remix albümü için Yorumlarınız atilla taş resimleri, Kırmızılım Remix albümü için Yorumlarınız atilla tas, Kırmızılım Remix albümü için Yorumlarınız atilla taş video klipleri, Kırmızılım Remix albümü için Yorumlarınız atilla taş şarkıları ham çökelek, Kırmızılım Remix albümü için Yorumlarınız atilla taşı seyret , Kırmızılım Remix albümü için Yorumlarınız atilla taş dizileri zilyoner, Kırmızılım Remix albümü için Yorumlarınız bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,