ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » FORUM HAKKINDA » Ayın Üyesi » Mart Ayının Üyesini Seçiyoruz » [|]
| | |
(2): [1] 2
Mart Ayının Üyesi
Zerrin 17 62.96%
Cemil 5 18.52%
xmeralx 3 11.11%
Bebeto 2 7.41%
dilara 0 0.00%
Fuat 0 0.00%
kışçı 0 0.00%
çilekli pasta 0 0.00%
LANG_THREAD_POLL_VOTES 100%

Mart Ayının Üyesini Seçiyoruz LANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATING
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,801,166
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Mart Ayının Üyesini Seçiyoruz       

YARIŞMA KURALLARINI TEKRAR HATIRLATIYORUM

1.ANKET YÖNETİCİLER TARAFINDAN OLUŞTURULACAKTIR.
2OLUŞTURULURKEN DİKKATE ALINACAK KOŞUL ÜYENİN O AY Kİ MESAJLARI VE TABİ Kİ MESAJLAIRNIN İÇERİĞİ

2.ANKET 10 -15 GÜN SÜRECEKTİR.

3.ANKETTE OY KULLANMAK İÇİN TEKRAR ÜYELİK ALAN ÜYELERİMİZ OLURSA ÜYELİKLERİ KİLİTLENECEKTİR.

4.ANKETTE OY VERDİKTEN SONRA ANKETE OY VEREN ARKADAŞLAR OYLARINI AÇIKLAMAKLA YÜKÜMLÜDÜR CEVAP OLARAK KİME OY VERDİĞİ BELİRTMEZSE SON GÜN KARŞILAŞTIRMA YAPILDIĞĞINDA OY İPTAL EDİLECEKTİR.

ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB YÖNETİMİ
www.atillatas.org

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
04-05-2008 10:54 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

34 [?]
676,294
677,567

ilk oyu ben vereceğim oyumun rengi değişmedi zerrin ankette iken diğerlerine bakamıyorum Cool

Zafer.Sert :
04-05-2008 10:59 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

sema LANG_THREAD_FEMALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1390.jpg

06-26-2007
53

: 

20 [?]
27,908
29,658

Alinti:
Orjinal Yazari Zafer.Sert
ilk oyu ben vereceğim oyumun rengi değişmedi zerrin ankette iken diğerlerine bakamıyorum Cool

zerrin Smile
04-05-2008 11:03 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

mihriban LANG_THREAD_FEMALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1438.jpg

08-29-2007
32

18 [?]
14,799
17,484

sitede aratma yaptım üyelerin neredeyse hepsi tşk sağoll yazmıss güzel yorum paylaşım göremediimmm geçen ankette zerrine oy vermiştim yine aday ve yine benim favorim
04-05-2008 11:07 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

asyalı
Er

images/avatars/avatar-1459.jpg

02-10-2008
14

14 [?]
4,163
5,517

Alinti:
Orjinal Yazari mihriban
sitede aratma yaptım üyelerin neredeyse hepsi tşk sağoll yazmıss güzel yorum paylaşım göremediimmm geçen ankette zerrine oy vermiştim yine aday ve yine benim favorim

Happy bende
04-05-2008 11:12 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

FUAT LANG_THREAD_MALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1419.jpg

06-23-2007
59

: 

21 [?]
31,222
38,246

seçeneklerde bende varım varım ama bana kim oy vercek kimse bbeni tanımıyor ki eskiler tanır eskilerde maşallahı var hemen zerrine dökülmüşler tek umut gamze desek o da zerrine gider en iyisi bende kendime verip kayıp bir oy yapacağıma zerrine veriyorum
04-05-2008 11:15 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

-serkan-
Er

images/avatars/avatar-1372.jpg

02-10-2008
21

15 [?]
6,245
7,465

Alinti:
Orjinal Yazari FUAT
seçeneklerde bende varım varım ama bana kim oy vercek kimse bbeni tanımıyor ki eskiler tanır eskilerde maşallahı var hemen zerrine dökülmüşler tek umut gamze desek o da zerrine gider en iyisi bende kendime verip kayıp bir oy yapacağıma zerrine veriyorum

yapma ya ben sana verirdim oy neettin sen şimdii Cool nese senin izinden gidelim benim oyum da zerrine
04-05-2008 11:21 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,166
2,111,327

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

GEÇEN AY ZERRİNE MUHALEFET OLDUK AMA ZİRVEYE DEMİR ATMIŞTI İNDİREMEDİK BU AY İSE BENİM OYUM ZERRİNDEN YANA BAKALIM BU AY NE YAPACAKSIN HENÜZ ÇOK ERKEN AMA ZİRVEDE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORSUN GİBİ GÖRÜNÜYOR.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
04-05-2008 11:38 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,398

: 

35 [?]
692,310
824,290

Ben Cemil*e oyumu verdim.

Ya ne Zerrin'i be. O şubat ayın üyesi değil mi?
Onu kaldırın diğerlere şans vereyim

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
04-05-2008 12:14 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

aticiyim LANG_THREAD_MALE
Çavuş

images/avatars/avatar-1376.jpg

03-25-2008
128

: 

21 [?]
32,432
38,246

zerrıne oy verdım hade hayırlısı Smile

aticiyim :
ne töre ne aşiret durmadı karsımızda
hem ıstanbul hem midyat sahit oldu askımıza
gel gelelım geldık bu askın sonuna
sürgün ask sürgün ask

sürgun askı ben yaratım
ugruna sarkı yazdım
gökyüzünde yıldız yaptım
sürgün ask sürgun ask
04-05-2008 12:38 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Zerrin LANG_THREAD_FEMALE
ÖZEL ÜYE

images/avatars/avatar-1412.jpg

06-20-2007
290

: 

27 [?]
154,309
157,092

Alinti:
Orjinal Yazari edilla_tas

evet şubat ayının üyesiyimm doğru mart ayının üyesi olma konusunda da en büyük adayımm herkesin şansı eşit verin oyları kazansınlar yorum yaparken karşı tarafı kırmamaya dikkat et. seni boykot ediyorummm kendimden başkasına da oy vermicemm halbuki aklımda kendime oy vermek de yoktu

bana oy veren herkese teşekkür ediyorum

Zerrin :
Orhan Veli sevgisini çaresizliğini isterdi annesi duymasın.
Oysa ben çaresizliğimi, sevgimi
Değil anneme
Cümle âleme
Duyurmak,anlatmak istiyorum
Duyuramıyorum,anlatamıyorum...
SENİ SEVİYORUUMMM ATİLLAM
[IMG]http://www.atillatas.org/image_arsiv/atillatas_zerrin.jpg[/IMG]
04-05-2008 14:54 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
825

: 

31 [?]
300,733
369,628

Alinti:

TEŞEKKÜRLER EDİLLA ABİ.

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
04-05-2008 15:33 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
825

: 

31 [?]
300,733
369,628

BENDE OYUMU KENDİMDEN YANA KULLANIYORUM.

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
04-05-2008 15:34 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,166
2,111,327

Alinti:

İSTEĞİN REDDEDİLMİŞTİR.
İSTEĞİNİ YAPARKEN KIRICI OLMADAN YAPMANI ÖNERİRİM.
ŞUBAT AYININ ÜYESİ SEÇİLMİŞ OLABİLİR TEKRAR ADAY GÖSTERİLEBİLİR TEKRAR SEÇİLEBİLİR BÖYLE HERHANGİ BİR KURAL YOK KONMAYACAKTIR DA. ÜYELERİN VERDİKLERİ OYLARLA AYIN ÜYESİ SEÇİLECEKTİR. ANKET BAŞLARKEN HERKESİN ŞANSI EŞİT. HİÇ KİMSE BİR OY FAZLA YADA AZ BAŞLAMIYOR DİĞERLERİNE ŞANS VER DEMENE SADECE GÜLÜMSÜYORUM

GamzeSel :
04-05-2008 16:05 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,398

: 

35 [?]
692,310
824,290

Alinti:
Orjinal Yazari Zerrin
Alinti:

evet şubat ayının üyesiyimm doğru mart ayının üyesi olma konusunda da en büyük adayımm herkesin şansı eşit verin oyları kazansınlar yorum yaparken karşı tarafı kırmamaya dikkat et. seni boykot ediyorummm kendimden başkasına da oy vermicemm halbuki aklımda kendime oy vermek de yoktu

Sevgili Zerrin sana karşı değilim ama seni Şubat ayın üyesi olarak seçtik. Seni bu aday yerde kim koydu ve neden anlamıyorum.
Yılın üyesi seçtiğimiz zaman o halde senin adını Görebiliriz. Zerrin

Cool

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş

LANG_THREAD_EDITOR

04-05-2008 16:06 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,166
2,111,327

Alinti:
Alinti:
Orjinal Yazari Zerrin
Alinti:

Sevgili Zerrin sana karşı değilim ama sen Şubat ayın üyesi seni seçtik. Seni bu aday yerde kim koydu ve neden anlamıyorum.
Yılın üyesi seçtiğimiz zaman o halde senin adını Görebiliriz. Zerrin

ben koydum bu konuyla ilgili yorum yapmayıı kes kime oy veriyorsan verr neye dayanarak aday seçtiğğimi açıkladım sinirlerim bozuluyor anlama ktıtlığın yine nüksetti

GamzeSel :
04-05-2008 16:09 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM