1.ANKET YÖNETİCİLER TARAFINDAN OLUŞTURULACAKTIR.
2OLUŞTURULURKEN DİKKATE ALINACAK KOŞUL ÜYENİN O AY Kİ MESAJLARI VE TABİ Kİ MESAJLAIRNIN İÇERİĞİ
2.ANKET 10 -15 GÜN SÜRECEKTİR.
3.ANKETTE OY KULLANMAK İÇİN TEKRAR ÜYELİK ALAN ÜYELERİMİZ OLURSA ÜYELİKLERİ KİLİTLENECEKTİR.
4.ANKETTE OY VERDİKTEN SONRA ANKETE OY VEREN ARKADAŞLAR OYLARINI AÇIKLAMAKLA YÜKÜMLÜDÜR CEVAP OLARAK KİME OY VERDİĞİ BELİRTMEZSE SON GÜN KARŞILAŞTIRMA YAPILDIĞĞINDA OY İPTAL EDİLECEKTİR.
sitede aratma yaptım üyelerin neredeyse hepsi tşk sağoll yazmıss güzel yorum paylaşım göremediimmm geçen ankette zerrine oy vermiştim yine aday ve yine benim favorim
Orjinal Yazari mihriban
sitede aratma yaptım üyelerin neredeyse hepsi tşk sağoll yazmıss güzel yorum paylaşım göremediimmm geçen ankette zerrine oy vermiştim yine aday ve yine benim favorim
seçeneklerde bende varım varım ama bana kim oy vercek kimse bbeni tanımıyor ki eskiler tanır eskilerde maşallahı var hemen zerrine dökülmüşler tek umut gamze desek o da zerrine gider en iyisi bende kendime verip kayıp bir oy yapacağıma zerrine veriyorum
Orjinal Yazari FUAT seçeneklerde bende varım varım ama bana kim oy vercek kimse bbeni tanımıyor ki eskiler tanır eskilerde maşallahı var hemen zerrine dökülmüşler tek umut gamze desek o da zerrine gider en iyisi bende kendime verip kayıp bir oy yapacağıma zerrine veriyorum
yapma ya ben sana verirdim oy neettin sen şimdii
nese senin izinden gidelim benim oyum da zerrine
GEÇEN AY ZERRİNE MUHALEFET OLDUK AMA ZİRVEYE DEMİR ATMIŞTI İNDİREMEDİK BU AY İSE BENİM OYUM ZERRİNDEN YANA BAKALIM BU AY NE YAPACAKSIN HENÜZ ÇOK ERKEN AMA ZİRVEDE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORSUN GİBİ GÖRÜNÜYOR.
Orjinal Yazari edilla_tas
Ben Cemil*e oyumu verdim.
Ya ne Zerrin'i be. O şubat ayın üyesi değil mi?
Onu kaldırın diğerlere şans vereyim
evet şubat ayının üyesiyimm doğru mart ayının üyesi olma konusunda da en büyük adayımm herkesin şansı eşit verin oyları kazansınlar yorum yaparken karşı tarafı kırmamaya dikkat et. seni boykot ediyorummm kendimden başkasına da oy vermicemm halbuki aklımda kendime oy vermek de yoktu
İSTEĞİN REDDEDİLMİŞTİR.
İSTEĞİNİ YAPARKEN KIRICI OLMADAN YAPMANI ÖNERİRİM.
ŞUBAT AYININ ÜYESİ SEÇİLMİŞ OLABİLİR TEKRAR ADAY GÖSTERİLEBİLİR TEKRAR SEÇİLEBİLİR BÖYLE HERHANGİ BİR KURAL YOK KONMAYACAKTIR DA. ÜYELERİN VERDİKLERİ OYLARLA AYIN ÜYESİ SEÇİLECEKTİR. ANKET BAŞLARKEN HERKESİN ŞANSI EŞİT. HİÇ KİMSE BİR OY FAZLA YADA AZ BAŞLAMIYOR DİĞERLERİNE ŞANS VER DEMENE SADECE GÜLÜMSÜYORUM
evet şubat ayının üyesiyimm doğru mart ayının üyesi olma konusunda da en büyük adayımm herkesin şansı eşit verin oyları kazansınlar yorum yaparken karşı tarafı kırmamaya dikkat et. seni boykot ediyorummm kendimden başkasına da oy vermicemm halbuki aklımda kendime oy vermek de yoktu
bana oy veren herkese teşekkür ediyorum
Sevgili Zerrin sana karşı değilim ama seni Şubat ayın üyesi olarak seçtik. Seni bu aday yerde kim koydu ve neden anlamıyorum.
Yılın üyesi seçtiğimiz zaman o halde senin adını Görebiliriz. Zerrin
bana oy veren herkese teşekkür ediyorum
Sevgili Zerrin sana karşı değilim ama sen Şubat ayın üyesi seni seçtik. Seni bu aday yerde kim koydu ve neden anlamıyorum.
Yılın üyesi seçtiğimiz zaman o halde senin adını Görebiliriz. Zerrin
ben koydum bu konuyla ilgili yorum yapmayıı kes kime oy veriyorsan verr neye dayanarak aday seçtiğğimi açıkladım sinirlerim bozuluyor anlama ktıtlığın yine nüksetti