ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Şarkı Sözleri » Pembeli » Atilla Taş - Bir Japona Aşık Oldum Şarkı Sözü » [|]
| | |
Atilla Taş - Bir Japona Aşık Oldum Şarkı Sözü
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,388

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,928,343
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Atilla Taş - Bir Japona Aşık Oldum Şarkı Sözü       

Bir Japona Aşık Oldum - Atilla Taş

Gülünce gülüşünde güneş sarısı
Uyutmuyor ki beni geceyarısı
İstesem olurmu verir mi ki babası
Bir japon kızına aşık oldum

Nerden aldın kız sen kokumu
Güzel olurmuş türkün lokumu
Bizim kızlarda çok güzel amma
Bir japona aşık oldum

Vakarimasu takarimasu
O gözler içimi yakarimasu
Beşi bi yerde takarimasu
Bir japona aşık oldum

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
04-04-2008 22:23 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Şarkı Sözleri » Pembeli » Atilla Taş - Bir Japona Aşık Oldum Şarkı Sözü

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.secilakmirza.net
www.klipler.tk
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
turkceklip.biz
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.izlee.tk

Anahtarlar Atilla Taş - Bir Japona Aşık Oldum Şarkı Sözü atilla taş, Atilla Taş - Bir Japona Aşık Oldum Şarkı Sözü atilla taş resimleri, Atilla Taş - Bir Japona Aşık Oldum Şarkı Sözü atilla tas, Atilla Taş - Bir Japona Aşık Oldum Şarkı Sözü atilla taş video klipleri, Atilla Taş - Bir Japona Aşık Oldum Şarkı Sözü atilla taş şarkıları ham çökelek, Atilla Taş - Bir Japona Aşık Oldum Şarkı Sözü atilla taşı seyret , Atilla Taş - Bir Japona Aşık Oldum Şarkı Sözü atilla taş dizileri zilyoner, Atilla Taş - Bir Japona Aşık Oldum Şarkı Sözü bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,