Sitemizde hangi şarkı çalsın ?
şuanda paşa paşa giderim çalıyor yorumlarınız düşünceleriniz neler.
en çok istenen şarkılar öncelikli olacaktır
eğer yönetimden onay çıkarsa devamlı olarak müziğimiz kalacaktır. (gelecek tepkilere de sıkı sıkı bağlı)
birkaç şarkı ve eski albümlerden de olursa çok mutlu oluruz
emmilenyum albümünde ateş böceği emmi nerelerde
kırmızılım albümünde kırmızılım ham çökelek sendelikanlımısın karşı tarafın ışıkları kan durmuor neler oluyyor hayatta
pembeli albümünde pembeli eyvallah
kınalı kızum albümünde kınalı kuzum 3 metre 5 metre yaralı hadi yetti zamane
hoşgeldin hayatıma albümünden öncelilkle hoşgeldin hayatımaa sonra kader paşaa paşa bekarlar rahmetli v.sss
olursa çok güzel olur
nerdeyse hepsini de yazdım bee
Orjinal Yazari Zafer.Sert
birkaç şarkı ve eski albümlerden de olursa çok mutlu oluruz
emmilenyum albümünde ateş böceği emmi nerelerde
kırmızılım albümünde kırmızılım ham çökelek sendelikanlımısın karşı tarafın ışıkları kan durmuor neler oluyyor hayatta
pembeli albümünde pembeli eyvallah
kınalı kızum albümünde kınalı kuzum 3 metre 5 metre yaralı hadi yetti zamane
hoşgeldin hayatıma albümünden öncelilkle hoşgeldin hayatımaa sonra kader paşaa paşa bekarlar rahmetli v.sss
olursa çok güzel olur
nerdeyse hepsini de yazdım bee
bence düşmanımsın ,kan durmuyor ,kaynana ,karşı tarafın ışıkları ,nerelerde ,ateş böceği ,gamze abla ben karar veremedim şarkılarının hepsi güzel .....
ya atillaya fazla hayran olmayanlardanda ara sıra karşı tarafın ışıklarını duyyorum ben diyorumki olduki onlarda meark edip bakar hoşlarına filan gider sayımızda artmış olurr
ay allah canıma almasın yaa
arkadaşlar bütün şarkıları koymayı düşünmüyorum en azından şimdilik içlerinden seçelim diyorum bütün şarkıların olması da biraz aşırı olur işin güzelligini de bozmazmı?