Atİme Bİ SÜprİz Oldu, Banada Esra Ceyhanda AŞkimin Anisi ,,
arkadaşlar ÖYLE MUTLUYUM ÖYLE MUTLUYUMKİ HEP GÜN SAYIYORDUM 107 GÜNÜN ARDINDAN İLK DEFA YENİDEN GÖRMİŞ OLDUM CANIMIN İÇİNİ
ESRA CEYHANIN PROGRAMINDA EN BAŞIN ORTALARINDAYDIM ÜSTÜMDE SARI BOLERA GİBİ DANTELLİ VARDI,,
EN SONUNDA ÇAĞIRDI BENİM MİNİK KUŞUMU EWT YALNIŞ DUYMADINIZ MİNİK KUŞUM DEDİM ÇÜNKÜ BUZDA DASAT GÖRDÜĞÜMDE AYAKLARINDA PATEN OLDUĞU İÇİN ÇOK BÜYÜK GÖZÜKMÜŞTÜ VE ONA AŞAĞIDAN BAKMIŞTIMM ŞİMDİ İSE ÖLE ZAYIF ÖLE ŞİRİN ÖLE NAZİKTİKİ ANLATAMAM....
İLK BİZ HEMEN GİRİŞTE KANTİNİN Bİ MASASINDA OTURUYODUK SIRAYLA SANATÇILAT GELMEYE BAŞLADI VE TAHMİNİMCE ATİLLA ÇOKAZ ZAMN SONRA GELİCEKTİ. VE BİRDE BAKTIMKİİ KAPIDAN GİRİYOO BENİM HEYECANDAN ELİM AYAĞIMA DOLANDI AMA GİRİŞİN YAKINNINDA OLAN ODAYA GİTİ HEMEN. ÖYLE BÖYLE DERKEN PROGRAM BAŞLAMIŞTI BİLE HEMEN YERLEŞTİRİLDİK VE PROGRAM BAŞLADI,,
ATİLLAYI ÇAĞIRDIĞINDA KALBİMİN NASIL HIZLI ÇARPTIĞINI TAHMİN ETMİŞ OLMANIZ GEREK,, İLK HOŞGELDİN HAYATIMA ŞARKISINI SÖLERKEN FIRSAT BU FIRSAT KALKİMM DEDİM OYNADIK ARKADAŞLA, SONRA ÖNDEKİ İNSANLARA TEK TEK GÖZ GEZDİRİRKEN BENİ GÖRDÜ VE TABİKİ TANIDI VE AAA YAPTI VE ŞARKIDA İYİKİ VARSIN İYİKİ AŞKIM KISIMLARINDA BANA BAKIP PARMAĞINLA BENİ İŞARETLEDİ,
ZATEN EN FAZLA 5 DK BİR BANA BAKIP GÜLÜMSÜYOR, KAŞ GÖZ İŞARETLERİ YAPIYORDU VEDE NASIL MUTLU OLDUĞUMU ANLARSINIZ BUNLARI OKUYUNCA,, EN SONUNDA REKLAMA GİRMİŞTİ YANINA GİDEMEDEN O ODAYA GİRMİŞTİ BİLE
NEYSE DAHA ÇOK REKLAM VAR DEDİM VE TELEFONU HAZIRLADIM ÇÜNKÜ BANA GELEN MESAJLARADA EN ÇOK RESİM VİDEO ÇEKMEMİ İSTİYOLARDI,, BAŞLAMAYA 20 SNY KALA FLN GELDİ YİNE GÜLÜŞTÜK FLN DERKEN VİDEO ÇEKMİŞİM RESİM ÇEKTİĞİMİ ZANNEDEREK ATİLLADA VBANA BAKP POZ VERMİŞTİ BEN VİDEO ÇEKMİŞİM YA NASIL ÜZÜLDÜM BUNA AMA KEYFİMİ BOZMAK ŞİSTEMEDİM ÇÜNKÜ Bİ TANEDE KENDİ HALİNDEYKEN ÇEKMİŞİM VİDEO..
SONRAKİ REKLAMDA ATİ TAM İÇERİ GİRCEKTİKİ BİRİLERİ FOTO ÇEKMEK İSTEDİLER VE BENDE KAÇIRMAYIP ÇEKİLİM DEDİM, ONLA GÜZEL BİR TANECİK RESİM ÇEKİLDİMM SONUNDA. SONRA ZATEN FAZLA KONUŞAMADIK SİZİN SELAMINIZI SÖLEDİM ODA SİZE SELAM SÖLEDİ SİZLERİ ÖPTÜĞÜNÜ SÖLEDİ, BEN CADI GİBİ HEMEN BİR SONRAKİ REKLAMDA KUCAK İŞARETİ YAPTIM VE GELDİ SAROLDIK ÖPÜŞTÜK, YA SİTEDE RAHAT RAHAT TÜM SEVGİ SÖZLERİNİ BİRİCİĞİM OLSUN CANIMIN İÇİ OLSUN HATTA AŞKIM OLSUN HEP SÖLEYORUM AMA KENDİSİNİN YANINDA SÖLYEMİYORUM ELİM AYAĞIM BİRBİRİNE DOLANIYO YAA
PROGRAMDA YENİ GELİN OLACAK PINAR ALTUĞLA ÇOK FAZLA İLGİLENDİLER BENCE ZATEN ATİLLA HOŞGELDİNDEN SONRA KADERİDE SÖLRKEN BİZ YİNE AYAĞPI KALKIP OYNADIK,, PROGRAM BİTTİ ATİLLA GİTMEDEN SON DEFA SARILMAK VE ÖPÜŞMEK İÇİN HEMEN SAHNEYE FIRLADIM. YİNE SARILDIK VE BEN PROGRAM BİTİŞİ GİDEKEN Bİ BAKTIM Kİ ARKADAN GELİYOO BEKLİYİM BELKİ GÖRÜR YİNE DEDİM TATLIM ARTİSTİM BNM GÖZLÜĞÜNÜ TAKTI AŞKM BENİM
BAŞKALARITLA FOTO ÇEKRKEN GÖRDÜ VBEN YANINA GİTTİM GEL KIZ SON DEFA SARILLALM DEDİ VE YİNE SARILDIK ÇIKIŞTAA OKDR ZAMN NASIL GEÇTİ ANLAMADIM BİLE ONMA SARILIRKEN DEDİMLİ AA KEŞKE BİTMESEYDİ FLN AMA BİTTİ DEDİ.
VE ARKADAŞLAR BEN HAYATIMDA BU KDR İNSAN TANIDIM AMA ONUN KDR ŞEKERİNİ GÖRMEDİM. YA BİRDE SİZE BİR RESİM 2 KARŞIUK VİDEO GÖNDERCEM YÜKLEYİPP . SİZLERDEN İLK BAŞTA ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM FAZLA BİŞİY ÇEKEMDİĞİM İÇİN AMA BENİM SUÇUM DEĞİL PRAGRAMDAKİ KAMERAMANLAR KIZIYOLARDI TELEFONLARI KAPATIN DİYOLARDI, REKLAMDADA ATİ DURMADI YERİNDE ZATEN.
BUNU OKUSA BELKİ KIZACAK AŞKIM BNM AMA ATİ İÇİN BUGÜN OKULA GİTMEDİM BİZİM PROGRAMA GÖTÜREN KDN SADECE BUGÜN SEDAYA GÖTÜRÜYODU BİZDE ORAYA GİTTİK İLK SEDAYA GİTTİK ATİ İÇİN ORDA KALDIK, BEKLEDİK 1,5 SAAT SONRA ONU GÖRDÜMM AMA NAPİMM BU FIRSAT KAÇMAZDI BEN PİŞMAN DEĞİLİM ÇÜNKÜ BUGÜN FAZLA ÖNEMNLİ DERSLER YOKTU MÜZİK BEDEN DİN GİBİİ,
BEN HERŞEY İÇİN ABLAMA TŞK EDİYORUM O OLMAZSA GİDEMEZDİM BENİ HAMİLE HAMİLE GÖTÜRDÜ EZİLDİ BÜZÜLDÜ ORALARDA ZAVALLIMMM
Orjinal Yazari edilla_tas
ADına çok sevindim Dıloş
sonunda Atilla yi Kara kızı yakaladı
Alinti:
Orjinal Yazari Zafer.Sert
senin adına çok sevindik dilara.
resim video sabırsızlıkla bekliyoruz eklemyi bilmiyorsanda birisne gönder eklesin bizi bu güzellikten mahrum etme
hiç mrk etme zafer abim akşam hallederiz bunları fln dedi ama bilmiyorum çok kısa bi zamnda o karışık 2 video ve atimle ben fotomuz,, yollucam sizlerle paylaşcammm
dilara abla senin adına çok mutlu oldum atilla abime sarılıp onu öpmek çok güzel bir duygudur mutlaka kutlarım resimler ve videoyu sabırsızlıkla bekliyorum
tabikide cemilcim öyle gzl bi duyguki ben doyamadım bileee
keşke dahada uzun bir zaman dilimi içinde hepppppp görebilseydiimm,, paylaşcaklarımı abim eklememiş pc ye ama bugün hallalur onlar bugün
halledecemmm,,
ben kendimi ona çok yakın hissettim evde ne olmazlar başardım oraya gitmek için okulu bile feda ettim 1 günlük,,
ama değdi diyebilirim çünküü ona bakmak ondan pozitiff enerji almak öyle hoşkiii umarım görmeyen arkadaşlarda görecektir buna inanıyorummm,,
çokkkk saol çok teşekkürler gamze bencede daha nice programlarda görmek istiyorum nerede çıksa haberim olsa ve imkanım olsa hiç kaçırmam hep giderimm resimlerde çok gzl baktım ellerine sağlık cnm bnm
hiç mrk etme zafer abim akşam hallederiz bunları fln dedi ama bilmiyorum çok kısa bi zamnda o karışık 2 video ve atimle ben fotomuz,, yollucam sizlerle paylaşcammm
yaa öle demi şokella abiiii
kaç akşam geçti dilara resimlerden ve videolardan hala ses yok...
kusura bakmayın arkadaşlar annem amelyat olduğu için fırsatmız olmuyo ben size söz verdim ama mutlaka koyucamm geç olsunda güç olmasın derler atalarımız ya
ben yine akşam abime hatırlatırım, mutlaka koyucaz merak etmeyin
Orjinal Yazari dilara
kusura bakmayın arkadaşlar annem amelyat olduğu için fırsatmız olmuyo ben size söz verdim ama mutlaka koyucamm geç olsunda güç olmasın derler atalarımız ya
ben yine akşam abime hatırlatırım, mutlaka koyucaz merak etmeyin