ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » FORUM HAKKINDA » Duyurular » Resim Eklemesini Bilmeyenler Baksın » [|]
| | |
Resim Eklemesini Bilmeyenler Baksın LANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATING
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,801,407
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Resim Eklemesini Bilmeyenler Baksın       

anlatacağım şekilde işlemleri yaparsanız resim ekleyebilirsiniz.
yine anlamazsanız takıldığınız yerlerde sorun yardımcı olalım.

ilk önce resimleri bir siteye yüklemeniz lazım URL adresini alamak için örnegin ben www.imeem.com adresini kullanıyorum,resimleri siteye upload ettikten sonra o resmi tıkladıgınızda altta URL adresini verir zaten örnegin;
simdi sitemizde msj yazdıgımız panonun üst kısmında 24 adet kutucuklar var(simgeler)bastan 7. resim eklemek için,ona tıklıyoruz ve ufak bi pencere acılıyo,ona URL adresini yapıstırıp,tamam diyoruz ve resmimiz gözüküyo.
örnek URL adresi;
http://www.atillatas.org/resimler/atillatas-resimler%20(20).jpg

Alinti:
resminin URL adresini mesaj yazdıgın yerin tam üstünde ufak 24 tane kutucuk var,ordan basta 7. sıradakine tıklıyosun.
bir kutucuk acılıyo,
resmin url adresini ora yapıstırıyosun,
sonra tamamı tıklıyosun,
önizlemede görebilirsin...
kolay gelsin....

resimlere url adresi alabileceğiniz iki site adresi de
http://imageshack.us/
www.imeem.com

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
03-04-2008 17:19 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
825

: 

31 [?]
300,791
369,628

Cemİl X Atİlla TaŞ       

teşekkürler gamze abla resim eklemeyi biliyorum ama video ekleme hakkında birza bilgi verirsen sevinirim.

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
03-04-2008 18:06 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,046

: 

33 [?]
492,150
555,345

GAMZE SAĞOL CANIM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA YÜKLEYECEK KLİBİM YADA FOTOLARIM OLUR Crying

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
03-04-2008 20:57 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,407
2,111,327

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

Alinti:
Orjinal Yazari cemil
teşekkürler gamze abla resim eklemeyi biliyorum ama video ekleme hakkında birza bilgi verirsen sevinirim.

aşağıdaki linkten inceleyebilirsin... ilgilendiğin başlık 25.06.2007 Tarihinde açılmış.
http://www.atillatas.org/forum/thema186-...ube-eklemek.htm

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
03-18-2008 23:23 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,939
1,209,937

tşkler gamzecim ama ben bu imeemden yapamadım imacef miydi işte o sitedena zçok yapabiliyorumm sölediğim site içindede resim koymak için aynı şeyler mi yapılcak bunu anlatabilirmisin acaba?

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
03-19-2008 20:05 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

34 [?]
676,384
677,567

Alinti:
Orjinal Yazari dilara
tşkler gamzecim ama ben bu imeemden yapamadım imacef miydi işte o sitedena zçok yapabiliyorumm sölediğim site içindede resim koymak için aynı şeyler mi yapılcak bunu anlatabilirmisin acaba?

soruna cvpvermek isterdim ama birbirine herşeyi katmışsın...
yukarıda yazılandan neyi anlamadın zor bişe değil o siteyi kullan. yada kullanmak istediğin adresi tam yaz ona göre yardımcı olunur.

Zafer.Sert :
03-21-2008 18:21 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,407
2,111,327

dilara yazdığından bende bişe anlamadım yukarıda yazılanları uygula sana özelden de anlatmıştım dediklerimi yaparsan soruncıkmaz

GamzeSel :
03-22-2008 12:14 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,939
1,209,937

ya kusura bakmayın ben karışık anlattımm Big Grin

http://www.imageshack.us adresinden bahsetmişimm ya ben burdan dahada rahat yapıyodum eskiden ama şimdi değişmişş gözata fln tıklayıp seçmek istediğim resmi seçtikten sonra ve host it yaptıktan sonra altta 2 yazı adrsş çıkıyo hangisini kopyalayıp yapıştırcam onu bilmiyorumm Red Face

dilara :

03-22-2008 14:31 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,407
2,111,327

Alinti:
Orjinal Yazari dilara
ya kusura bakmayın ben karışık anlattımm Big Grin

http://www.imageshack.us adresinden bahsetmişimm ya ben burdan dahada rahat yapıyodum eskiden ama şimdi değişmişş gözata fln tıklayıp seçmek istediğim resmi seçtikten sonra ve host it yaptıktan sonra altta 2 yazı adrsş çıkıyo hangisini kopyalayıp yapıştırcam onu bilmiyorumm Red Face

en altta çıkan direk link adresini alıyorsun http:www.atillatas.org/image_arsiv/ gibi başlatan

GamzeSel :
03-22-2008 17:17 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
825

: 

31 [?]
300,791
369,628

KONU: KONU: Cemİl X Atİlla TaŞ       

Alinti:
Orjinal Yazari Gamze
Alinti:
Orjinal Yazari cemil

aşağıdaki linkten inceleyebilirsin... ilgilendiğin başlık 25.06.2007 Tarihinde açılmış.
http://www.atillatas.org/forum/thema186-...ube-eklemek.htm

çok teşekkürler gamze abla verdiğin bilgiler için.

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
03-22-2008 18:08 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,939
1,209,937

şimdi koymaya çalışacam çok tşkler gamze Smile

dilara :

03-23-2008 14:11 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,407
2,111,327

KONU: Resim Eklemesini Bilmeyenler Baksın       

ÖNCELIKLE
http://img1.imageshack.us/ bu siteye tikliyorsun

sonra resimlere göre yapiyorunuzunuz

[size=20]RESIMLERI ÜSTÜNE TIKLARSANIZ RESIMLER BÜYÜK OLUR VE DA IYI YAPABILIRSINIZ

GamzeSel :
06-10-2008 16:05 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,939
1,209,937

ayy gamzecim çok saol gerçekten şimdi yaparız işhh.. Smile Smile

dilara :

LANG_THREAD_EDITOR

06-10-2008 16:53 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,939
1,209,937

Alinti:
Orjinal Yazari dilara
ayy gamzecim çok saol gerçekten şimdi yaparız işhh.. Smile Smile

ya gamze senin sölediklerini gösterdiklerini tam tamına uyguladım ama üstte mesajda birden fazla resim var dio bu ne dmk ya anlamadımm mesajdada 1 den fazla resim yoktu çok şaşırdımm Roll Eyes Confused

dilara :

06-10-2008 17:04 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » FORUM HAKKINDA » Duyurular » Resim Eklemesini Bilmeyenler Baksın

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN