ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » FORUM HAKKINDA » İstek önerileriniz ve Yardım » Gamzeee SÜpersİn Tebrİkler » [|]
| | |
Gamzeee SÜpersİn Tebrİkler
« | »
xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,046

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

33 [?]
492,132
555,345

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Gamzeee SÜpersİn Tebrİkler       

GAMZE YA SENİNLE GURUR DUYUYORUM NİYEMİ?BEN ŞU AN CAFEDEYİM YANIMDA Bİ BAYAN VAR 23 YAŞLARINDA FİLAN BİZİM BURDA ÇEKİLEN =ASİ=İSİMLİ DİZİDE DEMİR İSİMLİ KARAKTERİN FAN CLUBUNA ÜYE OLMUŞ..KIZCAĞIZ OLDUĞUNA OLACAĞINA BİN PİŞMAN OLDU YEMİN OLSUN 1 SAATTİR KENDİNİ TANITMAK İÇİN MSJ ATACAK YER ARIYOR..DAHA YARDIM İSTEYECEK BİRİNİ DEĞİL KENDİNİ TANITMAK İÇİN..DÜŞÜNSENİZE NE ZOR Bİ DURUM ARKADAŞLAR BİZ ÇOOOOK ŞANSLIYIZ SİTEMİZ O KADAR GÜZEL VA BASİT Kİ BEN HAYATIMDA BİLGİSAYARA ELLEMEMİŞTİM ÜYE OLDUĞUMDA. AMA ŞİMDİ HİÇ ZORLANMADAN GİRİP MSJ YAZIP ÇIKIYORUM VE ELBETTE BUNU GAMZEYE BORÇLUYUZ..BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
03-03-2008 20:58 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

AYIN ÜYESİ

08-21-2007
1,046

: 

33 [?]
492,132
555,345

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

SENİ YÜREKTEN KUTLUYORUM GAMZECİM VE GERÇEKTEN ŞİMDİ YANIMDAKİ BAYANA BÜYÜK Bİ ZEVKLE SİTEMİZİN BASİT KULANIMINDAN VE ELBETTE ATİLLAMIZA OLAN İNANILMAZ HAYRAN KİTLEMİZDEN BAHSEDİYORUM..HEPİMİZ ÇOOOK ŞANSLIYIZ..

xmeralx :
03-03-2008 21:00 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

LAZKOPAT LANG_THREAD_MALE
Er

03-04-2008
5

10 [?]
1,373
1,454

evet forum çok güzel ve kullnaışlı emeği geçen herkese çok teşekkür ederim
03-04-2008 12:23 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,349
2,111,327

teşekkür ederim meral.
yüreğinin güzelliği satırlara dökülmüş...
burada bizlerle olduğun için ben teşekkür ederim...

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
03-04-2008 17:12 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

AYIN ÜYESİ

08-21-2007
1,046

: 

33 [?]
492,132
555,345

RİCA EDERİM NE DEMEK YA BİZ SENİ NASIL ANLATACAZ DİYE CÜMLELER KURMAKTA O KADAR ZORLANIYORUZ Kİ YANİ EN AZINDAN KENDİ ADIMA KONUŞAYIM..YANİ TEK KELİMEYLE MUHTEŞEMSİN.DEVAM BAŞARILAR..BU ARADA GÜNIŞIĞIMIN EMİİ İSİMLİ KLİBİNİ GÖRMEK İSTİYORUM BU NASIL OLACAK?YANİ SİTEDE VARMI?BEN GÖREMEDİM

xmeralx :
03-04-2008 20:37 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

AYIN ÜYESİ

08-21-2007
1,046

: 

33 [?]
492,132
555,345

ARKADAŞLAR SİZDE FARKETTİNİZMİ SİTEDE GÜNIŞIĞIMIN ŞARKILARI ÇALIYO..DAHA ÖNCE VARMIYDI DA HABERİM YOKTU..BEN ANLAMADIM AMA SÜPER OLMUŞ EMİNİM BUNU BAŞARAN HER ZAMANKİ GİBİ GAMZEDİR..KİM YAPMIŞSA ELLRİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK

xmeralx :
03-23-2008 15:40 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,349
2,111,327

Alinti:
Orjinal Yazari xmeralx
ARKADAŞLAR SİZDE FARKETTİNİZMİ SİTEDE GÜNIŞIĞIMIN ŞARKILARI ÇALIYO..DAHA ÖNCE VARMIYDI DA HABERİM YOKTU..BEN ANLAMADIM AMA SÜPER OLMUŞ EMİNİM BUNU BAŞARAN HER ZAMANKİ GİBİ GAMZEDİR..KİM YAPMIŞSA ELLRİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK

sitedeki müziği yeni yayına koyduk...
ben ve edilla beraber yaptık... güzel yorumun için teşekkürler.
müzik şuanda deneme aşamasında eğer olur onaylarsak daha da genişleteceğiz.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
03-23-2008 15:57 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

AYIN ÜYESİ

08-21-2007
1,046

: 

33 [?]
492,132
555,345

ÇOK GÜZEL OLMUŞ BEN ÇOOOK SEVİNDİM VE ÇOK TA BEĞENDİM SÜPERSİNİZ

xmeralx :
03-23-2008 16:05 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,902
1,209,937

aaa tabiki bizim site öylesine güzel ve öylesine kolaykiiii

gamzenin emmkleri büyüktüürrr ona burdan sonsuz saygı ve sevgilerimi gönderiyorum

işh daha nice beraberliğimiz olur sizlerle sitemizde,,,

müziği ben henüz duymadım ama eminimki tam olarak yayınlanınca çok gzl olacaktır ellerinize sağlıkk..

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
03-23-2008 17:53 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,902
1,209,937

şimdi duydum öüziğin sesininii paşa paşayı koymuşsunuz çok güzel olmuşşşş,,,,,,,,,

ellerinize sağlıkk Big Grin

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
03-23-2008 17:55 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,398

: 

35 [?]
692,385
824,290

Yorumlariniz icin tesekkurler

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
03-24-2008 16:23 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » FORUM HAKKINDA » İstek önerileriniz ve Yardım » Gamzeee SÜpersİn Tebrİkler

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar Gamzeee SÜpersİn Tebrİkler atilla taş, Gamzeee SÜpersİn Tebrİkler atilla taş resimleri, Gamzeee SÜpersİn Tebrİkler atilla tas, Gamzeee SÜpersİn Tebrİkler atilla taş video klipleri, Gamzeee SÜpersİn Tebrİkler atilla taş şarkıları ham çökelek, Gamzeee SÜpersİn Tebrİkler atilla taşı seyret , Gamzeee SÜpersİn Tebrİkler atilla taş dizileri zilyoner, Gamzeee SÜpersİn Tebrİkler bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,