ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » FORUM HAKKINDA » Hoşgeldin ve Tanışma bölümümüz » kendimi bildim bileli seni seviorum;) » [|]
| | |
kendimi bildim bileli seni seviorum;)
« | »
atlla_ysmn
Er

02-28-2008
1

6 [?]
280
282

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

kendimi bildim bileli seni seviorum;)       

herkese merabalar arkadaşlar ben kendimi bildim bileli hep atilla dedim hep onun hayranı oldum Smile çok seviyorum onu şu an 29 yaşındayım ama hala sevgimden en ufak birşey eksilmedi seni çok seviyorumSmile

sitemize hoşgeldiniz yasemin hanım...

LANG_THREAD_EDITOR

02-28-2008 11:13 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,046

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

33 [?]
492,012
555,345

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

NE İNANILMAZ Bİ DUYGU DEĞİL Mİ ATİLLA MA HAYRAN OLMAK MUHTEŞEM

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
02-28-2008 13:51 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » FORUM HAKKINDA » Hoşgeldin ve Tanışma bölümümüz » kendimi bildim bileli seni seviorum;)

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar kendimi bildim bileli seni seviorum;) atilla taş, kendimi bildim bileli seni seviorum;) atilla taş resimleri, kendimi bildim bileli seni seviorum;) atilla tas, kendimi bildim bileli seni seviorum;) atilla taş video klipleri, kendimi bildim bileli seni seviorum;) atilla taş şarkıları ham çökelek, kendimi bildim bileli seni seviorum;) atilla taşı seyret , kendimi bildim bileli seni seviorum;) atilla taş dizileri zilyoner, kendimi bildim bileli seni seviorum;) bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,