ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » FORUM HAKKINDA » Duyurular » Atilla Esra Ceyhana Konuk » [|]
| | |
Atilla Esra Ceyhana Konuk
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,801,308
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Atilla Esra Ceyhana Konuk       

ESRA CEYHAN PROGRAMINA YARIN KONUK SANATÇI OLARAK ATİLLA TŞAIN ÇIKMASI BEKLENİYOR PROGRAM SAAT 14,30 DA BAŞLIYOR KAÇIRMAYIN ARKADAŞLAR İYİ SEYİRLER....
24.01.2007 14,30

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
01-23-2008 22:00 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
825

: 

31 [?]
300,767
369,628

Cool Cemİl X Atİlla TaŞ       

teşekkürler gamze ablacım haber verdiğin için. Happy Smile

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
01-23-2008 22:17 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,398

: 

35 [?]
692,368
824,290

Teşekkür ederim güzel ve kaliteli bir program olacak.
Cool

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
01-23-2008 22:37 LANG_MEMBERS_USERONLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,398

: 

35 [?]
692,368
824,290

Bu program da bitti.Daha çok şeyler bekledim maalesef Atilla abi sadece bir şarkı söyledi. Ama klib çok güzel.Mükemmel birşey oldu.
Istanbulun gökyüzünde sankı çekmiş çok çok güzel olacak eminim sabırsızlıkla bekliyorum.
Atilla nin ımajı harıkaydı değişik oldu hemde dans çok güzel etti.
Bütün programı boyunca elimde hep telefondu canlı yayında tel bağ.istedim Atilla ya selam vermek istedim ama hep meşgüldü birkaç kere girmiştim ama kimse açmadı. Çok üzüldüm yani ama neyse başka program olabiliceği eminim.
İtiraf ediyorum Esra dan bu amatör davranışı hiç beklemedim. Ona saygım sevgim sonsuz ama Atilla ile hiç ilgilenmedi. Eminim ki Atilla da şaşırdı benim gibi ama ne yapalım gördüğümüz gibi Seda Sayan*la kimse yarışmaz. Smile
Atilla abi Seda Sayanın programda yinebir şow programı yaparsan çok sevenırım Cool

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
01-24-2008 18:21 LANG_MEMBERS_USERONLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
825

: 

31 [?]
300,767
369,628

Cool Cemİl X Atİlla TaŞ       

evet edilla abi bende aradım telefonla atilla abime mrb demek için bir türlü olmadı. Frown

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
01-24-2008 18:39 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

çileklli pasta LANG_THREAD_FEMALE
Üsteğmen

images/avatars/avatar-1263.jpg

10-19-2007
388

: 

28 [?]
159,519
195,661

SÜPERDİ ATİLLA TAŞ ŞAPKAYLA ÇOK ŞİRİNDİ Baby
01-24-2008 22:31 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,308
2,111,327

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT
KONU: Atilla Esra Ceyhana Konuk       

duyuru süresi bitmiştir.
konu kilitlenmiştir.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
03-18-2008 23:25 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » FORUM HAKKINDA » Duyurular » Atilla Esra Ceyhana Konuk

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar Atilla Esra Ceyhana Konuk atilla taş, Atilla Esra Ceyhana Konuk atilla taş resimleri, Atilla Esra Ceyhana Konuk atilla tas, Atilla Esra Ceyhana Konuk atilla taş video klipleri, Atilla Esra Ceyhana Konuk atilla taş şarkıları ham çökelek, Atilla Esra Ceyhana Konuk atilla taşı seyret , Atilla Esra Ceyhana Konuk atilla taş dizileri zilyoner, Atilla Esra Ceyhana Konuk bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,