Arkadaşlar Atillayı hepimiz çok seviyoruz ama çok uzun aralar veriyor malum biliyorsunuz bu sürede hiç atillaya kızdınız mı ben pembeli albümünden sonra yok olunca moralim bozulmuştu birdaha dönmeyeceğini düşünmüştümm ve atillaya karşı kırgınlığım olmuştu sonra kınalı kuzumla harika bir dönüş yaptı ve ben yine burdayım
peki ya sizler hiç atillaya bir programda konusmasına kızdınız mı beğenmedinişz bişe oldu mu dürüst olalım paylaaşalım ara vermesine moraliniz bozuldu mu hadi arkadaşalr cevaplar sohbet edelim biraz
ya ben atilla abiye karsı bır kırgınlıgım olmadı o cok tatlı öle hıc kımseyı kırmaz o cok sevımli bır insan her zaman öledir zaten gözlerin ici gulumsuyor ya ben onun bana karsı hatasını görmedim görsemde görmemezlikten gelirim ama öle bır sey yok Allahıma şukurler olsun ama baska sanatcıya var adını vereyım sanatcının adı özcan deniz ona kalbım cok kırık uzun hıkaye anlatması uzun surer....
BENİM SORMAK İSTEDİĞİMDE OYDU HANİ ATİLLAYA ÜZÜLDÜĞPÜNÜZ KIRGINLIK BİŞELER OLDU MU AMA FORUMUMUZDAKİ GENÇ ARKADAŞLARIMIZ DÜRÜST DEĞİLLER BENCE
NEDEN DERSENİZ GERÇEK ATİLAL TAŞ HAYRANI ATİLLA 4 YIL ARA VERİNCE ÜZÜLÜR NEREDE BU DER AMA SANIRIM BİZİM HAYRANLARIMIZ ÇOK YENİ..
Zafer sanirim arkadaslarimizin yas ortalamasi cok kücük ve bu yüzden daha tam olarak hayran degiller.
Yani arkadaslar lütfen , rica ediyorum yanlis anlamayin. Kötü amacla yazmadim bunu, eminim biraz daha zaman gecince ne demek istedigimi anlayacaksiniz.
Aslinda bozuk türkcemden dolayi tam olarak anlatmak istedigimi anlatamiyorum
ben doğruyu sölüyorum 1 kere çok kırılmıştım atilla abime neden diye merak ettiysenizde nilüfer ablanın gittiği konserde senden başka hayranım yok demiş anladığım için kırılmıştım ama o konserdeki insanlara dediğini öğrenince kendimden çok utandım hatta saçlarımı yoldum
ATİLLA TAŞ'ın ben bir yalanına denk düşmüştüm gülben ergenin proğramında gülbencede ATİLLA ya sorulan soruda kötü bir alışkanlığını sordular bu soru bir maddeydi ATİLLA - ''hayır ben hiç kullanmadım ben hayatımda onu hiç görmedim'' dedi. böyle çirkin bir konuda ATİLLA nın ismi ile yanyana gelmesi beni çok üzmüştü. Bu konu gazetede tv de sürekli haber çıkmaya başlamıştı. bir kaç hafta sonra savaş ayın proğramında tesadüfen gece gördüm ağlayarak itiraf etti ben o zaman küsmüştüm. Daha sonra tv de çıkmış annem beni çağırdı ATİLLA çıktı gel dedi ben gelmem küstüm dedim.Niye dedi bende anlattım annem bana insan olanın başına her şey gelir ATİLLA o zaman çok güzel bir çıkış yapmıştı. Arkadaşının senin için ne düşündüğünü bilemezsin ATİLLA nın da o zaman dostu kadarda düşmanı vardı.çünkü bu yükselişi bazı insanları rahatsız etti...ATİLLA nın o zaman ailevi sorunları vardı.10 kişi değilde 1000 kişinin birden bire tanıdığını çok sevdiğini düşünürsen bu mutlukla yanlış şeyler yapmış olabilir. ATİLLA yı çocuklar ve yaşça büyük insanlar bir evin bir oğlu gibi bağrına basıp çok sevdiler... çünkü: ATİLLA iyi niyetli temiz bir insandı onu çocuklar çok seviyordu... merak edip örnek alırlar diye nasıl itiraf etsiin, bir düşünürsen bunu itiraf etmek ne kadar acı verir ATİLLA ya. dedi... ben çok üzüldüm koşa koşa gidip tv nin karşısında ATİLLA dan özür diledim sanki beni duymuş gibi gülümsüyordu tv de ben ne kadar pişman olmuştum onu dinlemeden yargılamıştım... seven insan sevdiğini iyi gününde değilde zor zamanlarında yanında olmalı ama ben bunu yapmamıştım hala pişmanım...