Sevgili Aticiler bu konuya Atilla Taş'ın imajı için konuşacagız. Atilla heralbümde çok değişıyor artık kravat güzel gömlekler ve elbiselerle çıkıyo ama ben gerçekten onu takıp ediyorum ve ondan örnek alıyorum eminim sizde öyle çünkü çok iyi giniyor hem saç ımajını çok iyi bakıyor. Belli ki ondan örnek alıcaz Jeans'le bu albümle Atimizi görecek miyiz artık kendimi soruyorum hemde atlet tşörtle ama bakalım. Şimdilik çok süperdir...Sizce?
atilla şuana kadar çıktığı programlarda klasik giyinmeyi tercih etti ama kesinlikle spor da giyinecektir ben öyle düşünüyorum
06-24-2007 12:15
edilla_tas
Evet aynen öyle Zafercim temuz ayında daha sıcak olabilir o zaman Atiyi daha rahat halinlere görecez. Ama niiye saçları kestirmiş anlamıyorum bence resimlerden saç ımaji daha çok yakışmış.
ORiJiNAL YAZARI : edilla_tas
Evet aynen öyle Zafercim temuz ayında daha sıcak olabilir o zaman Atiyi daha rahat halinlere görecez. Ama niiye saçları kestirmiş anlamıyorum bence resimlerden saç ımaji daha çok yakışmış.
TÜRKİYEDE DEĞİLSİN AMA BİLİRSİN BELKİ TÜRKİTE ÖZELLİKLE İSTANBUL KAVRULUYOOOOOOOOR ŞUANDA TEMMUZU DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM.
06-26-2007 10:02
edilla_tas
Evet Zafercim ama görücez dediğim gibi şuan burası da çok sıcak eminim Türkiye ye ne kadar sıcak ve güzel oldu.
Atilla Tas ve moda. Her zaman butun sanatcilara gosterdi kim en yakisikli adamdir. Super bir imaj butun albumlerde herzaman Ilk ve Farkli. Bu sadece Atilla Tas yapabilir.
Siz onun modasi takip ediyor musunuz?Kendinize onun gibi bise aldiniz mi. Ben pembe ve kirmizi gomlekleri aldim ve onun pantolon gibi birsey, bir dugunde oyle ciktim bide guzel kravat taktim boynuma. Tam bir Atilla Tas hayrani gibi ciktim. Oyledir zaten!
atilla abi ne giydiyse yakıstırıyor zaten ben onun ister spor ister takım elbise hıc farketmıyorki insan bir giyindin mi giyinir ama önemli olan bize olan guzel pozitif enerji gulumseyerek vermezi ve kıyafetler bize göre her zaman guzel görunecektir
Sen moda okuyan demişsin ama ben Moda yazan Atilla dir diyebilirim
Çünkü onu herkes kopy ediyor. Öncelikle ben ondan sonra diğer gençlerimiz ve tabikş bazı sanatçılar. Atilla dan herkes örnek alıyor.