UZUN ZAMAN OLDU SİZLERİ BİRAZ İHMAL ETTİM KUSURA BAKMAYIN.AMA ÇOK GÜZEL SÜRPRİZLER HAZIRLIYORUM.BU ARAD HEPİNİZE YENİ YILDA MUTLULUK DİLİYORUM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN İŞALLAH.YENİ KLİBİ ÇEKİYORUM BU ARADA PAŞA PAŞA ADLI ŞARKIYA SONRADA HOŞGELDİNE SIRA GELECEK.GÜCÜMÜN YETTİĞİ ÖLÇÜDE YENİ ŞEYLER YAPMAK İSTİYORUM E ARTIK YENİ BİR DİZİNİN ZAMANIDA GELDİ DİMİ.YAĞMUR YAŞ DEMEDEN YANIMDA OLAN SİZLERE NE YAPSAM AZDIR BENİM SADIK DOSTLARIM SİZLERİ SEVİYORUM.BU ARADA BEN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BİR SÜRELİĞİNE İNGİLTEREYE GİDİYORUM.BEN YOKKEN BURALAR SİZ CANLARIMA EMANET.HOŞÇAKALIN CANLARIM ENİM.
atilllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kalbimize dil oluyorsun lütfen tvde bir projede seni görelimm canlı görmek hayal bizimki tvlerde seni birt dizi bir proje ile görelimm seni çok seviyoruz bizleri unutma lütfen sık sık gir sitemzie bu site senin için hepimiz senin içiniz hepimiz köle oluruz sana lütfen atillaa
bomba gibi atilla kliplerini seni sabırsızlıkla heyecanla bekleyeceğiz...
bizleri şu mesajınla ne kadar mutlu ettin tahmin edemezsin sana olan sevgimizi herserinde katlıyorsunn
ATİLLA TAŞ canım abim seni o kadar çok seviyorumki 10 dakika arayla seni çette kaçırmak o an 10 yıllık ömrüm gitti ağlamaktan gözlerim şişti biraz sakinleşip düşünüce o kadar mutlu oldumki çünki..
pazar keyfini sonuna dek hiç kaçırmadan izledim ve ben orada klip müjdesi bekledim ama olmadı sen bizi ne kadar sevdiğini bize ne kadar değer verdiğini burda kanıtladın bize yazdığın bu mesajla kendi adıma söyleyeyim ççooooooooookk mutlu oldum teşekkür ederim senin diğer sanatçılardan farkınn özünde sözünde sıcacık bir insan olman muhteşem bir kişilik harika bir karakter sözünle müziğinle eşsiz sesinle popüler müziğin kıralısın ( ALLAH'ım ) seni ve kızını nazardan saklasın...
seni çok seven K.MARAŞ'LI CEMİL ÖZKUTAY ALLAH'A EMANET OL
ATİLLA TAŞ canım benim bu sabah herşey çok güzel petek hanım çok güzel sen çok yakışıklı çok tatlı havandasın o kadar güzel şeyler anlattınki o erol köse taklidin süperdi cesur yürekten içten anlattın seni çok seviyorum bizim için hep burda ol her zaman ayakta ol seni ölümüne seven cemil adil ve adaletİ seven ATİLLA TAŞ