ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » ATİLLA TAŞ ARAMIZDA » ATİLLA TAŞ"IN MESAJLARI » Sİzlerİ Özledİİİİm... » [|]
| | |
(3): [1] 2 3
Sİzlerİ Özledİİİİm...
« | »
ATİLLATAS LANG_THREAD_MALE
ATİLLA TAŞ

images/avatars/avatar-1473.jpg

08-16-2007
14

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

15 [?]
6,662
7,465

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Sİzlerİ Özledİİİİm...       

SİZLERİ ÖZLEDİM .

UZUN ZAMAN OLDU SİZLERİ BİRAZ İHMAL ETTİM KUSURA BAKMAYIN.AMA ÇOK GÜZEL SÜRPRİZLER HAZIRLIYORUM.BU ARAD HEPİNİZE YENİ YILDA MUTLULUK DİLİYORUM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN İŞALLAH.YENİ KLİBİ ÇEKİYORUM BU ARADA PAŞA PAŞA ADLI ŞARKIYA SONRADA HOŞGELDİNE SIRA GELECEK.GÜCÜMÜN YETTİĞİ ÖLÇÜDE YENİ ŞEYLER YAPMAK İSTİYORUM E ARTIK YENİ BİR DİZİNİN ZAMANIDA GELDİ DİMİ.YAĞMUR YAŞ DEMEDEN YANIMDA OLAN SİZLERE NE YAPSAM AZDIR BENİM SADIK DOSTLARIM SİZLERİ SEVİYORUM.BU ARADA BEN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BİR SÜRELİĞİNE İNGİLTEREYE GİDİYORUM.BEN YOKKEN BURALAR SİZ CANLARIMA EMANET.HOŞÇAKALIN CANLARIM ENİM.

ATİLLATAS :
BU SİTEYE BİRAZ GEÇTE OLSA KAYIT OLDUM .COK MUTLUYUM CANPARCALARIM .EMEGİ GECEN HERKESE TESEKKURLER.ATİLLA NIZ TAS INIZ.
12-24-2007 17:32 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
825

: 

31 [?]
300,677
369,628

Cemİl X Atİlla TaŞ       

canım abim bizde seni çok özledik seni ölümüne seviyorum dün gece harikaydın Smile

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
12-24-2007 17:49 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,398

: 

35 [?]
692,215
824,290

İşte gerçek insan gerçek sanatçı böyle yapıyor! Seni çok seviyoruz ATİLLACIM!

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
12-24-2007 17:57 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

12-05-2007
825

: 

31 [?]
300,677
369,628

Cemİl X Atİlla TaŞ       

ölüyorum kahrımdan 10 dk arayla kaçırdım seni çok üzgünüm seni çok seviyorum siteyi misafir olarak geziyorsan beni öksüz bırakma burda... Crying Crying Crying

cemil :
12-24-2007 18:08 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,800,935
2,111,327

YENİ PROJELERİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ...
KLİBİN BOMBA GİBİ GELECEĞİNİ VVE PAŞA PAŞANIN ZİRVEYE OTURACAĞINI PEŞİNDEN HOŞGELDİN İLE MÜZİK PİYASSAINI SAĞLAYACAĞINA CAN-I GÖNÜLDEN İNANIYORUM... SENİ TVLERDE BİR PROJEDE GÖRMEK BÜTÜN ATİLLACILARIN HAYALLERİNİ SÜSLEYEN EN GÜZEL HAYALİDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

BİR HAFTALIK İNGİLTERE TATİLİNİ ÇOK GÜZEL İYİ GEÇİRİP SRTRES YORGUNLUKLARINI ATMANI TEMENNİSİYLE

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
12-24-2007 18:57 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Cansel LANG_THREAD_FEMALE

images/avatars/avatar-1388.jpg

06-20-2007
526

: 

30 [?]
279,841
300,073

atilllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kalbimize dil oluyorsun lütfen tvde bir projede seni görelimm canlı görmek hayal bizimki tvlerde seni birt dizi bir proje ile görelimm seni çok seviyoruz bizleri unutma lütfen sık sık gir sitemzie bu site senin için hepimiz senin içiniz hepimiz köle oluruz sana lütfen atillaa
12-24-2007 20:07 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

sefa_kavak
Er

12-14-2007
10

: 

13 [?]
3,555
4,033

Big Grin sefa_kavak atilla tas       

Happy Happy Happy atilla abi bizde seni çok özledik seni çooooookk seviyorum... Happy Happy Happy
12-24-2007 21:11 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

34 [?]
676,207
677,567

KONU: Sİzlerİ Özledİİİİm...       

bomba gibi atilla kliplerini seni sabırsızlıkla heyecanla bekleyeceğiz...
bizleri şu mesajınla ne kadar mutlu ettin tahmin edemezsin sana olan sevgimizi herserinde katlıyorsunn

Zafer.Sert :
12-24-2007 22:44 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

12-05-2007
825

: 

31 [?]
300,677
369,628

Big Grin Cemİl X Atİlla TaŞ       

Smile ATİLLA TAŞ canım abim seni o kadar çok seviyorumki 10 dakika arayla seni çette kaçırmak o an 10 yıllık ömrüm gitti ağlamaktan gözlerim şişti biraz sakinleşip düşünüce o kadar mutlu oldumki çünki..
pazar keyfini sonuna dek hiç kaçırmadan izledim ve ben orada klip müjdesi bekledim ama olmadı sen bizi ne kadar sevdiğini bize ne kadar değer verdiğini burda kanıtladın bize yazdığın bu mesajla kendi adıma söyleyeyim ççooooooooookk mutlu oldum teşekkür ederim senin diğer sanatçılardan farkınn özünde sözünde sıcacık bir insan olman muhteşem bir kişilik harika bir karakter sözünle müziğinle eşsiz sesinle popüler müziğin kıralısın ( ALLAH'ım ) seni ve kızını nazardan saklasın...
Happy Happy seni çok seven K.MARAŞ'LI CEMİL ÖZKUTAY ALLAH'A EMANET OL Pleased Pleased Pleased

cemil :

LANG_THREAD_EDITOR

12-25-2007 00:06 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,633
1,209,937

atilla abimm işte yaa budur bizleri yalnız bırakmayacağını biliyodum sen süprizlerle dolusun süprizlerini bekliyoruz , biricik atilla abimmm... Smile

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
12-25-2007 10:38 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,046

: 

33 [?]
492,004
555,345

DELİKANLIM BENİM GECELERİMİ AYDINLATAN TEK IŞIĞIM

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
12-25-2007 20:16 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Sevda yanigi LANG_THREAD_FEMALE
Dünya Tatlısı

images/avatars/avatar-1471.jpg

06-20-2007
460

: 

30 [?]
244,735
300,073

YENİ YIL UMARIM SANA ŞANS VE MUTLULUK GETİRİR YENİ PROJELERİNİ BEKLİYORUZ SENİ COK SEVİYORUZ ATİLLA
12-26-2007 13:17 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

selda kalkan LANG_THREAD_FEMALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-32.jpg

09-15-2007
74

: 

21 [?]
32,964
38,246

Atiim seni çoook seviyorum.sensiz olmaz.her zaman yanındayızz Smile

selda kalkan :
&ATARMI BU KALP SEN OLMASAN&
12-26-2007 15:28 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

12-05-2007
825

: 

31 [?]
300,677
369,628

Cemİl X Atİlla TaŞ       

Smile canım atilla abimmm seninde yeni yılda herşey gönlünce olsun Pleased

cemil :
12-26-2007 17:55 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

12-05-2007
825

: 

31 [?]
300,677
369,628

Cemİl X Atİlla TaŞ       

Happy ARKADAŞLAR ATİLLA SHOW TV DE ARIM BALIM PETEĞİMİN KONUĞU LÜTFEN KAÇIRMAYIN... Happy

ALLAH'IM ÇOK YAKIŞIKLI SİYAHLAR İÇİNDE SÜPER GÖRÜNÜYOR...

ATİLLA TAŞ BİZDEN BAHSETTİ DUYDUNUZ MU?

YANİ:FUN CLUBTEN.... Big Grin Big Grin Big Grin

cemil :
12-27-2007 13:07 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

12-05-2007
825

: 

31 [?]
300,677
369,628

Cemİl X Atİlla TaŞ       

Happy Happy ATİLLA TAŞ canım benim bu sabah herşey çok güzel petek hanım çok güzel sen çok yakışıklı çok tatlı havandasın o kadar güzel şeyler anlattınki o erol köse taklidin süperdi cesur yürekten içten anlattın seni çok seviyorum bizim için hep burda ol her zaman ayakta ol seni ölümüne seven cemil adil ve adaletİ seven ATİLLA TAŞ Smile Smile

cemil :

LANG_THREAD_EDITOR

12-27-2007 15:03 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,800,935
2,111,327

KONU: Cemİl X Atİlla TaŞ       

Alinti:
Orjinal Yazari cemil
Happy ARKADAŞLAR ATİLLA SHOW TV DE ARIM BALIM PETEĞİMİN KONUĞU LÜTFEN KAÇIRMAYIN... Happy

ALLAH'IM ÇOK YAKIŞIKLI SİYAHLAR İÇİNDE SÜPER GÖRÜNÜYOR...

ATİLLA TAŞ BİZDEN BAHSETTİ DUYDUNUZ MU?

YANİ:FUN CLUBTEN.... Big Grin Big Grin Big Grin

cemil programı ben kaçırdım programla ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin...

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
12-27-2007 15:39