buzda dans 2 ilki gibi zirvede olmadığı gün gibi ortada herkeisn kabul ettiğiNİ BİLİYORUZ.
ilkinde yer alan jüri görevlilerinden özellikle buzda dans için gerçekten en iyi olan jüri üyeleri ikinci yarışmanın jürisiinde görev almadı ve yerine getirilien jüri üyeleri herkeske kendi alanlarında başarılılar belki ama bu alanda yorumlarla puanlamalarla hiç adil olmadığı gerçekte
yarışma önce haftada iki gün yapıldı daha sonraki haftalarda reyting alamayınca tek güne indi reytingler yine istediği düzeyde olmadığı için erken saate çekildi yine olmadı yine olmadı yine olmadı neden acaaba gün gibi ortada buzda dans 2 tamamen kavga dansın dışında herşeyin gerçekleştiği bir programa döndü halk yalan kavgalardan reyting kavgalarından sıkıldı gerçek dans edenlere puan verilmedi... madem halktan en az oy alan elenecek tekrar o jüriye sormaya ne mana var jüri mi onlar diorsunuz evet juri zaten ilk onlara sorulup puan alınmadı mı halkın msjları ile onların verdiği puan ortalanıp son iki açıklanmıyor mu... buzda dans 2 reytingleri danslardaki kalitesi olsun tamamen bir çöküşte
bu yazdıklarımı atillanın haksız elenmesi ile ilgili yazmadım onunla tamamen bağlantısz kendim 2 yarışma ile ilgişli düşüncelerimi yazdım ki haksızlıkda gün gibi ortada ama bunu uzatmaya gerek de yok diye düşünüyorum... omuşla ölmüşe çare yoktur....