bazi Atilla tas klipler bana ait almissin atillatas.org felan yazmissin o vidyo üstüne ama bilmeni istiyorumki emekle eklendi youtube a umarim anlamissindir, en az benim adimi geçirmeni istiyorum emek için.
Orjinal Yazari TarZan14
küçük duyuru ( gamzesel24'de )
Gamzecim
bazi Atilla tas klipler bana ait almissin atillatas.org felan yazmissin o vidyo üstüne ama bilmeni istiyorumki emekle eklendi youtube a umarim anlamissindir, en az benim adimi geçirmeni istiyorum emek için.
Klipler;
Zennube, Ham çökelek
Yani kizdigim felan sanma ; )
saygilar.
bu klipler hermuzink.comdan toprak mett taradından bulmuştuk klipler tamamı ile kamera kayıtlarımızda bulunmalta daha sonra toprak arkadaşmımın özel ricaları ile persili.de sitesininadmini hamçökelek video klibini pc üzerinden indirip çevirdi ve yayına soktu bununla ilgili gerekli açıklamaları sizlere yapabilir elimdeki kamera kayıtlarını eğer imkan olursa size gösterebilir tatrih herşey kayıtlarımda bulunmaktadır.... DAHA ÖNCEK Kİ ayilla taş forumda 2006 tarihi kayıtlı bu klipten resimler cansel tarafından paylaşılmıştır klipler benim kameramdan çekilmiştir. resimlerde o resimler için aşağıdaki lin k aracılığı ile ulaşabilirsiniz. http://www.takeforum.com/atillatas/viewt...forum=atillatas
SİZİN ÇALIŞMALARINIZ YARDIMLARINIZDAN DOLAYI ÇPOK TEŞEKKÜR EDERİM AMA BANA BİLDİRİLEN İSİMLER ARASINDA SİZİN ADINZ YOKTU ... DİĞER YARDIM EDEN ŞAHSIN ADINI DAHİ BİLMİYORUM SAHİP OLDUĞU SİTENİN ADINI BİLİYORUM... EĞER YYANLIŞ Bİ DAVRANIŞTA BULUNDU İSEM ÖZÜR DİLERİM YENİ KLİP İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM
SAYGILARIMLA
persili.de sitesi sahibi ismi erol (düzelten mett)
Orjinal Yazari TarZan14
küçük duyuru ( gamzesel24'de )
Gamzecim
Klipler;
Zennube, Ham çökelek
Yani kizdigim felan sanma ; )
saygilar.
hop dedik tarzan14 arkadaşım
sen o klipleri ne zaman ekledin hele bir söyle
sen daha piyasada yokken zennube ve hamçökelek kliplerini ben kendim bulup gamzeye verdim inanmazsan ispatlarımda sana
hatta www.persili.de sitesi sahibi indirmişti bana hamçökelek klibini ben becerememiştim dediğim gibi inanmıyorsan o site sahibine sor ve www.turkceklip.biz sitesinin sahibi böyle dedi doğru mu diye sor ve cevabını al
GEREKLİ AÇIKLAMALAR YAPILMIŞ....
MADEM KIZDIĞINIZ V.S DEND EĞİL ÖZEL MESAJ VEYA MAİL ATARAK BİLDİİRSE İDİNİZ VE DOĞRULUĞUNA TAM OLARAK EMİN OLDUKTAN SONRA BU YAZI BURAYA YAZILSA İDİ DAHA GÜZEL OLURDU NEYSEKİ GEREKLİ AÇIKLAMALAR YAPILMIŞ VİDEO KLİP İÇİN DE TEŞEKKÜRLER İNŞ. BU AÇIKLAMALARLA SİZLERDE AYDINLATILMIŞSINIZDIR...