ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Multimedya » Video Klipleri » Atilla Taş Kırmızılım Klip » [|]
| | |
Atilla Taş Kırmızılım Klip
« | »
TarZan14
Er

12-17-2007
2

8 [?]
600
674

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Atilla Taş Kırmızılım Klip       

Kirmizilim

Saygilar..

LANG_THREAD_EDITOR

12-17-2007 21:07 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

TarZan14
Er

12-17-2007
2

8 [?]
600
674

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

küçük duyuru ( gamzesel24'de )

Gamzecim

bazi Atilla tas klipler bana ait almissin atillatas.org felan yazmissin o vidyo üstüne ama bilmeni istiyorumki emekle eklendi youtube a umarim anlamissindir, en az benim adimi geçirmeni istiyorum emek için.

Klipler;
Zennube, Ham çökelek

Yani kizdigim felan sanma ; )

saygilar.
12-17-2007 21:10 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1450.jpg

07-27-2007
1,357

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

34 [?]
600,924
677,567

Çok çok teşekkür etmek istedim Çok sağolun...
Klip harika
Başarılar size diliyorum.
Herşey gönlünüzde olsun... Smile

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
12-17-2007 21:27 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,351

: 

39 [?]
1,607,543
1,757,916

Alinti:
Orjinal Yazari TarZan14

Gamzecim

bazi Atilla tas klipler bana ait almissin atillatas.org felan yazmissin o vidyo üstüne ama bilmeni istiyorumki emekle eklendi youtube a umarim anlamissindir, en az benim adimi geçirmeni istiyorum emek için.

Klipler;
Zennube, Ham çökelek

saygilar.

bu klipler hermuzink.comdan toprak mett taradından bulmuştuk klipler tamamı ile kamera kayıtlarımızda bulunmalta daha sonra toprak arkadaşmımın özel ricaları ile persili.de sitesininadmini hamçökelek video klibini pc üzerinden indirip çevirdi ve yayına soktu bununla ilgili gerekli açıklamaları sizlere yapabilir elimdeki kamera kayıtlarını eğer imkan olursa size gösterebilir tatrih herşey kayıtlarımda bulunmaktadır.... DAHA ÖNCEK Kİ ayilla taş forumda 2006 tarihi kayıtlı bu klipten resimler cansel tarafından paylaşılmıştır klipler benim kameramdan çekilmiştir. resimlerde o resimler için aşağıdaki lin k aracılığı ile ulaşabilirsiniz.
http://www.takeforum.com/atillatas/viewt...forum=atillatas

SİZİN ÇALIŞMALARINIZ YARDIMLARINIZDAN DOLAYI ÇPOK TEŞEKKÜR EDERİM AMA BANA BİLDİRİLEN İSİMLER ARASINDA SİZİN ADINZ YOKTU ... DİĞER YARDIM EDEN ŞAHSIN ADINI DAHİ BİLMİYORUM SAHİP OLDUĞU SİTENİN ADINI BİLİYORUM... EĞER YYANLIŞ Bİ DAVRANIŞTA BULUNDU İSEM ÖZÜR DİLERİM YENİ KLİP İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM
SAYGILARIMLA

persili.de sitesi sahibi ismi erol (düzelten mett)

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
12-17-2007 21:43 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

mett LANG_THREAD_MALE
CaSPeR

images/avatars/avatar-2.gif

06-20-2007
363

: 

28 [?]
174,138
195,661

Alinti:
Orjinal Yazari TarZan14

Gamzecim

Klipler;
Zennube, Ham çökelek

saygilar.

hop dedik tarzan14 arkadaşım
sen o klipleri ne zaman ekledin hele bir söyle
sen daha piyasada yokken zennube ve hamçökelek kliplerini ben kendim bulup gamzeye verdim inanmazsan ispatlarımda sana
hatta www.persili.de sitesi sahibi indirmişti bana hamçökelek klibini ben becerememiştim dediğim gibi inanmıyorsan o site sahibine sor ve www.turkceklip.biz sitesinin sahibi böyle dedi doğru mu diye sor ve cevabını al

bu yüzden özürünü bekliyorum gamzeden

mett :
www.video-klip.bizwww.turkceklip.bizwww.turkceklip.infowww.melihgorgun.com
www.atillatas.orgwww.mehmetsahan.comwww.yoncakenger.netwww.kralklip.netwww.odessapc.net
12-17-2007 21:54 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

34 [?]
609,717
677,567

GEREKLİ AÇIKLAMALAR YAPILMIŞ....
MADEM KIZDIĞINIZ V.S DEND EĞİL ÖZEL MESAJ VEYA MAİL ATARAK BİLDİİRSE İDİNİZ VE DOĞRULUĞUNA TAM OLARAK EMİN OLDUKTAN SONRA BU YAZI BURAYA YAZILSA İDİ DAHA GÜZEL OLURDU NEYSEKİ GEREKLİ AÇIKLAMALAR YAPILMIŞ VİDEO KLİP İÇİN DE TEŞEKKÜRLER İNŞ. BU AÇIKLAMALARLA SİZLERDE AYDINLATILMIŞSINIZDIR...

Zafer.Sert :
12-17-2007 22:10 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,033

: 

32 [?]
431,849
453,790

YA ARKADAŞLAR NEYİN KAVGASINI YAPIYORSUNUZ ?BENİM GÜNEŞ YÜZLÜ DELİKANLIM O KADAR KUSURSUZ ÇIKMIŞKİ YAPMAYIN KAVGA ETMEYİN YA Crying

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
12-18-2007 13:39 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,161

: 

37 [?]
1,017,654
1,209,937

valla arkadaşlar onu bunu ilmem ama bugün kırmızı giyindim çok güzel oldum hep o şarkıyı dinledim Big Grin ....

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
12-29-2007 16:02 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1450.jpg

07-27-2007
1,357

: 

34 [?]
600,924
677,567

Bi de o şarkı hep aklında çalıyordu Big Grin buna eminim

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
12-29-2007 16:18 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Multimedya » Video Klipleri » Atilla Taş Kırmızılım Klip

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar Atilla Taş Kırmızılım Klip atilla taş, Atilla Taş Kırmızılım Klip atilla taş resimleri, Atilla Taş Kırmızılım Klip atilla tas, Atilla Taş Kırmızılım Klip atilla taş video klipleri, Atilla Taş Kırmızılım Klip atilla taş şarkıları ham çökelek, Atilla Taş Kırmızılım Klip atilla taşı seyret , Atilla Taş Kırmızılım Klip atilla taş dizileri zilyoner, Atilla Taş Kırmızılım Klip bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,