DUYURU !!!
Sitemiz 10.12.2007 tarihinde web sayfalarımızı yepyeni, özgün bir içerikle ilginize sunulmuştur... www.atillatas.org yepyeni tasarımı ile sizlere hizmet vermeye devam ediyor.
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org
TASARIM TAMAMİ İLE GAMZESEL24 VE METT AİTTİR. NOT:tasaruımla ilgili düşüncelerinizi bu başlık altında yazınızz....
gamze abla ellerine sağlık çok güzel olmuş resimler güzel içinde bir tanesi varki uyurken çekilmiş okadar masum okadar şirinki bebek gibi uuuyyyy çok tatlı ATİLLA TAŞ`ı çok seviyorum onu sevdiğiniz için sizleride seviyorum emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum...
Orjinal Yazari cemil
gamze abla ellerine sağlık çok güzel olmuş resimler güzel içinde bir tanesi varki uyurken çekilmiş okadar masum okadar şirinki bebek gibi uuuyyyy çok tatlı ATİLLA TAŞ`ı çok seviyorum onu sevdiğiniz için sizleride seviyorum emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum...
rica ederim cemil beğendiğine sevindim
yorucu bir çalışma sonrası site sizlerle oldu ...
teşekkürler gamze sitenin yeni versiyonu süper olmuş eline sağlık çok güzel yapmışsıın çok beğendim harika bir çalışma olmuş
uğraştığına fazlası ile deymiş
tasarımın çoğunluğu gamzeye ait arkadaşlar ben sadece ufak tefek değişiklikler yaptım
ellerine sağlık gamzeciğim çok hoş oldu insanın gözlerine fazlası ile hitap ediyor
Evet ama bende bir yardimci oldum, arkaplan resmi bana aitir ben bunu icin kotu bisi demiyorum ama bende yerimi hakk ettim aslinda benim sitemin linki hala koymadiniz. Neden. Dost siteyiz yani
Orjinal Yazari edilla_tas
Evet ama bende bir yardimci oldum, arkaplan resmi bana aitir ben bunu icin kotu bisi demiyorum ama bende yerimi hakk ettim aslinda benim sitemin linki hala koymadiniz. Neden. Dost s