atilla yine ben taklidini yapıyorum derken yanlış anlama seni çok seviyorum ve bazı hareketlerini yapıp şarkılarını söyleyip etrafı coşturuyorum işte senin kadar olmasada kurban olurum sana ölürüm yoluna bu ömrümü sen harca atilla atilla
teşekkür ederim beni dikkate aldığınız için, sizi hiç tanımasamda seviyorum çünkü siz atilla' yı seviyorsunuz...atilla benim göz bebeğim onu çok seviyorum onu
ALLAH' IM
incitmesin onu kendini bilmez kulların eline ve diline düşürmesin o sevilmeye layık bir insan ah bide sesimi duyurabilsem ona ne kadar çok sevdiğimi bir kerecik de söyleyebilsem
dünyanın en mutlu insanı ben olurdum...
ATİLLA TAŞ sevgili atiiiii seni çok seviyorum abicim ya nerelerdesin sendende bir süpriz bekliyoruz artık ya bir klippppppppp yada siteyi ziyaret et benimkiler ne yapıyor de...
Ben geldim ey millet de artık bak gör ne şenlik ne şenlik biz ne kadar mutlu olruz biz mutlu olunca sende mutlu olursun sen mutlu olunca biz nacizane ben dünyadaki en mutlu insan olurum bir şekilde sesimi duyurabilsem seni ne kadar çok sevdiğimi söyleyebilsem ....
:
canım ATİLLA TAŞ bu gün okadar güzel bir günki bu gün bayram ne isterdim bilmek istersen söyleyeyim bir evlat gibi kapına gelip ellerini öpmek boynuna sarılıp canım abim bayramın kutlu olsun deyip bayramın tadını çıkarmak isterdim ooooooooffffffff ne yazık
; imkansız bir şey sadece tatlı bir rüya belki bir gün gerçek olur.
ATİLLA TAŞ'IN ANNESİ KİM OLURSA OLSUN BU KONU YÜZÜNDEN ATİLLA ABİM YETERİ KADAR YIPRANDI O KADAR DÜŞÜNMEDEN ZEHİRLİ OKLARINI DİLLERİ İLE FIRLATTILAR ONU KALBİNDEN VURDULAR O MERHAMETLİ YUFKA YÜREĞİNE HİÇ SORMADILAR SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN NE İSTERSİN DİYE ÖN YARGILI DAVRANDILAR HEM SOSYAL HEM İŞ HAYATINI OKADAR ÇOK ETKİLEDİKİ HEM RUHSAL HEM DÜŞÜNCE OLARAK ÇOK DEĞİŞTİ ESKİ ATİLLA İLE ŞİMDİKİ ATİLLA ARASINDA ÇOK FARK VAR DEĞİŞMEYEN GÜLER YÜZÜ TATLI ŞİRİN DİLİ KARŞISINDAKİNİ İNCİTMEKTEN ÇEKİNEN İCİTTİĞİND