ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » BUZDA DANS » Haberler » Buzda Dans Yorumlarınıza Düzen Verelim » [|]
| | |
Buzda Dans Yorumlarınıza Düzen Verelim
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,801,237
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Buzda Dans Yorumlarınıza Düzen Verelim       

ARKADAŞLAR BUZDA DANSSIN SON HAFTASINDA YAŞANAN SON OLAYLARIYLA İLGİLİ KÖSTEKLİK YAPILACAKSA BU KONUYA YORUM YAZILAMASI YASAKLANMIŞTIR. İKİ GECE ZEHİR GİBİ GEÇTİ BUNU YAŞATMAYA HİÇBİR ÜYENİN HAKKI YOKTUR.

UNUTMAYALIM BURASI ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB...
SİZ YAŞANANLARA TUZ BİBER DEĞİL DESTEK OLMANIZ GEREKİYOR. BİZLER HERZAMAN ATİLLANIN YANINDAYIZ DİĞER GÜNLERDE HERKES ONUN YANINDA ADAN ZYE ASIL DESTEK BUGÜN GEREKLİ.

BEN DİĞER HAYRAN FAN CLUBLARDA OLDUĞU GİBİ MSJLARI EDİTLEMİYOR DEĞİŞTİRMİYORUM SİZE DÜRÜST OLUYORUM KİMİLERİNİZ İÇİN KATI Bİ KURAL OLAACAK AMA GEREKLİ KURAL GERÇEK ATİLLA TAŞ HAYRANI ŞUANDA HANGİ DUYGULAR İÇİNDE OLDUĞUNU AZ ÇOK TAHMİN EDİYORUM VE BU CÜMLELERİ AKLI KURSA MANTIĞI KURMAZ BENİM AKLIM DAHİ KURMUYOR.

BUZDA DANS TATLI Bİ HATIRA İDİ BANA GÖRE YARIŞMA SADECE DÖRT HAFTALIK BİR MARATONDU VE KİM BİRİNCİ OLUR BİLMİYORUM AMA YARIŞMANIN ADİL OLMADIĞI (JÜRİ) ORTADA ATİLLA BANA GÖRE MÜZİKALDE OLDUĞU GİBİ BURADA DA ÇOK BAŞARILI İDİ. MUZİKALDE BİR NUMARA BURADA DA İŞİ EN İYİ ÖĞRENENLERDE BİR NUMARA VE ÇOK BAŞARILI İDİ EKRANLARDA ONU GÖRME İZLEME FIRSATI BULDUK ...

HERŞEY İÇİN ATİLLA TAŞA TEŞEKKÜR EDİYORUM MÜZİKALDE ÇOK DAHA İLERLİCEĞİNE İNANIYORUM
BU KONUDA ANLAYIŞINIZ SİTEMİZİN HASSASİYETİİNİ BİLDİĞİNİZ KONUYLA İLGİLİ YORUM YAPMADIĞIINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER YAPILAN YAPILAN AÇILAN KONULAR TARAFIMDAN YÖNETİCİLER YÖNETİM KURULUNA TAŞINACAKTIR.

http://www.atillatas.org
FORUM YÖNETİMİ

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
11-19-2007 23:08 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

niluefer-86
Moderator

images/avatars/avatar-1464.jpg

06-25-2007
1,506

: 

35 [?]
795,287
824,290

arkadaslar gamze cok hakli! söylediklerine aynen katiliyorum.
Biz bu kadar güclü bir fan klub olarak, Atillayi her zaman desteklememiz gerekiyor. Lütfen bu konuda daha duyarli olalim.
Biz simdiye kadar Atilla Tasí Atilla Tas oldugu icin sevdik ve sevmeye devam edecegiz. O bizim icin her zaman bir numaradir. Onu her haliyle sevmesek nerde kaldi bizim hayranligimiz???
Bir resmi fan klub olarak, sanatcimizin kusurlarini elestirmeyelim, söyledigim gibi onu oludugu gibi seviyoruz!!!!!!!!!!ATILLA SEN BIZIM HER SEYIMIZSIN!
11-19-2007 23:35 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

panci LANG_THREAD_MALE
Üsteğmen

images/avatars/avatar-833.jpg

09-18-2007
380

: 

28 [?]
168,183
195,661

iyi abi çok güzel.bişey diyemiyorum....sadece susuyorum....

panci :
BIÇAĞI VUR SİNEME
NE OLUR BENİ DİNLEME
KAÇ YIL OLDU HASRETİNE
ALIŞTIM ZANNETMİŞTİM
BEN YAPTIM,BİR SUÇTU
11-20-2007 10:21 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,829
1,209,937

BEN SÖLEYECEKLERİMİ SÖLEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM BU ZOR ANLARIMIZDA BİRBİRİMİZE DESTEK VERELİM BU SADECE KÜÇÜK Bİ YARIŞMAYDI TABİKİDE ÇOK ÜZÜLDÜK AMA ÜZÜLMEYE DEYMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ATİLLİNIN ZATEN KİŞİLİĞİ VE KARİYERİ VER BU YARIŞMAYA BAĞLI DEĞİLDİKİ LÜTFEN ARTIM HÜZÜNÜ KESELİM. ..

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
11-20-2007 10:39 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

panci LANG_THREAD_MALE
Üsteğmen

09-18-2007
380

: 

28 [?]
168,183
195,661

ORASI DOĞRU GİDEN GİTMİŞ KALAN SAĞLAR BİZİMDİR DERLER AMA YAPILAN YANLIŞLARADA TEPKİSİZ KALMAYALIM.DÜN BİŞEYLER ANLATMIŞTIM VE BİÇOK KİŞİ BENİ HAKSIZ BULMUŞ.ANLAMADAN VE DİNLEMEDEN YORUM YAPMAK KOLAYDIR...KİMSE BUNLARI DÜŞÜNMEMİŞ SANIRIM.ÇOLUK ÇOCUK ARTİSTLİK YAPMAYA VE HAKSIZ BULMAYA BAŞLAMIŞ BENİ.ONLARADA BRAVO... Happy Happy Happy

panci :
BIÇAĞI VUR SİNEME
NE OLUR BENİ DİNLEME
KAÇ YIL OLDU HASRETİNE
ALIŞTIM ZANNETMİŞTİM
BEN YAPTIM,BİR SUÇTU
11-20-2007 10:42 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,046

: 

33 [?]
492,097
555,345

ARKADAŞLAR OTURDUĞUNUZ YERDEN AHKAM KESECEĞİNİZE OYLARI KONUŞTURSAYDINIZ YA ŞİMDİ GÜNEŞ YÜZLÜM YARIŞMADA OLURDU. Mad

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
11-20-2007 12:48 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

mc_axice LANG_THREAD_FEMALE
Albay

07-17-2007
606

: 

31 [?]
306,416
369,628

]ŞİMDİ BUTUN OYLARI
İSTEDIĞINIZ GIBI
YOLLAYINN BUTUN
KONTÖRLERİ YOLLAYINNNNN
Happy Roll Eyes Mad

mc_axice :
gök yüzünde ne çok yıldız war bırı parlak bırı urkek bırı yanlız diğeri sankı burda

içimzde ne çok hırsız ..bnı aldı bnı goturdu sonra satıı hemde yok pahasına

BY mc axıce pınhanı/ yıldızlar

___ATİLLA FOREVER\ROCK FOREVER___

LANG_THREAD_EDITOR

11-20-2007 12:52 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

atillam LANG_THREAD_FEMALE
Er

images/avatars/avatar-1349.jpg

07-29-2007
29

18 [?]
14,307
17,484

ya arkadaşlar çok üzgünüm moralim çok bozuk inanın cumartesi günü çocuk sahibi olacağımı öğrendim ama çok sewinemedim bile ortada çok büyük bi haksızlık war(jüri)atilla abim orda engüzel kayanlardan biriydi ama bazı jüri üyeleri çekemedi onu atilla abicim biz senin herzaman yanındayız neolursa olsun yeterki sen bizi bırakma nolur seni çok sewiyoruz

atillam :
atillam & ebru
11-20-2007 13:00 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

panci LANG_THREAD_MALE
Üsteğmen

09-18-2007
380

: 

28 [?]
168,183
195,661

O SAHTE HAYRANLARI ÇIKSIN İŞTE ŞİMDİ...KİMLERİN OLUP OLMAIĞI BELLİ.YAZIK SİZLERE YAZIK...

panci :
BIÇAĞI VUR SİNEME
NE OLUR BENİ DİNLEME
KAÇ YIL OLDU HASRETİNE
ALIŞTIM ZANNETMİŞTİM
BEN YAPTIM,BİR SUÇTU
11-20-2007 16:25 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,829
1,209,937

Alinti:
Orjinal Yazari xmeralx
ARKADAŞLAR OTURDUĞUNUZ YERDEN AHKAM KESECEĞİNİZE OYLARI KONUŞTURSAYDINIZ YA ŞİMDİ GÜNEŞ YÜZLÜM YARIŞMADA OLURDU. Mad

BÜTÜN İMKANLARIMI ZORLAYIP ÖYLE ÇOK OY YOLLAMIŞTIM Kİ ONAA HER HAFTAA DEMEMKKİ DAHA ÇOK YOLLAMKA GEREKİYOMUŞ DİĞERLERİNİN AKRABALARI HAYRABLAREI AİLESİ VE ÇEVRESİ GENİŞ OLDUĞU İÇİN HERKEZDEN OY TOPLAMIŞTI BEN KENDİMLE GURUR DUYUYORUM .YETMEDİ YETMEDİ ( İMKANLARI OLUPTA OY YOLLAMAYAN ARKADAŞLAR ÜZÜLMELERİNİN HİÇ BİR FAYDASI HİÇBİR ETKİSİ OLMAYACAKTIR EN ÖNCEDEN DÜŞÜNÜP SEVGİLERİNİ GÖSTERECEKLERDİ)

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
11-22-2007 18:23 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

aşkım
Er

11-02-2007
24

16 [?]
9,540
10,000

KONU: Buzda Dans Yorumlarınıza Düzen Verelim       

ben çok üzüldüm atillanın elenmesine ama kendisini hiç üzmesin.üzülmeye değmez hiçbir şey yine de hayat devam ediyor. onu ne kadar çok seviyorsamda atillayı hiç bırakmıycam.eğer o üzülürse bizde üzülürüz.teşekkürler....

LANG_THREAD_EDITOR

11-23-2007 18:09 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

aşkım
Er

11-02-2007
24

16 [?]
9,540
10,000

KONU: KONU: Buzda Dans Yorumlarınıza Düzen Verelim       

ben çok üzüldüm atillanın elenmesine ama kendisini hiç üzmesin.üzülmeye değmez hiçbir şey yine de hayat devam ediyor. onu ne kadar çok seviyorsamda atillayı hiç bırakmıycam.eğer o üzülürse bizde üzülürüz.teşekkürler...
11-23-2007 18:10 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
825

: 

31 [?]
300,750
369,628

Red Face O GECE ATİLLA' NIN ELENMESİNE ÇOK ŞAŞIRDIM... Red Face
ÇÜNKÜ: ATİLLA ORDAKİ BİR ÇOĞUNDAN DAHA GÜZEL KAYIYORDU.
O ELENİNCE ORDAKİ HAKSIZLIĞA GÖSTERDİĞİ TEPKİDE ÇOK HAKLIYDI BENİM ÜZÜLDÜĞÜM TEK BİR ŞEY VAR... ELLERİNİ AÇIPTA ÖLÜMÜ İSTEDİĞİNDE BEN ÇOK ÜZÜLDÜM... SEN DEĞİL ORDA HAKSIZLIĞI YAPANLAR ÖLSÜN..SEN BİZİM BAŞIMIZIN TACI, HER NE OLURSA OLSUN SENİ ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ...SENİ ÜZGÜN GÖRÜRSEK İŞTE O ZAMAN BİZ ÖLÜRÜZ...

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
12-09-2007 12:12 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » BUZDA DANS » Haberler » Buzda Dans Yorumlarınıza Düzen Verelim

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar Buzda Dans Yorumlarınıza Düzen Verelim atilla taş, Buzda Dans Yorumlarınıza Düzen Verelim atilla taş resimleri, Buzda Dans Yorumlarınıza Düzen Verelim atilla tas, Buzda Dans Yorumlarınıza Düzen Verelim atilla taş video klipleri, Buzda Dans Yorumlarınıza Düzen Verelim atilla taş şarkıları ham çökelek, Buzda Dans Yorumlarınıza Düzen Verelim atilla taşı seyret , Buzda Dans Yorumlarınıza Düzen Verelim atilla taş dizileri zilyoner, Buzda Dans Yorumlarınıza Düzen Verelim bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,