klip gerçekten iyi izlenmiş tvde hala pek dönmüyor bunun yüzünden daha çok bin kere izleneceğine iinanıyorum bi kral tvde dönmesi için 5 milyar ödenmesi gerekiyor biz daha çok izletiriz tek isteğimiz atilla gelip bize bir slm vermen
klip nice binler yapıcaktır benn 10000 oolucaktır kısa bir sürede tşkler gamzecimm
06-29-2007 14:30
edilla_tas
Çok başarılı gördüm ki Kral*dan bile klibi youtube*ye eklediler
Bu sabah Ati Krala çıkmış en baştan klibi izledim dediğim gibi birkaç sanıye değiştirmişler nedeni diğer başlıkta anlattım.
bizler youtubeden tek nbaşlıktan izlemeliyiz ki sayısı artsın 10 başlıktan izlersek işler karışır benim izlediğim başlıkda izlenme sayısı 4,446
lere ulaşmış çok güzel
06-30-2007 11:54
edilla_tas
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Cansel-Kose
bizler youtubeden tek nbaşlıktan izlemeliyiz ki sayısı artsın 10 başlıktan izlersek işler karışır benim izlediğim başlıkda izlenme sayısı 4,446
lere ulaşmış çok güzel
Senle katılmıyorum bütün klipleri izlersinler. Önemli değil kim veya nerede ekledi.
Sadece Atilla Taş'ın hhakında olsa. Gördüğün gibi Youtube tekrar Atilla TAŞ'la dopdolu yani senin yaptığından başarılı olmadın. Eğer tekrarlıysan ben yineden klipleri yayınlacağım çünkü benim için zor değil Atilla Taş için yapıyorum ve onun hayranlarına.
lere ulaşmış çok güzel
Senle katılmıyorum bütün klipleri izlersinler. Önemli değil kim veya nerede ekledi.
Sadece Atilla Taş'ın hhakında olsa. Gördüğün gibi Youtube tekrar Atilla TAŞ'la dopdolu yani senin yaptığından başarılı olmadın. Eğer tekrarlıysan ben yineden klipleri yayınlacağım çünkü benim için zor değil Atilla Taş için yapıyorum ve onun hayranlarına.
NE DİYORSUN SEN YYA SEN KİMSİNN BE
banane ne yaparsan yap ben yapmammı dedim benim asabımı bozma...
ayrıca benim demek istediğim tek başlıktan izlenirse eğer googlede youtube linki çıkardı ne halin varsa gör beniim mesajlarıma cvp verme benle muhattap olma anlıyormusun zaten gamzeye bi güzel palavralara saymışsın aramızı bozmak için ama başaramıcaksınn boşuna yorulma
06-30-2007 12:08
edilla_tas
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Sevda yanigi
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : edilla_tas
Alıntı:
lere ulaşmış çok güzel
ozaman kendi sitende yayinla kardesim girme su siteye