Arkadaşlar gördünüz mü ne kadar haksızlık yaptılar. Gerçekten Atilla nin performansı bu gece nin en iyisi oldu.
Haksızlık yaptı şu Sema hanım o yarışma dışından puan vermek zorunda değil sadece piste neler yarışmacılar gösterdiler onlar için puan verebılır.
. Atilla çok başarılı oldu. Eminim ki Sema nın dolaydan çok sinirlend, herkes onun yerine olsaydı sınırlenır bende duydukça sinirlendim.
Sema hanım sadece reklam yapmak istiyor en baştan böyledir ama bu gece gerçek yüzü görsterdi.
Atilla nin şarkıları yada onun davranışı yada programlarda yaptığına orası puan vermek için yer değil mesela Yasemin Hadivent'e tek o 6.0 puan verdi diğerler daha düşük puan verirken.
Sema hanım gösterdi ki gerçek ve iyi bir tarafsız jürü değil. Bence onu gerçekten eeve yolamak zorundayız ...
SEMA ÇELEBİ VERDİĞİ PUANLAMA DA ATİLLAYA DAHA YÜKSEK VERMESİ GEREKİYORDUR BİR YARIŞMA KONU OLUNCA YARIŞMADAKİ PERFORMANS ÖNEMLİ DİKKATE ALINMALI KİŞİNİN POTRESİ DEĞİL TABŞİKİ KİŞİ TAMAMEN ELE ALINACAK YARIŞMALARDA VAR ANCAK BU BUZDA DANS DEĞİLDİR. SEMA ÇELEBİ SADECE ATİLLAYA DEĞİL BUZDA DANSIN İLK SERİSİNDE VE DAHA ÖNCEKİ BÖLÜMLERDE VERDİĞİ DÜŞÜK PUANLARLA HAKSIZ PUANLARLA DA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKMİŞTİ.
SEMA ÇELEBİNİN ATİLLAYA VE DİĞER YARIŞMACIALRA VERDİĞİ PUANI ADALETSİZ OLDUĞU İÇİN DİKKATE ALMAK İSTEMİYORUM. ATİLLA İÇİN VERDİĞİ PUANLARDA OLMASA BİLE ATİLLA BU YARIŞI İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİNE İNANIYORUM
EVET ATİLLANIN KULİS TE YAPTIĞI AYRI,YARIŞMADA YAPTIĞI AYRI DEĞERLENDİRİLMESİ GEREKİYORDU.HERKES ÖLE YAPTI AMA JÜRİ DEKİ BİR KİŞİ ( ADINI BİLE ANMAK İSTEMİYORUM ) BÜYÜK Bİ HAKSIZLIK YAPTI VE PUANLARINI ÇALDI.Bİ ÇOK JÜRİ ATİLLAYA 5.5 PUAN VERDİ.O KİŞİ 2.0 PUAN VERDİĞİ HALDE ATİLLA 28.0 PUAN ALDI.EĞER O KİŞİDE DİĞERLERİ GİBİ 5.5 VERSEYDİ ATİLLA 31.5 LE 1.OLCAKTI AMA YAPTIRMADILAR...
zaten o kadına gıcığım var nedensee hem dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama sırf gözünden rahatsız diye bağırmamaısı gerekiyo diye hasan yılmazla bağırışmadı iyi davrandı ona karşı sevgisi yüzünden değilde kendini düşündüğü için bağırmadı gerçektende çok haksızlık yaptı keşke bunu sadece 1 jüri değilde diğerleride dile getirseydi ve sema hanım puanını değiştirmek zorunda kalsaydı atilla bu hafta gerçektende çok iyiyidi bu haksızlığa ben bile katlanamıyorum artıkk ama atillada sizin verdiğiniz puanları umursamicam demeseydi keşke çünkü çok iyi tahmin edebiliyorum bi yarışmacı jüriyle böle konuşunca mutlka bu kavga ertesi haftada devam ediyo atillanın böle delice konularda gündeme gelmesini hiç istemezdim doğrusu. . .
bende sinir oluyorum o kadında.atillaya çok büyük haksızlık yaptı ama başaramadı.ati her zaman orda kalacak.ATİMMM SENİ ÇOOOOOOOOOOOK SEVİİYORUM.ÖPÜLDÜN..
Maalesef 2007 yılında bu Haksızlıktan hala unutamadım.
Geçmiş olsun diyelim ama bence kendi adımda söylüyorum benim için hala bir ız bıraktı silemiyorum. Atilla şunu hak etmedi