ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » BUZDA DANS » Haberler » Buzda Dans 3 Hafta Elenen » [|]
| | |
Buzda Dans 3 Hafta Elenen
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,801,262
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Buzda Dans 3 Hafta Elenen       

Buzda Dans'ta 3. Hafta Ece GÜRSEL elendi

Ece Gürsel ve Merve Büyüksaraç ile son ikiye kaldı ve yapılan oylama sonucu Merve Büyüksaraç yarışmaya devam hakkı elde etti. Ece Gürsel ise elenerek yarışmaya veda etti…

JURİ OYLARI İLE ATİLLA TAŞ HAFTAYI 3 OLARAK KAPATTI...

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
11-09-2007 18:46 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

panci LANG_THREAD_MALE
Üsteğmen

images/avatars/avatar-833.jpg

09-18-2007
380

: 

28 [?]
168,186
195,661

4.hafta sonuçları ne zaman konacak

panci :
BIÇAĞI VUR SİNEME
NE OLUR BENİ DİNLEME
KAÇ YIL OLDU HASRETİNE
ALIŞTIM ZANNETMİŞTİM
BEN YAPTIM,BİR SUÇTU
11-12-2007 13:42 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,262
2,111,327

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

Alinti:
Orjinal Yazari panci
4.hafta sonuçları ne zaman konacak

umut akyürek elendi.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
11-12-2007 15:49 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » BUZDA DANS » Haberler » Buzda Dans 3 Hafta Elenen

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar Buzda Dans 3 Hafta Elenen atilla taş, Buzda Dans 3 Hafta Elenen atilla taş resimleri, Buzda Dans 3 Hafta Elenen atilla tas, Buzda Dans 3 Hafta Elenen atilla taş video klipleri, Buzda Dans 3 Hafta Elenen atilla taş şarkıları ham çökelek, Buzda Dans 3 Hafta Elenen atilla taşı seyret , Buzda Dans 3 Hafta Elenen atilla taş dizileri zilyoner, Buzda Dans 3 Hafta Elenen bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,