Değerli arkadaşlar ve diğer sevgili Aticiler.
Bu yazacağım röpörtajda eminim ki yanlış cümlemler olabilir ama şuan duygularımı sözlerle sizlerle nasıl paylaşacağım gerçekten bilmiyorum.
Bana kızmayın aklımda ne varsa onu yazacağım olur mu.
Öncelikle biliyorsunuz ki SarayBosna'dan yani çok uzaklardan İstanbula geldim ve Kralımızla karşılaştım.
Yılar sonra kim bilirdi ki Florya Ar At Tesislerde rüyam gerçekleştirecek. Cumartesi gece oldu Florya*da öncelikle benim en sevdiğim arkadaşımlarla Gamze ile tanıştım. Yanında ablası Zeynep de geldi. Çok sevindim birden çok iyi insanlar karşıma çıktı. İkiside çok iyi insanlar biraz konuştuk biraz güldük zamanımız geçiyordu Gamze biraz üşütmüş çünkü soğuk oldu.
Birden Dilara aramızda geldi onun ailesiyle tanıştım abin vardi annen ve küçük kardeşleri. Çok tatlı bir aile.Bende çok memnun oldum herkes ordaydık. En büyük Aticiler.Dilara saç yapmış korktu ki rüzğardan bozabilir.
Ama bozmadı sonra iki kızlar geldi ve herkes içeriye girdik.
Biz 'stüdyoya girerken' Atilla birden çikti herkesle konuştu Gamze Dilara ....
Ben onu görünce çok heyecanlandım biraz sanki arkasında gizlemeye çalıştım ama birden Gamze dedi 'Ve Edilla' Atilla çok tatlı sesle birden sordu 'NERDE EDİLAA ' ve beni görünce beni kardeşini gibi sarıldı geldiğime çok sevindi ben zorla bir sözüm ağzımdan çıkmadı .....ÇOOOOOOK heyecanladım ya. En sevdiğim insani tvden resimlerden heryerden birden yanıma çıkıyorrrr. anlayın ya!
Vaaay stüdioye girdik o kadar güzeldi ki
Zeynep' e ' İnşallah bu akşam hiç bitmez' o da güldü ve söyledi Bitsin evde gitmek istiyorum.
Gördünüz gibi Atilla Taş ile tşörtüm vardı ve biz Aticiler yerleremize oturduk.
Atilla yanımızda birkaç defa geldi herkesle yine konuştu benim yanakta dokundu ve Angie bizi tanıştı. Bence çok tatlı insandir sonra çıkınca onunla biraz konuştum ama ingilizçem o kadar karıştı türkçemle benona hep Türkçe konuştum hahaha hemde Gamze beni onunla bir resim çekti.
Atilla nin yanında olmak ve onun hayran olmaktır en güzel şey dir. O da bizi gerçekten hak etti onun en iyi hayranlarıyız . O en iyisiye layık. Daha fazlasıye bile. Mükemmel bir insan. Abicim herşey için teşekkür ediyorum.
Sonra kafede Atilla ile konuştuk resimler çektik oof ağlacağım ya.
Onu sordum 'Atilla abi yarın yine gelebilir miyiz' o da mutlaka dedi gelin .Ama maalesef Gamze çok uzak oturuyormuş dedim ki Atilla sadece senin için buralara geldim seni yine görmek istiyorum. Ve böyle oldu yarın akşama kadar dakikalari saydım ne zaman VAKIT olacak diye. OO oldu yine Aksaraydan taxiye bindim ve Florya*daydım.
Çok kalabılık oldu kapıda (adamı) hiçkimseyi içeriye almadı saat 19de kadar o zaman saat 18 böyle bişi ben çok korktum belki beni yine içeri almazlar ama birden ATİLLA çıktı ben hemen ATİLLA ATİLLA bağardim o duydu gördü beni bende elimi çok yüksek attim beni görmek için o geldi adamın yanında beni aldı. Yine KRALIMLA konuştum yine onun yanındaydım ne mutlu bana .
Biraz konuştuk kafede oturdum o hazır olmaya için gitti ama adamları uyardı ki onun mısafırım ve bana birşey içmek söyledi ama ben ne yemek ne içmek sadece orda olmak için (Atilla abimın yanında) bana yetermiş.
Beklerken Ebru eşinle geldi çok sevindim çok tatlı insanlar. Ebruyu dün gece gördüm ama fazla konuşmadık
Ama o gece biz 3 Aticiler oraya gitttik. Duyduk olayları için ben Hande Ataizile resim cektim yine Çağdaş abiyle ve Ebru hanımla sohbet ettik. Bizi de gördünüz dimi....
Ben Atilla Taş ın posteri tutum elimde vardi yani. Jürüsünün arkasındaydık tam Hande ve o Şebnem hanımın arkasındaydık.
O kadar güzel bir gece oldu ATİLLA Taş yine çok başarılı olmuştu ve gelecek haftaya bizlerle yine olacak. Çok yine heyecanladım. Program bitti ama bitmeden önce Gamze ile hep sms le konuşurduk.
Kafede Ebru Çağdaş ve Edi Atilla yi bekliyorduk. Fazla zaman yoktu ama yine konuştuk bana imza tşörtüme imzaladı sarıldık sarılınca ben tutmadım kendimi ve
ağlamaya başladım çünkü çok .çok duygulandım o kadar ki Atilla bana ağlama dedi birkaç kez tam gittti yine döndü bizi baktı bende baktım gözlerim doldu aama işte yine ispat ettim erkekler ağlamak nedemektir biliyorlar...Atilla gitmiş
Ebru ve Çağdaş yanımda olurken sakin oldum. Beni çok iyi kabul ettiler arkadaşlar olduk ve onlarla eve gittik . Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Yarın Dilara ve kızkardeşinle karşılaştık Atilla nin resimleri kartpostaları bulmaya gittik hemde birkaç kasetlere. Çok sevindim yine duygulandım sanki benim ablamın kızlarla Bahçelıevlere geziyoduk çünkü çok benzıyorlar.
Dilaraciğim sanada çok teşekkür ediyorum. Çok tatlısınız. Hümeyra şeker gibi...
Yerim ben onu
İşte Atilla Taş la günler ve güzel arkadaşlarımla zaman çok çabuk geçtı ama inşallah çok yakında yine birlikte olacağız. Gamzeciğm yine sizede teşekkür ediyorum. İyi ki varsın
gerçekten çok güsel gündü rica ederim edilla abi
ama keşke pazar günü bende gelseydim ben sanmıştımki atilla sadsece seni çağırdı ebru ablanında orda olduğunu duyunca ahh keşke bende gitseydim dedim ama neyseki atillaya selam sölediğimi ebru abla sölemiş ve çok oy attığımı
atilladan bana cevap gelince çok sevindim
işh daha nnice günler geçiririz hep beraberr (atillamız dahil)
duygularını çok güzel tercüme etmişsin.
çok güzel edilla...
hemen hemen yakın duyguları o an orada bulunan bütün arkadaşlar yaşadık diyebilir. bizlerin de duygularına bir bakıma tercümee olduğun için teşekkürler
edila abi çok güzel di keşke bende orda olsaydım o duyguları yaşasaydım bende okurken ağladım...
ah ne yazıkki maraştayım istanbulda olsam belki bir gün karşılaşırdık...ama nerdeeeeeeee bende o şans çok şanslısın onu gördüğün için...
eğer buluşma günümüz flnda olursa şehir içindekilerin hepsi katılır diye tahmin ediyorum unutulmaz bir gün daha yaşamış olurduk ama bakalım zamn herşeyin ilacı..
Bence yanlış konuda cevap veriyorsun ben bu konuda duygularımı unutulmaz anları paylaştım o yüzden bu hakkında yazmalısın eğer yazmak istiyorsan.
Bu başlık benim olabilir sadece karışma diğerleri eğer bişey söylemek istiyorsan bizim arkadaşlığımız bizim buluştuğumuz gün Bahçelievlerden Ati nin posterleri arayıp
Evet hadi senden duymak isterim nasıl hissetin kendini o akşam Atilla yi görmeden önce hemde yeni arkadaşlarını ilk defa gördüğün zaman Gamze*yi beni ve buzda dansi genelikle...Onları anlatmalısın cnm