ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB ÜYELERİNİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ BİR İLK NİTELİĞİ TAŞIYAN BULUŞMA ORGANİZASYONUNDAN RESİMLERİN BİR KISIMI SİZLERLE GERİ KALANI DA EN KISA ZAMANDA EKLENECEKTİR. VE BULUŞMADAN ÇOK ÖZEL SADECE SİZLERE ÖZE VİDEO ÇOOK YAKINDAA OLACAKTIR...
[CENTER]ATİLLA TAŞI CANLI İZLEMEK ÇOK GÜZEL. REKLAM ARALARINDA YANIMIZA GELİP BİZLERLE SOHBET ETMESİ BUZDA KAYARKEN BİZİ SELAMLAMASI GİBİ BİRÇOK GÜZEL DUYGULARI BİZE YAŞATTIĞI VE YARIŞMA SONRASI BİZE ZAMAN AYIRDIĞI İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ BİR KEZ DAHA SİZLERİN DE HUZURUNUZDA İLETMEK İSTERİM...
ZEYNEP (ABLAM OLUYOR) ATİLLA VE EBRU
dilara nurten humeyra emre
edilla gamze
EDİLLA ATİLLA DİLARA VE ÖN TARAFTA DURAN İSE HUMEYRA
gamze ellerine sağlık canım resimler süper we oakşam süperdi atillayla we hep bizimle ilgilenmesi çok güzeldi we çok gurur werici bişiydi o muhteşem biri inşallah bidahakine daha kalabalık oluruz
işh yanii süperrrr bi gündü ve atillaya sarılıp elini tutuşum ayrı bi süperdii hala aklımdan çıkamıyo yaaaa ben valla çokkk çok ama çokkk tuhaf oldumm offffff o benim aşkımmm yaa atilla cnmın içiii biriciğim sen benim aşkımsın duy sesimi yaaaa
bak sana sırılsıklam aşığım beeen bidahakine dahada sıkı sarılalım okeymi canımın içii!