ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » BUZDA DANS » Haberler » Sema Çelebi'yi Kınıyoruz » [|]
| | |
Sema Çelebi'yi Kınıyoruz
« | »
panci LANG_THREAD_MALE
Üsteğmen

images/avatars/avatar-833.jpg

09-18-2007
380

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

28 [?]
162,853
195,661

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Sema Çelebi'yi Kınıyoruz       

SİZLERİ BİLMEM AMA BEN KENDİ ADIMA SEMA ÇELEBİ'Yİ KINIYORUM.BENCE İŞ KADINI OLMUŞ AMA ADAM,DAHA DOĞRUSU İNSAN OLAMAMIŞ.Bİ İNSANA DAĞ DA KAY VEYA DA ORMANDA KAY DİYEMEZ.DAĞDA VE ORMANDA KİMLERİN OLDUĞU MALUM ORTADA.
ZATEN SEMA ÇELEBİ'NİN VE HANDE ATAİZİ'NİN BEN O JÜRİ KOLTUĞUNDA İŞLERİ NE HALA ANLAMADIM.HAYATLARI BOYUNCA HİÇ BUZ PİSTİNE ÇIKMAMIŞ,HAYATINDA BIRAKIN PROFESYONEL KAYMAYI,AMATÖR OLARAK BİLE KAYMAMIŞ Bİ İNSANLARDIR.BEĞENMİYOLARSA BİLE YAPILAN İŞE SAYGI GÖSTERMELERİ LAZIM..." SAYGISIZLARI KINIYORUZ VE ATİLLA TAŞ'I SEVİYORUZ "

panci :
BIÇAĞI VUR SİNEME
NE OLUR BENİ DİNLEME
KAÇ YIL OLDU HASRETİNE
ALIŞTIM ZANNETMİŞTİM
BEN YAPTIM,BİR SUÇTU
11-04-2007 09:12 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Sevda yanigi LANG_THREAD_FEMALE
Dünya Tatlısı

images/avatars/avatar-1471.jpg

06-20-2007
460

: 

29 [?]
238,324
242,754

bence kınanması gereken kişi hasan yılmaz karı gibi zırlayıp duruyor o polemige başlayınca başka kanala zapladım polemigide o başlattı sema celebi neden atillayla yada başka ünlülerle polemige girmiyor burda suclu hasan yılmaz duygu sömürüsü yapıp kanan kanal geziyor akılllara ziyan bi adam orda en son olması gereken kişi hasan yılmaz bardagı tasırıyor ve kendine hakaret ettirmek zorunda bırakıyor buda ona puan kazandırıyor ben hasan yılmazı önceden beri hiç sevmem zaten bi ara ankaralıyım diye ün yapmak istemiş ankaralılarla polemige girmiş daha sonra ben ankaralı degilim demişti
11-04-2007 13:25 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

gökhanci
Er

11-02-2007
5

11 [?]
1,916
2,074

hgfiuiöhgfjgfhfkghj       

Ya kadin hasan yilmazi buzda dans etmesini yakistirmio,ona ondn öle takio ona kafayi ama kadinda cok orasio biriylen,oda ama cok dalga gecio citiye almio kadini sanki dio icnden konus kadin kunus dinleyenmi var gibisine bence.
11-10-2007 18:36 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

39 [?]
1,753,761
1,757,916

YARIŞMAYI SADECE PİSTTE YAPILANLARLA DEĞERLENDİRİLMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM BU YARIŞMA BUZDA DANS OLACAĞI İÇİN DİĞER KRİTERLER BU YARIŞMA İÇİN UYGUN DEĞİLDİR. YARIŞMADA JÜRİNİN VERDİĞİ PUANLAR BAZI HAFTALARDA HİÇ ADİL OLMUYOR. BAZI YARIŞMACILARA GERÇEKTEN TORPİL GEÇİLİYOR. DÜŞMELERE TAKILMALARA HATALARA RAĞMEN JÜRİDE BÜTÜN HERKESİN 6 VERDİĞİ YARIŞMACI GÖRDÜK VE DAHA İYİ KAYANLARA 5,5 VERİLDİĞİNE BİZZAT YERİNDE ŞAHİT OLDUM. VE İSİME GÖRE PUAN VERİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM BUNU EN FAZLA UYGULAYAN JÜRİ ÜYESİ DE SEMA HANIMDIR.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
11-10-2007 22:25 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

panci LANG_THREAD_MALE
Üsteğmen

images/avatars/avatar-833.jpg

09-18-2007
380

: 

28 [?]
162,853
195,661

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

BENCEDE ÖYLE.SEMA HANIM TARTIŞARAK,HANDE HANIM İSE EN DÜŞÜK PUANLARI VEREREK GÜNDEM YARATMAYA ÇALIŞIYOLAR...

panci :
BIÇAĞI VUR SİNEME
NE OLUR BENİ DİNLEME
KAÇ YIL OLDU HASRETİNE
ALIŞTIM ZANNETMİŞTİM
BEN YAPTIM,BİR SUÇTU
11-11-2007 10:07 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Sevda yanigi LANG_THREAD_FEMALE
Dünya Tatlısı

images/avatars/avatar-1471.jpg

06-20-2007
460

: 

29 [?]
238,324
242,754

sema celebi en sonunda atiylede kavga etti büyük konuştum sanırm Cool Cool
11-11-2007 14:16 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,120,959
1,209,937

Alinti:
Orjinal Yazari Sevda yanigi
sema celebi en sonunda atiylede kavga etti büyük konuştum sanırm Cool Cool

canım sevilaycım bi hatırlatma yapim sadece hasan yılmazla ve atillayla değil zeynep mansurlada kavga yaratmıştı bu kadın gerçektende atillanın dediği gibi huysuz ama tatlı değil Roll Eyes

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
11-11-2007 14:27 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,043

: 

33 [?]
476,057
555,345

ONUN İSMİ BİLE O KADAR GEREKSİZKİ ZATEN YTERİNCE İNCİTTİLER GÜNIŞIĞIMI İYİKİ YARIŞMA DAHA FAZLA UZAMADAN BİTTİ

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
02-28-2008 14:52 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

**Ayşegül** LANG_THREAD_FEMALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-35.jpg

08-13-2008
63

15 [?]
6,198
7,465

bir bayanın böyle yaptığı nerde görülmüş . Roll Eyes kendine biraz hakim olmalı . bu bir yarışma sonuçta . saygı ve dikkatten ibaret... Baby

**Ayşegül** :
***@Y$£qÜL!!!
08-18-2008 17:32 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

zeycey43 LANG_THREAD_FEMALE
Astsubay

images/avatars/avatar-1439.jpg

06-23-2007
227

: 

26 [?]
116,957
125,609

bi kre bile izleyemeidm yaa hep okul yüzündenn...

zeycey43 :
hayat şahane herşey bahane=)
ama bu da her zman olmuyo işte=(
08-19-2008 16:12 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » BUZDA DANS » Haberler » Sema Çelebi'yi Kınıyoruz

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar Sema Çelebi'yi Kınıyoruz atilla taş, Sema Çelebi'yi Kınıyoruz atilla taş resimleri, Sema Çelebi'yi Kınıyoruz atilla tas, Sema Çelebi'yi Kınıyoruz atilla taş video klipleri, Sema Çelebi'yi Kınıyoruz atilla taş şarkıları ham çökelek, Sema Çelebi'yi Kınıyoruz atilla taşı seyret , Sema Çelebi'yi Kınıyoruz atilla taş dizileri zilyoner, Sema Çelebi'yi Kınıyoruz bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,