SİZLERİ BİLMEM AMA BEN KENDİ ADIMA SEMA ÇELEBİ'Yİ KINIYORUM.BENCE İŞ KADINI OLMUŞ AMA ADAM,DAHA DOĞRUSU İNSAN OLAMAMIŞ.Bİ İNSANA DAĞ DA KAY VEYA DA ORMANDA KAY DİYEMEZ.DAĞDA VE ORMANDA KİMLERİN OLDUĞU MALUM ORTADA.
ZATEN SEMA ÇELEBİ'NİN VE HANDE ATAİZİ'NİN BEN O JÜRİ KOLTUĞUNDA İŞLERİ NE HALA ANLAMADIM.HAYATLARI BOYUNCA HİÇ BUZ PİSTİNE ÇIKMAMIŞ,HAYATINDA BIRAKIN PROFESYONEL KAYMAYI,AMATÖR OLARAK BİLE KAYMAMIŞ Bİ İNSANLARDIR.BEĞENMİYOLARSA BİLE YAPILAN İŞE SAYGI GÖSTERMELERİ LAZIM..." SAYGISIZLARI KINIYORUZ VE ATİLLA TAŞ'I SEVİYORUZ "
bence kınanması gereken kişi hasan yılmaz karı gibi zırlayıp duruyor o polemige başlayınca başka kanala zapladım polemigide o başlattı sema celebi neden atillayla yada başka ünlülerle polemige girmiyor burda suclu hasan yılmaz duygu sömürüsü yapıp kanan kanal geziyor akılllara ziyan bi adam orda en son olması gereken kişi hasan yılmaz bardagı tasırıyor ve kendine hakaret ettirmek zorunda bırakıyor buda ona puan kazandırıyor ben hasan yılmazı önceden beri hiç sevmem zaten bi ara ankaralıyım diye ün yapmak istemiş ankaralılarla polemige girmiş daha sonra ben ankaralı degilim demişti
Ya kadin hasan yilmazi buzda dans etmesini yakistirmio,ona ondn öle takio ona kafayi ama kadinda cok orasio biriylen,oda ama cok dalga gecio citiye almio kadini sanki dio icnden konus kadin kunus dinleyenmi var gibisine bence.
YARIŞMAYI SADECE PİSTTE YAPILANLARLA DEĞERLENDİRİLMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM BU YARIŞMA BUZDA DANS OLACAĞI İÇİN DİĞER KRİTERLER BU YARIŞMA İÇİN UYGUN DEĞİLDİR. YARIŞMADA JÜRİNİN VERDİĞİ PUANLAR BAZI HAFTALARDA HİÇ ADİL OLMUYOR. BAZI YARIŞMACILARA GERÇEKTEN TORPİL GEÇİLİYOR. DÜŞMELERE TAKILMALARA HATALARA RAĞMEN JÜRİDE BÜTÜN HERKESİN 6 VERDİĞİ YARIŞMACI GÖRDÜK VE DAHA İYİ KAYANLARA 5,5 VERİLDİĞİNE BİZZAT YERİNDE ŞAHİT OLDUM. VE İSİME GÖRE PUAN VERİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM BUNU EN FAZLA UYGULAYAN JÜRİ ÜYESİ DE SEMA HANIMDIR.
Orjinal Yazari Sevda yanigi
sema celebi en sonunda atiylede kavga etti büyük konuştum sanırm
canım sevilaycım bi hatırlatma yapim sadece hasan yılmazla ve atillayla değil zeynep mansurlada kavga yaratmıştı bu kadın gerçektende atillanın dediği gibi huysuz ama tatlı değil