resimler için saol atillamı gördük ya sonunda ona bi sarıldım yaa onu öptüm yaaa çok ama çok mutluyum yaaa anlatılamaz bi duygu gelmeyenler gerçektende çok şey kaçırdınızz
bu arada pankartımızda güzeldi demi?
atillamda süper kaydı ama bu jüriler bi tam puan vermediler yaa off
Orjinal Yazari panci
abi ne pankartı ya ben bişey görmedim ama.sadece merve adına bi pankart vardı
yok yaa biz öle byük pankart tyapamamıştık ki kartondan siyah ve mor renkli pankart hazırlamıştık atillada beğendi zaten resimdede var birisinde ama süper bi gündü süper ona bi sarılışım vardı varyaaa ahhhhhhhhhhh
tvde elınde kameralı kızı gordum dedım kesın bu gam<edır gıdıcektı dedım gercekten de o galıbaa aksam atı superdı herzamankı gıbı onu coık sevıyorum yawwwwww
arkadaşlar pankart hazrılamıştık ancak aracımız trafik kazası geçirmesi sonucu 4 kişi de iptal oldu gelemdi. ve herşey kaldı maalesef bizim arçtan 2 kişi otobüslerle gittik ve pankart v.s herşey kaldı.... yoksa 10 tane bastırmıştım bir sonrakine kısmet artık diyeceğiz ... bu arada ekliyeyim otobüs ile giderkende bi araç otobüse çarptı yetişemicez diye çok korktum ama oraya varan ilk kişi de benle ablamdık
bu arada sadece ben değil bizim grup tamamı orada arkadaşlarr ... ablam edilla ebru çiğdem dilara yasin hümeyra emre ve dilaranın annesii onları da unutmayalım
resimler cok güzel gamzecigim cok tesekkür ederim. giden arkadaslarim adina cok sevindim. bende gittim ama maalesef yalniz gitmistim.
sizlerle birlikte orda olmayi cok isterdim