28.10.2007 TARİHİNDE ATİLLA TAŞ İLE YAPILAN GÖRÜŞME SONUCU BUZDA DANS YARIŞMASI ARACILLIĞI İLE ATİLLA TAŞI HEM DESTEKLEMEK İÇİN HEMDE RESMİ FAN CLUB OLARAK ONUNLA BULUŞMAK KONUŞMAK İÇİN YARIŞMAYA GİDİLME KARARI ALINMIŞTIR
SALI GÜNÜNE KADAR GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR BU BAŞLIK ALTINA İSİMLERİNİ SOYADLARINI NEREDEN GELECEKLERİNİ YAZMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR ... ONA GÖRE YER AYIRTILACAKTIR PROJE YAPILACAKTIR VE ÇARŞAMBA GÜNÜ NELER YAPILACAĞI KESİN BİR ŞEKİLDE FORUMDAB U BAŞLIK ALTINDA SİZLERE DUYURULACAKTIR...
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB ÜYELERİ ATİLLA TAŞ İLE BULUŞUYOR. BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. BU İLKDE YER ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR SAKIN KAÇIRMAYIN BİLGİLERİNİZİ GİRİN
buradan adınızı soyadınızı nerede bulunduğunuzu nasıl geleceğinizi v.s bilgilerinizi bizlerle patylaşın ona göre programdan yer ayrıltılcaktır... iyi eğlenceler....
kimse gelmiyormu arkadaşlar :S benden başka :S gitmek için can atıyorsunuz elinize fırsat geçince de kimseden ses çıkmıyor hayret vallahi
ben giderim tek başıma artık olsun sizler beni tek bırakın bakalım
ben ablam birkaç arkadaşımla giderim artık heepinize de çok teşekkür ederim bu ilgi ve alakanız için...
ama ben gelmek istiyorum bu cumartesi olmasın haftaya olsun bende atillayı görmek istiyorummmmmm... ya benim gitmememi bekledin atilla
tekrar gidilecekmi lütfennn bende gelmek istiyorum ama bu cmt gelemem kii
abim evleniyorr ben nasıl gelcemmm gamze sen düğüne gelmicen mi oluyor bu off yaa
atilla lütfen tekrar davet et bizlerii
BULUŞMA GİRİŞ YOL EĞER BİR PROJE OLURSA EN GEÇ ÇARŞAMBA GÜNÜ SİZLERE DUYURULACAKTIR. ANCAK HERKESİN KENDİ GİTMESİ PLANLANIYOR... YER AYIRTILMA SON DURUM ÇARŞAMBA GNÜ SİZLERE DUYURULACAKTIR...
DİLARA 3ÜNÜZÜNDE KAYIDINI ALDIM ... SAKIN İPTAL ETME DURUMU OLMASIN KIZ YAŞATMAM SENİ
MSNDEN KONUŞALIM BİRKAÇ ÖZEL SORU SORACAĞIM ÇÜNKÜ
Orjinal Yazari Gamzesel24
BULUŞMA GİRİŞ YOL EĞER BİR PROJE OLURSA EN GEÇ ÇARŞAMBA GÜNÜ SİZLERE DUYURULACAKTIR. ANCAK HERKESİN KENDİ GİTMESİ PLANLANIYOR... YER AYIRTILMA SON DURUM ÇARŞAMBA GNÜ SİZLERE DUYURULACAKTIR...
DİLARA 3ÜNÜZÜNDE KAYIDINI ALDIM ... SAKIN İPTAL ETME DURUMU OLMASIN KIZ YAŞATMAM SENİ
MSNDEN KONUŞALIM BİRKAÇ ÖZEL SORU SORACAĞIM ÇÜNKÜ
tmm canım ama ablam bi ihitimel gelmeyebilir belkide abim bizi getirceği için abimde gelebilir msnden yazim sana dur
Orjinal Yazari Zafer.Sert
şansa bak yaa cumartesi yerine pazar olsa olmaz mı düğünden nasıl çıkıp geleceğiz ki biz of be atilla düğün günü oldu mu keder günü
kimin düğünü bu ya?? gelinle damatıda getirin buzda dansa
arkadaslar böyle bir firsat kacmaz!!!!
mutlaka gitmeye calisin. dügüne giden arkadaslar, sizin adiniza üzüldüm ama gamze, dilara ve diger arkadaslarim adina inaninki cooooooook sevindim! keske bende gelebilsem sizinle
inletin orayi arkadaslar!
30.10.20077 saat 13 KADAR SON KARARINIZI KESİN OLARAK YAZIN DAHA SONRA YAZACAĞINIIZ DA ÇOK ŞEYİ KAYBETMİŞ OLABİLİRİSNİZ... YER AYIRAMAYABİLİRİZ...
GELEN ARKADAŞLAR İÇİN ÇARŞAMBA GÜNÜ YADA SALI GECESİ GEREKLİ AÇIKLAMA YAPILACAKTIR...
YARIŞMAYA GİRİŞTE ÜCRET ALINIP ALINMADIĞI BANA SIKÇA GELEN SORULARDAN BİRİ ÜCRET ALINMAYACAKTIR ARKADAŞLAR SADECE YOL ÜCRETİ SİZE AİT OLACAK...