ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » ATİLLA TAŞ ARAMIZDA » ATİLLA TAŞ İLE BULUŞMA ORGANİZASYONLARI » Atİlla TaŞla BuluŞuyoruz » [|]
| | |
(2): [1] 2
Atİlla TaŞla BuluŞuyoruz LANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATING
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,801,382
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Atİlla TaŞla BuluŞuyoruz       

28.10.2007 TARİHİNDE ATİLLA TAŞ İLE YAPILAN GÖRÜŞME SONUCU BUZDA DANS YARIŞMASI ARACILLIĞI İLE ATİLLA TAŞI HEM DESTEKLEMEK İÇİN HEMDE RESMİ FAN CLUB OLARAK ONUNLA BULUŞMAK KONUŞMAK İÇİN YARIŞMAYA GİDİLME KARARI ALINMIŞTIR

SALI GÜNÜNE KADAR GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR BU BAŞLIK ALTINA İSİMLERİNİ SOYADLARINI NEREDEN GELECEKLERİNİ YAZMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR ... ONA GÖRE YER AYIRTILACAKTIR PROJE YAPILACAKTIR VE ÇARŞAMBA GÜNÜ NELER YAPILACAĞI KESİN BİR ŞEKİLDE FORUMDAB U BAŞLIK ALTINDA SİZLERE DUYURULACAKTIR...

ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB

ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB ÜYELERİ ATİLLA TAŞ İLE BULUŞUYOR. BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. BU İLKDE YER ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR SAKIN KAÇIRMAYIN BİLGİLERİNİZİ GİRİN

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
10-28-2007 12:19 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,382
2,111,327

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

buradan adınızı soyadınızı nerede bulunduğunuzu nasıl geleceğinizi v.s bilgilerinizi bizlerle patylaşın ona göre programdan yer ayrıltılcaktır... iyi eğlenceler....

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
10-28-2007 12:26 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,382
2,111,327

kimse gelmiyormu arkadaşlar :S benden başka :S gitmek için can atıyorsunuz elinize fırsat geçince de kimseden ses çıkmıyor hayret vallahi
ben giderim tek başıma artık olsun sizler beni tek bırakın bakalım
ben ablam birkaç arkadaşımla giderim artık heepinize de çok teşekkür ederim bu ilgi ve alakanız için...

GamzeSel :
10-28-2007 14:22 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Zerrin LANG_THREAD_FEMALE
ÖZEL ÜYE

images/avatars/avatar-1412.jpg

06-20-2007
290

: 

27 [?]
154,327
157,092

Crying ama ben gelmek istiyorum bu cumartesi olmasın haftaya olsun bende atillayı görmek istiyorummmmmm... ya benim gitmememi bekledin atilla Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying tekrar gidilecekmi lütfennn bende gelmek istiyorum ama bu cmt gelemem kii Crying Crying Crying Crying Crying Crying abim evleniyorr ben nasıl gelcemmm gamze sen düğüne gelmicen mi oluyor bu off yaa Crying Crying Crying atilla lütfen tekrar davet et bizlerii

Zerrin :
Orhan Veli sevgisini çaresizliğini isterdi annesi duymasın.
Oysa ben çaresizliğimi, sevgimi
Değil anneme
Cümle âleme
Duyurmak,anlatmak istiyorum
Duyuramıyorum,anlatamıyorum...
SENİ SEVİYORUUMMM ATİLLAM
[IMG]http://www.atillatas.org/image_arsiv/atillatas_zerrin.jpg[/IMG]
10-28-2007 15:16 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,923
1,209,937

bern geliyorum

3 klişi geliryoruz ben atillamı seven ablam ve annem

bahçelievlerden gelicez abim arabayla getircek kapaıda buluışuruz gamzecim ben pankartla gelicem atillyla heyecanla görüşmeryi beklicemm

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
10-28-2007 15:16 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,382
2,111,327

BULUŞMA GİRİŞ YOL EĞER BİR PROJE OLURSA EN GEÇ ÇARŞAMBA GÜNÜ SİZLERE DUYURULACAKTIR. ANCAK HERKESİN KENDİ GİTMESİ PLANLANIYOR... YER AYIRTILMA SON DURUM ÇARŞAMBA GNÜ SİZLERE DUYURULACAKTIR...
DİLARA 3ÜNÜZÜNDE KAYIDINI ALDIM ... SAKIN İPTAL ETME DURUMU OLMASIN KIZ YAŞATMAM SENİSmile MSNDEN KONUŞALIM BİRKAÇ ÖZEL SORU SORACAĞIM ÇÜNKÜ

GamzeSel :
10-28-2007 15:19 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

sema LANG_THREAD_FEMALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1390.jpg

06-26-2007
53

: 

20 [?]
27,911
29,658

merhaba sonunda buluşuyoruz
ben gamzeyle beraber geliyorum çünkü alt komşusuyum
çok heyecanlıyım Baby
10-28-2007 16:12 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,923
1,209,937

Alinti:
Orjinal Yazari Gamzesel24
BULUŞMA GİRİŞ YOL EĞER BİR PROJE OLURSA EN GEÇ ÇARŞAMBA GÜNÜ SİZLERE DUYURULACAKTIR. ANCAK HERKESİN KENDİ GİTMESİ PLANLANIYOR... YER AYIRTILMA SON DURUM ÇARŞAMBA GNÜ SİZLERE DUYURULACAKTIR...
DİLARA 3ÜNÜZÜNDE KAYIDINI ALDIM ... SAKIN İPTAL ETME DURUMU OLMASIN KIZ YAŞATMAM SENİSmile MSNDEN KONUŞALIM BİRKAÇ ÖZEL SORU SORACAĞIM ÇÜNKÜ

tmm canım ama ablam bi ihitimel gelmeyebilir belkide abim bizi getirceği için abimde gelebilir msnden yazim sana dur

dilara :

10-28-2007 16:42 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

34 [?]
676,375
677,567

şansa bak yaa cumartesi yerine pazar olsa olmaz mı düğünden nasıl çıkıp geleceğiz ki biz of be atilla düğün günü oldu mu keder günü

Zafer.Sert :
10-28-2007 19:58 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,923
1,209,937

Alinti:
Orjinal Yazari Zafer.Sert
şansa bak yaa cumartesi yerine pazar olsa olmaz mı düğünden nasıl çıkıp geleceğiz ki biz of be atilla düğün günü oldu mu keder günü

kimin düğünü bu ya?? gelinle damatıda getirin buzda dansa Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

dilara :

10-28-2007 21:55 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

ÖZEL ÜYE

06-20-2007
290

: 

27 [?]
154,327
157,092

abimin düğünü yaaa Crying
sevinim mi üzülüm mü şaşırdım Crying Crying Crying Crying Crying

Zerrin :
Değil anneme
Cümle âleme
10-28-2007 22:13 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

ÖZEL ÜYE

06-20-2007
290

: 

27 [?]
154,327
157,092

başlık atilla taşla buluşuyoruz olsa daha çok dikkat çeker üyeler bakar olabilir mi?

Zerrin :
Değil anneme
Cümle âleme
10-28-2007 22:57 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

niluefer-86
Moderator

images/avatars/avatar-1464.jpg

06-25-2007
1,506

: 

35 [?]
795,352
824,290

arkadaslar böyle bir firsat kacmaz!!!!
mutlaka gitmeye calisin. dügüne giden arkadaslar, sizin adiniza üzüldüm ama gamze, dilara ve diger arkadaslarim adina inaninki cooooooook sevindim! keske bende gelebilsem sizinle Crying Crying
inletin orayi arkadaslar! Smile Smile Smile Smile Smile Smile
10-28-2007 23:13 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

panci LANG_THREAD_MALE
Üsteğmen

images/avatars/avatar-833.jpg

09-18-2007
380

: 

28 [?]
168,199
195,661

keşke hafta içi olsada antremanda buluşsak.hafta sonu öğrencilere ders verdiğim için gelemem.biliyosunuz dershaneler hafta sonlarıda açık

panci :
BIÇAĞI VUR SİNEME
NE OLUR BENİ DİNLEME
KAÇ YIL OLDU HASRETİNE
ALIŞTIM ZANNETMİŞTİM
BEN YAPTIM,BİR SUÇTU
10-29-2007 09:38 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,382
2,111,327

30.10.20077 saat 13 KADAR SON KARARINIZI KESİN OLARAK YAZIN DAHA SONRA YAZACAĞINIIZ DA ÇOK ŞEYİ KAYBETMİŞ OLABİLİRİSNİZ... YER AYIRAMAYABİLİRİZ...
GELEN ARKADAŞLAR İÇİN ÇARŞAMBA GÜNÜ YADA SALI GECESİ GEREKLİ AÇIKLAMA YAPILACAKTIR...

YARIŞMAYA GİRİŞTE ÜCRET ALINIP ALINMADIĞI BANA SIKÇA GELEN SORULARDAN BİRİ ÜCRET ALINMAYACAKTIR ARKADAŞLAR SADECE YOL ÜCRETİ SİZE AİT OLACAK...

GamzeSel :
10-29-2007 13:54 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

panci LANG_THREAD_MALE
Üsteğmen

images/avatars/avatar-833.jpg

09-18-2007
380

: 

28 [?]
168,199
195,661

ben gelemiyorum ya yaz bakalım gıcıkılığına Big Grin

panci :
BIÇAĞI VUR SİNEME
NE OLUR BENİ DİNLEME
KAÇ YIL OLDU HASRETİNE
ALIŞTIM ZANNETMİŞTİM
BEN YAPTIM,BİR SUÇTU
10-29-2007 14:01 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY