Buzda Dans’ın ilk final gecesinde ilk “jüri-yarışmacı” kavgası da çıktı!..
Buzda Dans sadece sosyetenin işi değil diyen Hasan Yılmaz’la Sema Çelebi arasında çıkan tartışma büyüdükçe büyüdü!..
Kuliste Hasan Yılmaz, “Sema Çelebi umurumda değil.” Derken Sema Çelebi, “Hasan Yılmaz buzun üstüne yakışmıyor” dedi!..
bir önceki buzda dansı takip etmeme rağmen birçok konu duydum basından izlemedim belki ama insanlardan duydum ve duyduklarımız çoğu da iç açıcıı şeyler değil bu yarışmada bu tür olayların tekrarlanmamasını temmenni ediyorum... tekrarlanma riski çok yüksek gibi görülüyor. en azından atilla taşın bu olaylar içinde yer almamasını istiyorum.
herkes olmamasını istiyor ama bence bu yarışmaların amacı reyting anlamında düşük olan insanların seçilip bi şekilde yani bilinçli olarak onlarında ve kanalında reyting yapmasıdır.geçen sene bunu tuğba ekinci çok iyi yaptı ve çokta reyting aldı.biliyosunuzki yarışma zamanında kasedi çıkacaktı ve iyi bi promosyondu.bakalım şimdi sıra kimde.
bence hasan yılmazla sema çelebi artasındaki kavga bi dahaki hafta fazla büyümez çünkü baksanıza hasan yılmazın kızları ağlamış sema çelebide çok üzüldü bençe yavaşlama olur
Hasan Yılmaz, Buzda Dans’ın eleme gecesinde bir ağladı, pir ağladı!..
Cumartesi gecesi Sema Çelebi’yle tartışan Hasan Yılmaz maruz kaldığı sert eleştirilerin ardından yarışmada ikinci haftaya kalınca gözyaşlarına hakim olamadı!..
Duygulanan Hasan Yılmaz kuliste gözyaşlarına boğuldu!..