ben ezelden beridir atilla taş hayranıyım atilla taş hayranı olarak kalacam
hangi çılgın ati hayranı, atillayı tarkanla değiştirirmiş şaşacam
kükremiş sel gibiyim atillayı seçerim seçecem
dağıtırım siteleri ben atillayı çok seviyorum sevecemm
Orjinal Yazari dilara
ben ezelden beridir atilla taş hayranıyım atilla taş hayranı olarak kalacam
hangi çılgın ati hayranı, atillayı tarkanla değiştirirmiş şaşacam
kükremiş sel gibiyim atillayı seçerim seçecem
dağıtırım siteleri ben atillayı çok seviyorum sevecemm
tabikide isterse padişahın oglukral bile olsada ben yıne degişmem her zaman atilla tası secerim cunku onun kalbi temiz ben ölene kadar atilla abiyi hayran olacagım tarkanda kimmiş atilla abinin tırnagı bile olamaz yani benden bu kadar arkadaslar atilla abi beni biliyorsun seni ne kadar cok sevdıgımı bu sözler bıle yetmez umarım yazımı okuyorsundur basarıların devamını dilerim her sey gönlunce olsun şahin arkadasım bizi böle deneme bence bizim atilla abiye olan sevgımı asla kucuk degildir buyuktur bu sözlerimizi unutma byes
BEN BURDA HAYRANLIKIN ÖTESİNDE MANTIKLI Bİ ŞEY SÖLÜYORUM.BİRİLERİNE HAYRAN OLMAM,MANTIKLI KONUŞMAMI ENGELLEMEZ DİMİ.MERAK ETME SEN DAHA YÜRÜMEYE BAŞLADIĞINDA BEN ATİLLA TAŞ DİNLİYODUM.RAHAT OL.
Orjinal Yazari panci
BEN BURDA HAYRANLIKIN ÖTESİNDE MANTIKLI Bİ ŞEY SÖLÜYORUM.BİRİLERİNE HAYRAN OLMAM,MANTIKLI KONUŞMAMI ENGELLEMEZ DİMİ.MERAK ETME SEN DAHA YÜRÜMEYE BAŞLADIĞINDA BEN ATİLLA TAŞ DİNLİYODUM.RAHAT OL.
bunlarla alakası olmayan konuşlara girdiğini belirtmek isityorum öncelikle
sonra senin fikrine saygı duyarım ama bize mantıklı olun ddiyemiyeceğinide belirtmek istiyorum efe abi
BEN YANLIŞ Bİ ŞEY YAPMADIM.ANKET AÇILMIŞ VE BENDE OYUMU TARKANA VERDİM VE NEDEN VERDİĞİMİNDE AÇIKLAMSINI YAPTIM.BENİM GÖZÜMDE DE TARKANDIR.ÇÜNKÜ ATİLLA YOKKEN TARKAN VARDI