ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » BUZDA DANS » Haberler » Buzda Dans 1 Hafta İle İlgİlİ GÖrÜŞlerİnİz.... » [|]
| | |
Buzda Dans 1 Hafta İle İlgİlİ GÖrÜŞlerİnİz.... LANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATING
« | »
Zerrin LANG_THREAD_FEMALE
ÖZEL ÜYE

images/avatars/avatar-1412.jpg

06-20-2007
290

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

27 [?]
154,320
157,092

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Buzda Dans 1 Hafta İle İlgİlİ GÖrÜŞlerİnİz....       

BUZDA DANSIN İLK HAFTASI ŞUANDA DEVAM EDİYOR ATİLLA TAŞ PERFORMANSINI GÖSTERDİ VE ŞU ANDAKİ SIRALAMADA DÖRDÜNCÜ SIRADA BİRİNCİ HAFTA İLE İLGİLİ YOORUMLARINIZ GÖRÜŞLERİNİZ BEKLEDİĞİNİZ GİBİMİ OLDU DAHA ÜSTÜMÜ OLDU YOKSA HAYAL KIRIKLIĞIMI HANGİSİİİİ

Zerrin :
Orhan Veli sevgisini çaresizliğini isterdi annesi duymasın.
Oysa ben çaresizliğimi, sevgimi
Değil anneme
Cümle âleme
Duyurmak,anlatmak istiyorum
Duyuramıyorum,anlatamıyorum...
SENİ SEVİYORUUMMM ATİLLAM
[IMG]http://www.atillatas.org/image_arsiv/atillatas_zerrin.jpg[/IMG]
10-20-2007 22:10 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Zerrin LANG_THREAD_FEMALE
ÖZEL ÜYE

images/avatars/avatar-1412.jpg

06-20-2007
290

: 

27 [?]
154,320
157,092

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

OY KULLANMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR İÇİNN

ATILLA yazıp 3455 e kısa mesaj gönderiyoruz... BÜTÜN GSM OPERATÖRLERİNDE GEÇERLİDİR...

Zerrin :
Orhan Veli sevgisini çaresizliğini isterdi annesi duymasın.
Oysa ben çaresizliğimi, sevgimi
Değil anneme
Cümle âleme
Duyurmak,anlatmak istiyorum
Duyuramıyorum,anlatamıyorum...
SENİ SEVİYORUUMMM ATİLLAM
[IMG]http://www.atillatas.org/image_arsiv/atillatas_zerrin.jpg[/IMG]
10-20-2007 22:29 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

selda kalkan LANG_THREAD_FEMALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-32.jpg

09-15-2007
74

: 

21 [?]
32,972
38,246

atillayı izledim.ilk haftaya göre çok iyi ve başarılıydı.önümüzdeki haftlar daha süper olacağı şimdiden belli Smile seni çooook seviyorum....

selda kalkan :
&ATARMI BU KALP SEN OLMASAN&
10-20-2007 23:13 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,866
1,209,937

ben bolca oy yolladım çok beğendim kayışını konuşmasını kıyafetini hatta bardağını bile Big Grin çok iyiydi ama bence jür üyeleri az puan verdi daha fazla vermeleri gerekti atilla hiç düşmedi takılmadı doğru yaptı am onlar nedense düşük puan verdiler ama bunada şükür bu hafta geçer bol oy yollayın dostlar Big Grin

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
10-20-2007 23:15 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

sayavuz2007 LANG_THREAD_MALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1433.jpg

06-27-2007
47

20 [?]
24,724
29,658

Bencede ilk programa ragmen güzeldi başladı Atilla Taş vede daha da iyi olcak buna eminim Smile
10-21-2007 01:04 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

yağmur LANG_THREAD_FEMALE
Onbaşı

08-15-2007
31

18 [?]
14,772
17,484

bencede güzeldi jüri üyeleri olumlu şyler söylemelerine rağmen az puan verdiler Mad
10-21-2007 08:47 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Sevda yanigi LANG_THREAD_FEMALE
Dünya Tatlısı

images/avatars/avatar-1471.jpg

06-20-2007
460

: 

30 [?]
244,783
300,073

ilk günde cok heyecanlıydı umarız bu heyecanını atlatır ben düşecek diye cok korktum atiden cok ben heyecanlandım televizyon kumandasını sımsıkı tutmuşum heyecandan Big Grin
10-21-2007 14:08 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,293
2,111,327

Alinti:
Orjinal Yazari Zerrin
OY KULLANMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR İÇİNN

ATILLA yazıp 3455 e kısa mesaj gönderiyoruz... BÜTÜN GSM OPERATÖRLERİNDE GEÇERLİDİR...

alınan oylar sonucunda birinci hafta Atilla Taş 7 sıraya yerleşti...

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
10-27-2007 19:49 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

sera güzeli
Er

10-20-2007
17

15 [?]
6,979
7,465

atilla taş ilk hafta mükemmeldi bence.ama hakkını vermediklerini düşünüyorum.jüri üyeleri hakkını yese de biz onu hakettiği yere taşıyacağız...
10-27-2007 19:52 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » BUZDA DANS » Haberler » Buzda Dans 1 Hafta İle İlgİlİ GÖrÜŞlerİnİz....

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar Buzda Dans 1 Hafta İle İlgİlİ GÖrÜŞlerİnİz.... atilla taş, Buzda Dans 1 Hafta İle İlgİlİ GÖrÜŞlerİnİz.... atilla taş resimleri, Buzda Dans 1 Hafta İle İlgİlİ GÖrÜŞlerİnİz.... atilla tas, Buzda Dans 1 Hafta İle İlgİlİ GÖrÜŞlerİnİz.... atilla taş video klipleri, Buzda Dans 1 Hafta İle İlgİlİ GÖrÜŞlerİnİz.... atilla taş şarkıları ham çökelek, Buzda Dans 1 Hafta İle İlgİlİ GÖrÜŞlerİnİz.... atilla taşı seyret , Buzda Dans 1 Hafta İle İlgİlİ GÖrÜŞlerİnİz.... atilla taş dizileri zilyoner, Buzda Dans 1 Hafta İle İlgİlİ GÖrÜŞlerİnİz.... bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,