ORiJiNAL YAZARI : niluefer-86
Arkadaslar yaa, ben almanyanin Dortmund sehrindeyim ama konser München de. 550-600 km arasi. Cok gitmek istiyorum!!!!!!!
Ama nasil bilmiyorum!
imkanın varsa bulabilirsen bir yöntem git eğer bulamasan da sağlık olsun bir sonrakine artık gidersin atilla almanyadaki konser sayısı diğer dış ülkelerden daha fazla biraz daha şansın fazla
offff yillardir atilla yi paris'te bekliyorumm
ama bi türlü gelmedii konser yapmaya
insallah en kisa zamanda paris'e gelirdeeee
atilaa yii görürüm Insallah
ya tmm güzel ne güzel oradakilerede fırsat vermesi çok ii ama ben bişiy anlamadım ya bu konser ayın 7 sindeyse şu magazin atv de çıkcak olan oda ayın 8 indemi ne olur haber verin cevap yazın bana
Orjinal Yazari dilara
ya tmm güzel ne güzel oradakilerede fırsat vermesi çok ii ama ben bişiy anlamadım ya bu konser ayın 7 sindeyse şu magazin atv de çıkcak olan oda ayın 8 indemi ne olur haber verin cevap yazın bana
ATVDE NE ÇIKICAK DAHA NET BİLGİ VERİRSEN YARDIMCI OLURUZ SANA
GAMZECIGIM SENI TANIMIYORUM AMA COOOOOOOOOOOK SEVIYORUM!!!!!!
SENIN SAYENDE 10 YILDIR HASTASI OLDUGUM ATILLAYI CANLI GÖRECEGIM!
11 SAAT YOL GIDECEGIM MAALESEF CÜNKÜ MÜNCHEN BANA 700 KILOMETRE AMA ATILLAYA DEGER!!!!!!!!!!!!!!!!!
CUMARTESI ATILLAMIN YANINDAYIM!
ICIM ICIME SIGMIYOR YAA ARKADASLAR!
ORDA DÜSÜP BAYILIRSAM SAKIN SASIRMAYIN OK?
HALA INANAMIYORUM!
TUHAF OLAN NE BILIYORMUSUNUZ? KONSERE GIRIS ÜCRETI 10 EURO AMA BEN MÜNCHENE GIDEBILEK ICIN 70 EURO YOL PARASI VERECGIM!
Orjinal Yazari niluefer-86
GAMZECIGIM SENI TANIMIYORUM AMA COOOOOOOOOOOK SEVIYORUM!!!!!!
SENIN SAYENDE 10 YILDIR HASTASI OLDUGUM ATILLAYI CANLI GÖRECEGIM!
11 SAAT YOL GIDECEGIM MAALESEF CÜNKÜ MÜNCHEN BANA 700 KILOMETRE AMA ATILLAYA DEGER!!!!!!!!!!!!!!!!!
CUMARTESI ATILLAMIN YANINDAYIM!
ICIM ICIME SIGMIYOR YAA ARKADASLAR!
ORDA DÜSÜP BAYILIRSAM SAKIN SASIRMAYIN OK?
HALA INANAMIYORUM!
TUHAF OLAN NE BILIYORMUSUNUZ? KONSERE GIRIS ÜCRETI 10 EURO AMA BEN MÜNCHENE GIDEBILEK ICIN 70 EURO YOL PARASI VERECGIM!
ATILLAYA FEDA OLSUN
HEPINIZI ÖPÜYORUM!
ORADA BULUNMANA ÇOK SEVİNDİM NİLÜFERCİM BOL BOL RESİM VİDEOLARINI BEKLİYORZ VE TABİKİ ATİLLA İLEE GÖRÜŞMENİ CAN-I GÖNLÜMDEN İSTİYORUM...
atillayı sitemize de davet
GERÇEKTEN ÇOK MUTLU OLDUM BENDE EN AZ SENİN KADAR SEVİNÇLİYİM ....
İYİ EĞLENCELER HOŞ VAKİT GEÇİR FORUMA ÜYE OLAN 104 ARKADAŞIMIN YERİENDE EĞLEN VE 104 ARKADASIMIN YERİNE ATİLLA İLE GÖRÜŞ ...
Orjinal Yazari niluefer-86
INSALLAH GEMZECIGIM KESKE GÖRÜSEBILSEM AMA HIC UMUDUM YOK
O KADAR INSANIN ICINDE NASIL GÖRÜSECEGIM HIC BILMIYORUM????
BIR RESIM BILE CEKTIRSEM ATIYLE O DA YETER!
INSALLAH BASARIRSAM RESIM ISINI SITEMIZE YÜKLERIM
almanayadaki konserlerinin bir çoğunu biliyorum nilüfercim eminim o fırsatı yakalıcaksın bir resimdeğil daha fazlasını çekeceksin daha önce tanışsa idik daha önce almanyada (kınalı kuzum albümünde) çok geldi neyuse hayırlsıı olsun sabırsızlıkla bekliyoruz...