Arkadaşlar farzetin sokakta yürüyorsunuz ve karşıda atilla taş geçiyor ve ileri doğru yürüyor eminsiniz geçen atilla taş ne yapardınız koşup önünü mü kesersiiniz kestiniz diyelim onu orda ttutamazsınız zorlayamazsınız kaçıramıcağınıza göre bişeler mi derdiniz gidip reism mi çektirirdiniz yada ne yapardınız ilginç cvplarınızı bekliyorum...
ben bayılırmıydım bilmem ama benım basıma geldi zaten sadece boynuna atladım korumalar vardı ayırmaya calısıyordu atilla abim hemen bırakın dedı korumalara bana doysun dedı ben ona sarıldım halan unutamıyorum ama atilla abi unutmustur olsun ben hatırlıyorum oda bir gun hatırlar .......
koşardım ve hemen ona sölediğim bu sevgi sözcüğünü söleyip yani(ayyy canımın içi bitanecik atill abim)beni tanıyıp tanımadığını sorradım sonra koskacaman sarılırrr bol bol öperdimm vee ellerini tutardımm ve gözbebeğine bakardım
onu yolun karşısında görürsem şaşırırdım.ve hemen yanına giderdim.ona sarılır ve ağlamaya başlardım.oda bana niye ağlıyorsun derdi.bende sevinçten ağlıyorum derdim.
KONU: Atilla Taş Yolun Karşısında Ne yapardınız...
valla o an elim ayağım birbirine karışır ve ne yapacağımı şaşırırım ama onun yanına giderdim mutlaka ve doya doya sarılırdım daha sonra kalpten gidecğim kesin ama eğer trafiğe açık bir yerse oan ona yetişebilmek için acele ederdim ve kalpten gitmeme bile gerek kalmaz hani karınca hikayesi gibi olurdu atiye belki kavşamazdım ama onun yolnda ölürdüm
Hmmm düşünmem lazım.
Eğer arabayla olursa o zaman ben 'Ati den beni Gamze*nin iş yerine götürür müsün diyecektim ama yürüye görsem hemen onla bir güzel lokantaya teklifi ederdim hemde hemen Gamzemi arıcaktım... Üçümüz güzel uzun uzun sohbet yapabiliriz . Keşke
Orjinal Yazari edilla_tas
Hmmm düşünmem lazım.
Eğer arabayla olursa o zaman ben 'Ati den beni Gamze*nin iş yerine götürür müsün diyecektim ama yürüye görsem hemen onla bir güzel lokantaya teklifi ederdim hemde hemen Gamzemi arıcaktım... Üçümüz güzel uzun uzun sohbet yapabiliriz . Keşke
Güzel hayal olmus.
Bunun Hayal olarak kalmayacağına inanıyorum. ilerideki günler neler gösterecek bilemeyiz. bu şekilde olmasa başka şekilde bişeler olacağı kesin. bu güzel hayalinde bana da yer verdiğin için teşekkürler.
Atilla karsima cikarsa onu yerdim ben....
yamyam gibi...
Arkadaslar ben birsey merak ediyorum.
Atilla karsiniza ciksa onu hemen taniyamiyorsunuz cünkü günes gözlügü takmis klip deki gibi, arkadaslarinizla geziyorsunuz ve arkadaslariniza ona olan icten duygularinizi anlatiyorsunuz. Eger o size asik olursa ve bunlari özel bir mesajla sadece sizin anlayabileceginiz bir sekilde gönderse, ne yapardiniz???
Ona kacar miydiniz???
Yoksa ona olan sevginizi icinize gömüp onu umutsuz ask olarak unutmaya mi calisirdiniz?
Ama onun sizi sevip sevmedigini kesin olarak bilmiyorsunuz.
Sadece o mesajlar var cünkü....
Orjinal Yazari edilla_tas
Hmmm düşünmem lazım.
Güzel hayal olmus.
Bunun Hayal olarak kalmayacağına inanıyorum. ilerideki günler neler gösterecek bilemeyiz. bu şekilde olmasa başka şekilde bişeler olacağı kesin. bu güzel hayalinde bana da yer verdiğin için teşekkürler.
FAZLA KALABALIKLIK YAPMAMIŞSIN BU DAHA DA GÜZEL.
EDİLLA ABİ GAMZE ABLA
İNŞALLAH BÖYLE GÜZEL ŞEYLER HAYALLERDE DEĞİL
GÜZEL ANLARDA YAŞANIR
HA BU ARADA BENİDE UNUTMAYIN BİR MARAŞLI CEMİL VARDI ODA SENİ ÇOOOOOOOOOOOK SEVİYOR DER SELAMIMI SÖYLER BENİM İÇİN ATİLLA ABİMİ KOCAMAN ÖPESİNİZ
BÜYÜK BİR İHTİMALLE SASKIN BİR SEKİL DE TİP TİP ONA BAKARIM ATİLLA ABİDE BU MANYAK MI DER
SONRADA GİDERİM ATİLLA ABİ SEN NASIL ÖYLE DANS ETMEYİ BAŞARIYOSUN DER O CEVAP VERMEDEN SENİ ÇOK SEVİYORUM ABİCİM DERİM