çok ilginç oldu önce bi misafir girdi konusmaya sitedede sadece bn we DishieKartal_35 wardı misafir başladı atilla abiiiiiii diye bağırmaya biz diyoruz ya neden bağırıyorsun misafir diyor belki gelir ya diyoruz saçmalama ya neden öyle diyorsun diyor bu durmadan atilla abi sesimi duy gel ya diyoruz biz dalga geçme bu dedi biz hepimiz atilla taşı sevmiyormuyuz biz dedik tabi ki sewiyoruz ama ne alaka bu konusma bayaa bi uzun sürdü bu şekilde sonra sen login olsana dedim bi baktım ATİLLATAS
biz şaştık tabi meğer bizi işletmiş
ondan sonra işte nabıosun nasıl gıdıyor atilla abi falan ii işte buzda dansta çok düşmüş her tarafı acıyormus ama çok zewkli bir spor diyor İlhan Mansızla falan ii geçiniyormuş sonra futboldan konu açıldı gerçekten fenerlimisin senin adına üzüldüm dedim
bn pek fanatik diilim en çok milli takımı sewiyorum dedi ama kardeşim BEŞİKTAŞLI dedi inş. beşiktaş başarılı olur Kartallar yüksek uçar falan dedi o şekilde muhabbet dewam etti işte seni çok sewiyoruz fenerli olsanda falan dedim sonra çıkmam gerekiyor Hasan , Senem , Dilek kendinize ii bakın falan dedi ne zaman girersin bir daha dedik belli olmas ansızın gelirim dedi we sonra sitede online görünüyordu ama yazı yazmadı
ne diyosunuz yaaaa atilla aatilla abi geldimi yineee aaaaa ne xzamn yaaaa ben neden hiç olmuyorum ner zmandııı saat kaç taydı tarih verin ne oluuuuuuuuuuuuuurrr atilla abiiii ben dilaraa neden hiç ben olduğum zaman gelmiyodsun seni çok özlüyorum yaaaaa
çok ilginç oldu önce bi misafir girdi konusmaya sitedede sadece bn we DishieKartal_35 wardı misafir başladı atilla abiiiiiii diye bağırmaya biz diyoruz ya neden bağırıyorsun misafir diyor belki gelir ya diyoruz saçmalama ya neden öyle diyorsun diyor bu durmadan atilla abi sesimi duy gel ya diyoruz biz dalga geçme bu dedi biz hepimiz atilla taşı sevmiyormuyuz biz dedik tabi ki sewiyoruz ama ne alaka bu konusma bayaa bi uzun sürdü bu şekilde sonra sen login olsana dedim bi baktım ATİLLATAS biz şaştık tabi meğer bizi işletmiş ondan sonra işte nabıosun nasıl gıdıyor atilla abi falan ii işte buzda dansta çok düşmüş her tarafı acıyormus ama çok zewkli bir spor diyor İlhan Mansızla falan ii geçiniyormuş sonra futboldan konu açıldı gerçekten fenerlimisin senin adına üzüldüm dedim bn pek fanatik diilim en çok milli takımı sewiyorum dedi ama kardeşim BEŞİKTAŞLI dedi inş. beşiktaş başarılı olur Kartallar yüksek uçar falan dedi o şekilde muhabbet dewam etti işte seni çok sewiyoruz fenerli olsanda falan dedim sonra çıkmam gerekiyor Hasan , Senem , Dilek kendinize ii bakın falan dedi ne zaman girersin bir daha dedik belli olmas ansızın gelirim dedi we sonra sitede online görünüyordu ama yazı yazmadı
işte bu kadar
bu herşeyi anlatıyor bide yazıyı okuman ıcın once resmı bılgısayarına kaydet sonra bılgısayarından ac resmı
Orjinal Yazari BesHikTashLee
çok ilginç oldu önce bi misafir girdi konusmaya sitedede sadece bn we DishieKartal_35 wardı misafir başladı atilla abiiiiiii diye bağırmaya biz diyoruz ya neden bağırıyorsun misafir diyor belki gelir ya diyoruz saçmalama ya neden öyle diyorsun diyor bu durmadan atilla abi sesimi duy gel ya diyoruz biz dalga geçme bu dedi biz hepimiz atilla taşı sevmiyormuyuz biz dedik tabi ki sewiyoruz ama ne alaka bu konusma bayaa bi uzun sürdü bu şekilde sonra sen login olsana dedim bi baktım ATİLLATAS biz şaştık tabi meğer bizi işletmiş ondan sonra işte nabıosun nasıl gıdıyor atilla abi falan ii işte buzda dansta çok düşmüş her tarafı acıyormus ama çok zewkli bir spor diyor İlhan Mansızla falan ii geçiniyormuş sonra futboldan konu açıldı gerçekten fenerlimisin senin adına üzüldüm dedim bn pek fanatik diilim en çok milli takımı sewiyorum dedi ama kardeşim BEŞİKTAŞLI dedi inş. beşiktaş başarılı olur Kartallar yüksek uçar falan dedi o şekilde muhabbet dewam etti işte seni çok sewiyoruz fenerli olsanda falan dedim sonra çıkmam gerekiyor Hasan , Senem , Dilek kendinize ii bakın falan dedi ne zaman girersin bir daha dedik belli olmas ansızın gelirim dedi we sonra sitede online görünüyordu ama yazı yazmadı
işte bu kadar
inanmıyorum yaaaaa keşke net bir cevap verseydi gireceği günüüü
aşkım atilla abii seni seviyorum nerdesin neden ben olmayınca girmiyosun veee bzi sana dikkatli ol demiştik kendine ii bak demiştik nasıl düşersin seni seviyoruuzz ne olurr kendine ii bakkk ben şu an yanında olsam ellerimle sana güzel bi masaj yapardım tüm ağrıların geçerdii canım benim bitanecik atilla abimm geçmişler olsun bak oylarımız seninle olucakvede kalbimizz ama seeen düşersen benim kalbimm ne olur yaa sen düşün artık bak seni çok özledimm hemdee çooooookkkk
bu herşeyi anlatıyor bide yazıyı okuman ıcın once resmı bılgısayarına kaydet sonra bılgısayarından ac resmı