ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » ATİLLA TAŞ ARAMIZDA » ATİLLA TAŞ"IN MESAJLARI » ATİLLA ABİ İle Sohbetimizden Görüntü 30EYLÜL » [|]
| | |
ATİLLA ABİ İle Sohbetimizden Görüntü 30EYLÜL
« | »
BesHikTashLee LANG_THREAD_MALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-513.jpg

07-05-2007
55

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

20 [?]
27,818
29,658

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

ATİLLA ABİ İle Sohbetimizden Görüntü 30EYLÜL       

atilla taş 30 eylül saat 17 - 17:30 civarlarında onlıne oldu we atilla abinin söylediği söz

BesHikTashLee :
Bu Sevda Bitmez Hasret Bitmez İsteyene Gider Hiç Farketmez Bu Alemde çArşı Herkeze Karşı Allah Affeder çArşı Affetmez
09-30-2007 17:33 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,762,535
2,111,327

KONU: ATİLLA ABİ İle Sohbetimizden Görüntü       

Happy yazılar çok küçük göremiyoruummmm ama beşiktaşla ilgili olumlu bişe dediğine kesin gözü ile bakıyorum ekleyenden dolayı

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
10-01-2007 11:23 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Onbaşı

07-05-2007
55

: 

20 [?]
27,818
29,658

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

Big Grin evet BEŞİKTAŞLA ilgilisöz söledi resmi düzeltmeye çalışşıyım

BesHikTashLee :
Bu Sevda Bitmez Hasret Bitmez İsteyene Gider Hiç Farketmez Bu Alemde çArşı Herkeze Karşı Allah Affeder çArşı Affetmez
10-01-2007 11:45 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Onbaşı

07-05-2007
55

: 

20 [?]
27,818
29,658

BesHikTashLee :
10-01-2007 11:48 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Onbaşı

07-05-2007
55

: 

20 [?]
27,818
29,658

ya resım boyutlarını buyutuyorm ama sıteden dolayı kuculuyor bakma ıcın en guzelı resmı bılgısayarınıza kaydedip bakmak Smile

BesHikTashLee :
10-01-2007 11:50 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,762,535
2,111,327

konuşmayı kaçıranlar için aklında kalanlardan biraz bahsedermisiin konuşma ile ilgili

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
10-01-2007 12:17 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Onbaşı

07-05-2007
55

: 

20 [?]
27,818
29,658

çok ilginç oldu önce bi misafir girdi konusmaya sitedede sadece bn we DishieKartal_35 wardı misafir başladı atilla abiiiiiii diye bağırmaya biz diyoruz ya neden bağırıyorsun misafir diyor belki gelir ya diyoruz saçmalama ya neden öyle diyorsun diyor bu durmadan atilla abi sesimi duy gel ya diyoruz biz dalga geçme bu dedi biz hepimiz atilla taşı sevmiyormuyuz biz dedik tabi ki sewiyoruz ama ne alaka bu konusma bayaa bi uzun sürdü bu şekilde sonra sen login olsana dedim bi baktım ATİLLATAS Red Face biz şaştık tabi meğer bizi işletmiş Big Grin ondan sonra işte nabıosun nasıl gıdıyor atilla abi falan ii işte buzda dansta çok düşmüş her tarafı acıyormus ama çok zewkli bir spor diyor İlhan Mansızla falan ii geçiniyormuş sonra futboldan konu açıldı gerçekten fenerlimisin senin adına üzüldüm dedim Cool bn pek fanatik diilim en çok milli takımı sewiyorum dedi ama kardeşim BEŞİKTAŞLI dedi inş. beşiktaş başarılı olur Kartallar yüksek uçar falan dedi o şekilde muhabbet dewam etti işte seni çok sewiyoruz fenerli olsanda falan dedim sonra çıkmam gerekiyor Hasan , Senem , Dilek kendinize ii bakın falan dedi ne zaman girersin bir daha dedik belli olmas ansızın gelirim dedi we sonra sitede online görünüyordu ama yazı yazmadı

işte bu kadar Tongue

BesHikTashLee :
10-01-2007 12:31 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,126,664
1,209,937

ne diyosunuz yaaaa atilla aatilla abi geldimi yineee aaaaa ne xzamn yaaaa ben neden hiç olmuyorum ner zmandııı saat kaç taydı tarih verin ne oluuuuuuuuuuuuuurrr atilla abiiii ben dilaraa neden hiç ben olduğum zaman gelmiyodsun seni çok özlüyorum yaaaaa Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
10-01-2007 13:00 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Onbaşı

07-05-2007
55

: 

20 [?]
27,818
29,658

topic başlangıcına yazmıstım dilara 30 eylül yani dün saat aksam 5 cıvarı

BesHikTashLee :
10-01-2007 13:01 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,126,664
1,209,937

ama bu yazılar hiç gözükmüğyokiiii

ben ne kadr talihsiz bi kızım yaaa Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying

dilara :

10-01-2007 13:13 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Onbaşı

07-05-2007
55

: 

20 [?]
27,818
29,658

çok ilginç oldu önce bi misafir girdi konusmaya sitedede sadece bn we DishieKartal_35 wardı misafir başladı atilla abiiiiiii diye bağırmaya biz diyoruz ya neden bağırıyorsun misafir diyor belki gelir ya diyoruz saçmalama ya neden öyle diyorsun diyor bu durmadan atilla abi sesimi duy gel ya diyoruz biz dalga geçme bu dedi biz hepimiz atilla taşı sevmiyormuyuz biz dedik tabi ki sewiyoruz ama ne alaka bu konusma bayaa bi uzun sürdü bu şekilde sonra sen login olsana dedim bi baktım ATİLLATAS biz şaştık tabi meğer bizi işletmiş ondan sonra işte nabıosun nasıl gıdıyor atilla abi falan ii işte buzda dansta çok düşmüş her tarafı acıyormus ama çok zewkli bir spor diyor İlhan Mansızla falan ii geçiniyormuş sonra futboldan konu açıldı gerçekten fenerlimisin senin adına üzüldüm dedim bn pek fanatik diilim en çok milli takımı sewiyorum dedi ama kardeşim BEŞİKTAŞLI dedi inş. beşiktaş başarılı olur Kartallar yüksek uçar falan dedi o şekilde muhabbet dewam etti işte seni çok sewiyoruz fenerli olsanda falan dedim sonra çıkmam gerekiyor Hasan , Senem , Dilek kendinize ii bakın falan dedi ne zaman girersin bir daha dedik belli olmas ansızın gelirim dedi we sonra sitede online görünüyordu ama yazı yazmadı

işte bu kadar

bu herşeyi anlatıyor bide yazıyı okuman ıcın once resmı bılgısayarına kaydet sonra bılgısayarından ac resmı

BesHikTashLee :
10-01-2007 13:21 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,126,664
1,209,937

Alinti:
Orjinal Yazari BesHikTashLee
çok ilginç oldu önce bi misafir girdi konusmaya sitedede sadece bn we DishieKartal_35 wardı misafir başladı atilla abiiiiiii diye bağırmaya biz diyoruz ya neden bağırıyorsun misafir diyor belki gelir ya diyoruz saçmalama ya neden öyle diyorsun diyor bu durmadan atilla abi sesimi duy gel ya diyoruz biz dalga geçme bu dedi biz hepimiz atilla taşı sevmiyormuyuz biz dedik tabi ki sewiyoruz ama ne alaka bu konusma bayaa bi uzun sürdü bu şekilde sonra sen login olsana dedim bi baktım ATİLLATAS biz şaştık tabi meğer bizi işletmiş ondan sonra işte nabıosun nasıl gıdıyor atilla abi falan ii işte buzda dansta çok düşmüş her tarafı acıyormus ama çok zewkli bir spor diyor İlhan Mansızla falan ii geçiniyormuş sonra futboldan konu açıldı gerçekten fenerlimisin senin adına üzüldüm dedim bn pek fanatik diilim en çok milli takımı sewiyorum dedi ama kardeşim BEŞİKTAŞLI dedi inş. beşiktaş başarılı olur Kartallar yüksek uçar falan dedi o şekilde muhabbet dewam etti işte seni çok sewiyoruz fenerli olsanda falan dedim sonra çıkmam gerekiyor Hasan , Senem , Dilek kendinize ii bakın falan dedi ne zaman girersin bir daha dedik belli olmas ansızın gelirim dedi we sonra sitede online görünüyordu ama yazı yazmadı

işte bu kadar

Crying Crying Crying Crying Crying Crying inanmıyorum yaaaaa keşke net bir cevap verseydi gireceği günüüü Crying Crying Crying Crying Crying aşkım atilla abii seni seviyorum nerdesin neden ben olmayınca girmiyosun veee bzi sana dikkatli ol demiştik kendine ii bak demiştik nasıl düşersin seni seviyoruuzz ne olurr kendine ii bakkk ben şu an yanında olsam ellerimle sana güzel bi masaj yapardım tüm ağrıların geçerdii canım benim bitanecik atilla abimm geçmişler olsun bak oylarımız seninle olucakvede kalbimizz ama seeen düşersen benim kalbimm ne olur yaa sen düşün artık bak seni çok özledimm hemdee çooooookkkk Crying Crying

bu herşeyi anlatıyor bide yazıyı okuman ıcın once resmı bılgısayarına kaydet sonra bılgısayarından ac resmı

dilara :

10-01-2007 13:41 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

burcuk LANG_THREAD_FEMALE
Super Moderator

images/avatars/avatar-32.jpg

06-23-2007
217

: 

26 [?]
112,349
125,609

bende kac1rd1m ya neyse b1r dahak1 sefere insallah sagol paylas1m 1c1n Smile
10-01-2007 22:54 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,043

: 

33 [?]
478,761
555,345

Mad NE YAPALIM YANİ

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
10-04-2007 16:28 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Onbaşı

07-05-2007
55

: 

20 [?]
27,818
29,658

Alinti:
Orjinal Yazari xmeralx
Mad NE YAPALIM YANİ

ne demek istedin Evil

BesHikTashLee :
10-04-2007 17:52 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Zerrin LANG_THREAD_FEMALE
ÖZEL ÜYE

images/avatars/avatar-1412.jpg

06-20-2007
290

: 

27 [?]
150,999
157,092

çok güzel o an anlatılmaz yaşanır değilmi ben yoktum ama sizin adınıza çok sevindim paylaşım için teşekkürler

Zerrin :
Orhan Veli sevgisini çaresizliğini isterdi annesi duymasın.
Oysa ben çaresizliğimi, sevgimi
Değil anneme
Cümle âleme
Duyurmak,anlatmak istiyorum
Duyuramıyorum,anlatamıyorum...
SENİ SEVİYORUUMMM ATİLLAM
[IMG]http://www.atillatas.org/image_arsiv/atillatas_zerrin.jpg[/IMG]
10-04-2007 19:38 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN