ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » ATİLLA TAŞ ARAMIZDA » ATİLLA TAŞ"IN MESAJLARI » Atİlladan Mesaj Var » [|]
| | |
(3): [1] 2 3
Atİlladan Mesaj Var LANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATING
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,762,285
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Text Atİlladan Mesaj Var       

ARKADAŞLAR ATİLLA TAŞ SİZLERİ FORUMU UNUTMADIĞINI BİRKEZ DAHA GÖZLER ÖNÜNE SERDİ ATİLLA TAŞ DİĞER SANATÇILARDAN ÇOK FARKLI OLDUĞUNU ÖZÜ SÖZÜ BİR OLDUĞUNU BİRKEZ DAHA HERKESE KANITLADI SİZLER İÇİN 10 DAKİKA ÖNCE ÇEKİLEN BİRKAÇ RESİM GÖNDERDİ...

19,08,2007 00,03

BU RESİMLER ATİLLA TAŞ İLE MSN GÖRÜŞMEMDEN VİDEO ARAMASINDAN ÇEKİLMİŞTİR. VE SİZLERE GÖSTERİLMEK İÇİN ATİLLA TARAFAINDAN ÇEKİLMESİ ÖNERİLMİŞTİR. SİZLERİ DAHA ÇOK MUTLU EDEBİLMEK İÇİN

DEĞERLİ SANATÇIMIZ ATİLLA TAŞ SİZLERİ ÇOK SEVİYOR SİZLERE ÇOK ÖNEM VERİYOR RESİMLER İÇÇİN VE EŞSİZ GÜZEL SOHBETİ İÇİN ONA BİRKEZDE BURADAN ÇOK TEŞEKKÜR ETTİĞİMİ BELİRTMEK İSTİYORUM

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
08-19-2007 00:04 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

ati2000 LANG_THREAD_MALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1459.jpg

07-21-2007
84

: 

22 [?]
41,142
49,025

bizde çok teşekkür ederiz kendisine bizden de çok selam söyle ve resimleri yayınlada görelim...
08-19-2007 00:09 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,762,285
2,111,327

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

BU EŞSİZ GECEDE ATİLLA TAŞ SİZLERE DAHA SÜPRİZLERİ OLDUĞUNU BELİRTTİ ARKADAŞLAR KENDİNİZİ HAZIRLAYIN İLERİKİ ZAMANDA HERŞEY OLABİLİR

DEĞERLİ SANATÇIMIZ ATİLLA TAŞ RADİO GÖRÜNTÜLÜ CHAT ORTAMINA OLUMLU BAKTIĞINI MÜSAİT BİR ZAMAN AYARLADIĞIMIZDA GERÇEKLEŞEBİLME İHTİMALİNİN OLDUĞUNU SİZLERE İLETTİSmile

ARKADAŞLAR RESİMLER ATİLLANIN EVİNDEN DOĞAL GÖRÜNTÜLERİDİR.

DAHA RESİMLER GELECEK ARKADAŞLAR

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
08-19-2007 00:11 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

ati2000 LANG_THREAD_MALE
Onbaşı

07-21-2007
84

: 

22 [?]
41,142
49,025

sevgili gamze ati den bir isteğim olacak iletirmisn ona dermisn şu emmi klibini nasıl bulacaz o klibi çok aradık ama bulamadık söyle bize yardımcı olsun kesin onda vardır o klip hadi bir zahmet ilet bunu...saygılar...
08-19-2007 00:12 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,762,285
2,111,327

Orjinal Yazari ati2000
bizde çok teşekkür ederiz kendisine bizden de çok selam söyle ve resimleri yayınlada görelim...

RESİMLERİ EKLEMEYE DEVAM EDİYORUM BİRAZ SABIR ANCAK YETİŞTİRİYORUM Smile Tongue

GamzeSel :
08-19-2007 00:12 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,762,285
2,111,327

GamzeSel :
08-19-2007 00:16 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

ati2000 LANG_THREAD_MALE
Onbaşı

07-21-2007
84

: 

22 [?]
41,142
49,025

tamam gamze çok teşekkürler sen bir tanesin ya şu isteğimizide bir iletsen bizi kırmaz atilla hadi bir sor şu emmi klibi ni
08-19-2007 00:16 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,762,285
2,111,327

Orjinal Yazari ati2000
sevgili gamze ati den bir isteğim olacak iletirmisn ona dermisn şu emmi klibini nasıl bulacaz o klibi çok aradık ama bulamadık söyle bize yardımcı olsun kesin onda vardır o klip hadi bir zahmet ilet bunu...saygılar...

emmi klibi ile ilgili gerekli araştırmalar yapılmaktadır.
bir sonraki görüşmede gerekirse görüşülecektir.
Klibi bulup sizlerle er yada geç paylaşacağız şüpheniz olmasın arkadaşlar.

GamzeSel :
08-19-2007 00:18 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,762,285
2,111,327

Orjinal Yazari ati2000
tamam gamze çok teşekkürler sen bir tanesin ya şu isteğimizide bir iletsen bizi kırmaz atilla hadi bir sor şu emmi klibi ni

Atilla Taş ŞUanda görüşmemiz bitti birdahaji görrüşmede konusu açılıcaktırSmile

GamzeSel :
08-19-2007 00:19 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

ati2000 LANG_THREAD_MALE
Onbaşı

07-21-2007
84

: 

22 [?]
41,142
49,025

tamam gamze çok teşekkürler inşallah ati bize yardımcı olur ve sende bize yardımcı olursun şu klibi bir bulup yayınla başka bir şey istemiyorum o kadar önemli ki o klip bir bilsen atilla ya da bizden bol bol selam söle...saygılar...
08-19-2007 00:23 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,762,285
2,111,327

Orjinal Yazari ati2000
tamam gamze çok teşekkürler inşallah ati bize yardımcı olur ve sende bize yardımcı olursun şu klibi bir bulup yayınla başka bir şey istemiyorum o kadar önemli ki o klip bir bilsen atilla ya da bizden bol bol selam söle...saygılar...

EMMİ VİDEO KLİBİNİ BENDE ÇOK SEVERİM MISIRDA ÇEKİLMESİ ATİLANIN DANSLARI GÖZLERİ GERÇEKEN HARİKA BİR KLİP BULACAĞIZ AMA ARKADAŞLAR ZAMAN GEREKİYOR ANLAYIŞINIZ LAZIM

SELAMLARINIZ BAŞ ÜSTÜNE İLETECEĞİM (A.SLM)

SAĞLICAKLA KALIN...

GamzeSel :
08-19-2007 00:26 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

ati2000 LANG_THREAD_MALE
Onbaşı

07-21-2007
84

: 

22 [?]
41,142
49,025

tekrar çok teşekkür ederim gamze...bu akşam seni çok sıktım kusuram bakma nolur..ama sende biliyosun ki emmi klibi mısırda çekildi ve dansları çok farklı güzel atilla nın..ve o klip 2000 yılının dünyada sayılı klipleri arasına girdi...işte ısrarım bu yüzden...nolur kusuruma bakma...tekrar teşekkürler ilgilenmen bile yeterli bizler için..inşallah en kısa zamnda bulursun o klibi..saygılar...
08-19-2007 00:33 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,762,285
2,111,327

Orjinal Yazari ati2000
tekrar çok teşekkür ederim gamze...bu akşam seni çok sıktım kusuram bakma nolur..ama sende biliyosun ki emmi klibi mısırda çekildi ve dansları çok farklı güzel atilla nın..ve o klip 2000 yılının dünyada sayılı klipleri arasına girdi...işte ısrarım bu yüzden...nolur kusuruma bakma...tekrar teşekkürler ilgilenmen bile yeterli bizler için..inşallah en kısa zamnda bulursun o klibi..saygılar...

beni sıktığın konusu sanırım yanlış tepki mi verdim tam tersi benim gibi ilgilenen düşüennen ve benimle aynı düşüncede olan atilla taş hayranları bilmek görmek konuşmak beraber araştırma yapmak gerçekten çok güzel hiç sıkmadın aksine çok mutlu oldum Smile

GamzeSel :
08-19-2007 00:35 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

ati2000 LANG_THREAD_MALE
Onbaşı

07-21-2007
84

: 

22 [?]
41,142
49,025

gerçekten şimdi bnde çok mutlu oldum o klibi bn bulursam sana nasıl iletebilirim sende burda yayınlarsın bn ist da bütün büyük müzik marketlere baktım nerdeyse ama bulamadım ya en eski klip olan ham çökeleği buldum ama emmi klibini bulamadım...eğer bulursam zaten youtube de yayınlarım sende ordan burda yayınlarsın..inşallah buluruz o klibi arkadaşım...gerçekten çok mutlu oldum şimdi...saygılar.... Smile
08-19-2007 00:40 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,762,285
2,111,327

Orjinal Yazari ati2000
gerçekten şimdi bnde çok mutlu oldum o klibi bn bulursam sana nasıl iletebilirim sende burda yayınlarsın bn ist da bütün büyük müzik marketlere baktım nerdeyse ama bulamadım ya en eski klip olan ham çökeleği buldum ama emmi klibini bulamadım...eğer bulursam zaten youtube de yayınlarım sende ordan burda yayınlarsın..inşallah buluruz o klibi arkadaşım...gerçekten çok mutlu oldum şimdi...saygılar.... Smile

Ham çökelek klibi internette bulunması toprak arkadaşımızın araştırmalarısonucu bulduğunuz int. sitesinde yayına girdi daha sonrra oradan çekimi alındı bizim ve diğer arkadaşlar tarafından int. verildi bu klip hakkında bilgi böyle ve gerçekdoğru bilgidri.

benim iletişim adresim profilde yazıyor normal açıklama da da bulunduk birde senin için yazalım msn mail herşey gamzesel24@atillatas.org

ist. bende birçok yer ile görüştüm ancak klip yok haklısın ama er yada geç buluncak bu dünya da bir kişi de vardır biz ondan bulacağız ve paylaşacağız.

GamzeSel :
08-19-2007 00:47 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,382

: 

34 [?]
668,512
677,567

Cok guzel bir surpris, bunu icin cok mutluyum, Bu dunyada sadece bir Atilla Tas var. O dunyanin en iyi sanatcisidir.Tesekkurler Atilla, bizi unutmadin, sonumuza kadar seni sevecez, dinlicez. Hep bizlerle kal.

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
08-19-2007 00:58 LANG_MEMBERS_USERONLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH