ARKADAŞLAR ATİLLA TAŞ SİZLERİ FORUMU UNUTMADIĞINI BİRKEZ DAHA GÖZLER ÖNÜNE SERDİ ATİLLA TAŞ DİĞER SANATÇILARDAN ÇOK FARKLI OLDUĞUNU ÖZÜ SÖZÜ BİR OLDUĞUNU BİRKEZ DAHA HERKESE KANITLADI SİZLER İÇİN 10 DAKİKA ÖNCE ÇEKİLEN BİRKAÇ RESİM GÖNDERDİ...
19,08,2007 00,03
BU RESİMLER ATİLLA TAŞ İLE MSN GÖRÜŞMEMDEN VİDEO ARAMASINDAN ÇEKİLMİŞTİR. VE SİZLERE GÖSTERİLMEK İÇİN ATİLLA TARAFAINDAN ÇEKİLMESİ ÖNERİLMİŞTİR. SİZLERİ DAHA ÇOK MUTLU EDEBİLMEK İÇİN
DEĞERLİ SANATÇIMIZ ATİLLA TAŞ SİZLERİ ÇOK SEVİYOR SİZLERE ÇOK ÖNEM VERİYOR RESİMLER İÇÇİN VE EŞSİZ GÜZEL SOHBETİ İÇİN ONA BİRKEZDE BURADAN ÇOK TEŞEKKÜR ETTİĞİMİ BELİRTMEK İSTİYORUM
BU EŞSİZ GECEDE ATİLLA TAŞ SİZLERE DAHA SÜPRİZLERİ OLDUĞUNU BELİRTTİ ARKADAŞLAR KENDİNİZİ HAZIRLAYIN İLERİKİ ZAMANDA HERŞEY OLABİLİR
DEĞERLİ SANATÇIMIZ ATİLLA TAŞ RADİO GÖRÜNTÜLÜ CHAT ORTAMINA OLUMLU BAKTIĞINI MÜSAİT BİR ZAMAN AYARLADIĞIMIZDA GERÇEKLEŞEBİLME İHTİMALİNİN OLDUĞUNU SİZLERE İLETTİ
ARKADAŞLAR RESİMLER ATİLLANIN EVİNDEN DOĞAL GÖRÜNTÜLERİDİR.
sevgili gamze ati den bir isteğim olacak iletirmisn ona dermisn şu emmi klibini nasıl bulacaz o klibi çok aradık ama bulamadık söyle bize yardımcı olsun kesin onda vardır o klip hadi bir zahmet ilet bunu...saygılar...
Orjinal Yazari ati2000
sevgili gamze ati den bir isteğim olacak iletirmisn ona dermisn şu emmi klibini nasıl bulacaz o klibi çok aradık ama bulamadık söyle bize yardımcı olsun kesin onda vardır o klip hadi bir zahmet ilet bunu...saygılar...
emmi klibi ile ilgili gerekli araştırmalar yapılmaktadır.
bir sonraki görüşmede gerekirse görüşülecektir.
Klibi bulup sizlerle er yada geç paylaşacağız şüpheniz olmasın arkadaşlar.
tamam gamze çok teşekkürler inşallah ati bize yardımcı olur ve sende bize yardımcı olursun şu klibi bir bulup yayınla başka bir şey istemiyorum o kadar önemli ki o klip bir bilsen atilla ya da bizden bol bol selam söle...saygılar...
Orjinal Yazari ati2000
tamam gamze çok teşekkürler inşallah ati bize yardımcı olur ve sende bize yardımcı olursun şu klibi bir bulup yayınla başka bir şey istemiyorum o kadar önemli ki o klip bir bilsen atilla ya da bizden bol bol selam söle...saygılar...
EMMİ VİDEO KLİBİNİ BENDE ÇOK SEVERİM MISIRDA ÇEKİLMESİ ATİLANIN DANSLARI GÖZLERİ GERÇEKEN HARİKA BİR KLİP BULACAĞIZ AMA ARKADAŞLAR ZAMAN GEREKİYOR ANLAYIŞINIZ LAZIM
tekrar çok teşekkür ederim gamze...bu akşam seni çok sıktım kusuram bakma nolur..ama sende biliyosun ki emmi klibi mısırda çekildi ve dansları çok farklı güzel atilla nın..ve o klip 2000 yılının dünyada sayılı klipleri arasına girdi...işte ısrarım bu yüzden...nolur kusuruma bakma...tekrar teşekkürler ilgilenmen bile yeterli bizler için..inşallah en kısa zamnda bulursun o klibi..saygılar...
Orjinal Yazari ati2000
tekrar çok teşekkür ederim gamze...bu akşam seni çok sıktım kusuram bakma nolur..ama sende biliyosun ki emmi klibi mısırda çekildi ve dansları çok farklı güzel atilla nın..ve o klip 2000 yılının dünyada sayılı klipleri arasına girdi...işte ısrarım bu yüzden...nolur kusuruma bakma...tekrar teşekkürler ilgilenmen bile yeterli bizler için..inşallah en kısa zamnda bulursun o klibi..saygılar...
beni sıktığın konusu sanırım yanlış tepki mi verdim tam tersi benim gibi ilgilenen düşüennen ve benimle aynı düşüncede olan atilla taş hayranları bilmek görmek konuşmak beraber araştırma yapmak gerçekten çok güzel hiç sıkmadın aksine çok mutlu oldum
gerçekten şimdi bnde çok mutlu oldum o klibi bn bulursam sana nasıl iletebilirim sende burda yayınlarsın bn ist da bütün büyük müzik marketlere baktım nerdeyse ama bulamadım ya en eski klip olan ham çökeleği buldum ama emmi klibini bulamadım...eğer bulursam zaten youtube de yayınlarım sende ordan burda yayınlarsın..inşallah buluruz o klibi arkadaşım...gerçekten çok mutlu oldum şimdi...saygılar....
Orjinal Yazari ati2000
gerçekten şimdi bnde çok mutlu oldum o klibi bn bulursam sana nasıl iletebilirim sende burda yayınlarsın bn ist da bütün büyük müzik marketlere baktım nerdeyse ama bulamadım ya en eski klip olan ham çökeleği buldum ama emmi klibini bulamadım...eğer bulursam zaten youtube de yayınlarım sende ordan burda yayınlarsın..inşallah buluruz o klibi arkadaşım...gerçekten çok mutlu oldum şimdi...saygılar....
Ham çökelek klibi internette bulunması toprak arkadaşımızın araştırmalarısonucu bulduğunuz int. sitesinde yayına girdi daha sonrra oradan çekimi alındı bizim ve diğer arkadaşlar tarafından int. verildi bu klip hakkında bilgi böyle ve gerçekdoğru bilgidri.
benim iletişim adresim profilde yazıyor normal açıklama da da bulunduk birde senin için yazalım msn mail herşey gamzesel24@atillatas.org
ist. bende birçok yer ile görüştüm ancak klip yok haklısın ama er yada geç buluncak bu dünya da bir kişi de vardır biz ondan bulacağız ve paylaşacağız.
Cok guzel bir surpris, bunu icin cok mutluyum, Bu dunyada sadece bir Atilla Tas var. O dunyanin en iyi sanatcisidir.Tesekkurler Atilla, bizi unutmadin, sonumuza kadar seni sevecez, dinlicez. Hep bizlerle kal.