ARANIZDA YARIŞMAYA SEYİRCİ OLARAK KATILMAYI PLANLAYAN ARKADAŞLAR NE ZAMAN GİDECEĞİNİZİ NASIL GİDECEĞİNİZİ NEREDE OLACAĞINIZI BU BAŞLIK ALTINDA YAZIN AYNI ANDA BİRDEN FAZLA ÜYE GİDERSE TANIŞMA İMKANINIZ OLABİLİR NE DERSİNİZ....
YARIŞMAYA KATILMAK PROGRAMDA İZLEMEK İSTEYENLERDE BURAYA YAZSINN ŞUANDA DEĞİL İLERLEYEN GÜNLERDE HERAN HERŞEY OLABİLİR.
Orjinal Yazari Zafer.Sert
sana yakın mı dilara ve hangi hafta katılacaksın ... düşünüyorsun yada diyelim yakınken haber ver karşılaşabilirsin belki zafer abinle
ben öle tek gitmiyorum pragrama götüren kadın var onla gidiyorum ama şu an oraya katılmak için form filan doldurmk gerekirse bilmiyorum ki nasıl olcak ama gitme ihtimalim büyük herşeyi sizlerle poaylaşıcam zafer abi senide nasıl tanıcam bilmiyorumkii eline atillanın resmini al ve www.atillatas.org yaz belki o zamn tanırım okey!
MERAK ETME DİLARA BEN SENİ TANIRIM
YADA SEN BENİ FARKEDERSİN SADECE HANGİ BÖLÜM OLDUĞUNU SÖYLE AMA BENİM KOCAELİ YADA ANKARAYA GİTME DURUMUM VAR EĞİTİMİMDEN DOLAYI SORUN ÇIKARABİLİR O NEDENLE
YARIŞMAYA TEKRAR TALEP OLDUĞU TAKDİRDE GİDİLECEKTİR 17 KASIMDA GİDİLEBİLECEKTİR 30 KİŞİ OLUNMASI DURUMUNDA SAYI OLMAZSA ESKİ SAYIDA KALINIRSA İPTAL EDİLEBİLİR.