sadece atilla güzeldi programın içeriğini beğenmemiştim bir hanfendinin düğünü oluyrdu ama çok abartıya kaçıldı. atillanın olduğu sahneler ise vazgeçilmezdi.
ewt çok abartldı ama napalımm biz belirlemiyoruzkii ben zaten ordayken gözümü atilladan başakısına çevirmedim kiiii o gerçekten süper onu çok seviyorum bitanem o benim kaymağım yine gelsin diye hep programın yapımcılarıyla konuştum e.mail yolladım mahmut amcamla konuştum ama yok umudumu kestim ben ama yine bekliyorum mahmut amcam çağırmicak bişiye gıcık olmuştu hep benim yüüzmden keçi inadı var onda keşke hayran olduğumu sölemeseydiimm
bunu tekrar izlediğimde atillayı ilk gördüğüm an ve reklamda kolundan sımsıkı tutup benide öp dediğim ilk farklı refleksimi hatırladım o günü unutmam çok duygulandım şimdi yaaaaaa
yaa morelim çok bozuk bugün' ü bekledim yine gelicek dedim son programdı konuklarını öğrenince morelim çok bozuldu sinirden ağlıcaktım çünkü ankaralı yasemin en son atillayla beraber çıkmıştı deli oldum deliii ama ben napacağımı biliyorum çok sinsice planlarım var
naapcan kız?biz o kadarını bile göremedik.ah canım yaa ne kadar çok seviyosunn ..ben de çok seviyorum ama ne biliim sanki seninki daha bi saf ve tutkulu..kıyamam sana ya hepinizee..