ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Kültür - Sanat » TARİHİMİZ » Gazi Mustafa Kemal Atatürk » M.Kemal Atatürk Resimleri » [|]
| | |
(2): 1 [2]
M.Kemal Atatürk Resimleri LANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATING
« | »
cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
899

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

35 [?]
752L726
824L290

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Cool Cemİl X Atİlla TaŞ       

teşekkürler zafer abi çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık Smile

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
12-31-2007 14:30 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
899

: 

35 [?]
752L726
824L290

teşekkürler zafer abi resimlerin hepsi birbirinden güzel.

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
03-25-2008 13:05 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2L201

: 

41 [?]
2L192L346
2L530L022

ewt ülkemiz için nasıl azimle çalıştığını unutamayız bugün yaşıyorsak onun sayesindedir atamız yarının büyükleri olarak bize vermiş olduğun sözü herzmn tutucağımıza ve ülkemize yararlı birer vatandaş olacağımıza yemin ediyorum

teşekkürler zafer Smile

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
10-24-2008 18:54 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1436.jpg

08-21-2007
1L091

: 

37 [?]
1L029L035
1L209L937

çok mükemmel bi çalışma olmuş emeğine sağlık zafer Happy ben kendimi zor tuttum ağlamamak için onun hayatını her dinlediğimde gözyaşlarıma hakim olamıyorum ..

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?GÜLÜŞÜNE ÖMRÜMÜ BÖLDÜĞÜM GÜLÜMSEKİ KALKSIN EFKARI KALBİMİN,YÜREĞİME CAN GELSİN,ÖMRÜME BAHAR..HADİ CAN DEDİĞİM GÜLÜMSE BEN GÖREMESEMDE HİSSEDEYİM GÜNEŞ YÜZLÜM...
10-30-2008 15:57 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2L201

: 

41 [?]
2L192L346
2L530L022

ewt inkılap dersinde türkiyemizin nasıl dönemler geçirdiğini ve bu dönemler içerisinde karşı çıkanlar olmasına rağmen atatürkümüüzn bize türk milletine olan güweni ve inancı sayesinde ne olmalar başardığını öğreniyoruz,,,, gerçekten çok yüce bir insan..

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
10-30-2008 18:27 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

hülü
Onbaşı

images/avatars/avatar-1423.jpg

02-11-2008
59

: 

22 [?]
45L371
49L025

teşekkür ederim böyle anlamlı fotoları bizimle paylaştığın için. ilk defa gördüklerim beni çok etkiledi. Smile
01-18-2009 10:43 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

sonay_61 LANG_THREAD_FEMALE
Onbaşı

01-18-2009
41

: 

19 [?]
17L500
22L851

ATAM SENİ ÇOK ÖZLÜYORUZZZZZZZZZZZZZZ
Frown RESİMLERDE YÜZÜN PARLIYOR ATAM SENİ ÇOK SEVİYORUZ
01-31-2009 22:30 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

(2): 1 [2] |
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Kültür - Sanat » TARİHİMİZ » Gazi Mustafa Kemal Atatürk » M.Kemal Atatürk Resimleri

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.secilakmirza.net
www.klipler.tk
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
turkceklip.biz
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.izlee.tk

Anahtarlar M.Kemal Atatürk Resimleri atilla taş, M.Kemal Atatürk Resimleri atilla taş resimleri, M.Kemal Atatürk Resimleri atilla tas, M.Kemal Atatürk Resimleri atilla taş video klipleri, M.Kemal Atatürk Resimleri atilla taş şarkıları ham çökelek, M.Kemal Atatürk Resimleri atilla taşı seyret , M.Kemal Atatürk Resimleri atilla taş dizileri zilyoner, M.Kemal Atatürk Resimleri bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,